- Konu Sahibi honeysuckle
-
İnan bana mutsuz bir annenin verebileceğinden daha cok sey verirsin.
Nike ayakkabı giymez de ucuz ayakkabı giyer (atıyorum tamamen), cocuk herşeye zamanla alışır. Özel okula gitmez devlet okuluna gider. Yani benim cocuğum olsa eminim böyle düşünürdüm, cebim doluyken kafam da boş olmalı yoksa hayatın bir anlamı olmaz.
İnan bana mutsuz bir annenin verebileceğinden daha cok sey verirsin.
Nike ayakkabı giymez de ucuz ayakkabı giyer (atıyorum tamamen), cocuk herşeye zamanla alışır. Özel okula gitmez devlet okuluna gider. Yani benim cocuğum olsa eminim böyle düşünürdüm, cebim doluyken kafam da boş olmalı yoksa hayatın bir anlamı olmaz.
işin garip tarafı sadece sigara içen ben değilim.
işi boşladığım yok boşlanabilecek bir işim yok takip etmek durumundayım
yani öyleki tuvalete gitmem bile laf olmaya basladı
Baya büyükmüş :) genc kız olmuş annesi, o mutlaka seni anlayacaktır. Gerci sen patronuna azıcık dişini göstersen o senin ayrılmana izin vermez ama yine de kullandığı kelimeler cok ağır.evet doğru akşam öyle saçmalamışımki cocuk bile sasırdı.
kızım 16 yasında be canım tam genc kız ya bakamazsam ya isteklerini karşılayamazsam sıkıntısı yiyor beni
babasıda yokya daha çok titredim üstüne ama artık yapamıyorum eşek gibi çalışıpta bunca laf duymak ağrıma gidiyor
Konuyu tamamen okursanız aldığı maaşın iyi olduğunu farkedersiniz.Belki konu sahibinin işi zaten düşük ücretli bir iştir, ve iş bulamamaktan korkuyordur yani o ucuz ayakkabıyı bile giydirememekten korkuyordur..
.
doğru diyorsun canım ama benim genel yapım sessiz.
yani bu saatten sonrada bağırsam işe yaramayacak yüz göz olmak istemiyorum iyice
Baya büyükmüş :) genc kız olmuş annesi, o mutlaka seni anlayacaktır. Gerci sen patronuna azıcık dişini göstersen o senin ayrılmana izin vermez ama yine de kullandığı kelimeler cok ağır.
Konuyu tamamen okursanız aldığı maaşın iyi olduğunu farkedersiniz.
Belki konu sahibinin işi zaten düşük ücretli bir iştir, ve iş bulamamaktan korkuyordur yani o ucuz ayakkabıyı bile giydirememekten korkuyordur..
Ben sizin yerinizde olsam, gider bi patronla görüşürdüm, belki onu size karşı dolduran birileri de vardır. nedenini sorardım. çok kırıldığımı ağrıma gittiğini anlatırdım... Ve sonunda eğer memnun değilseniz çıkışımı yapıp tazminatımı verin derdim... Özellikle maaşı düşük bir işte çalışıyorsanız kesin yapardım... İllaki aynı civarda bir iş bulurdum sanırım.. Allah kolaylık versin..
çok kırıldığımımı söyleyeyimbir insana salak gerizekalı deyipte kırılmadığını düşünmek saçmalık değilmi.
niye ezilerek ben çok kırıldım diyeyim adam bilinçli yapıyor zaten
Doğru
Aslında ev krediniz olmasa yine halledilebilir ama...
Ozaman tek yol kalıyor, sizde ona kzıın, ne diyosun sen ya falan diyin üslübunuzu bozun azcık... denirmiki bilemedim... zor bir durum..
denirmi bende bilmiyorum
yada ben diyemem
eee ama birini seç sende, seçeneğin ancak bu kadar..
1- işten çık
2- sende karşılık ver
3- takma
4- dava aç
Başka seçenekte yok sankiii. illaki bişey yapacaksın yada kendini böyle üzüp harap edip duracaksın. Yazık canına, kafana. Hiçbirine cesaret edemiyorsan, sallama, takma kafana diycem.. ya etik değil ama odasına git konuş, konuşurken zaten dayanamayıp ağlarsın. Ben ağlardım heralde(dayanamadım için numaradan değil. ) adam ne kadar kırıcı olduğunu farkeder.. pişman olur üslübunu düzetir belki. bilemiyorum canım ya..
gerçekten zor bir durum 2 sorumluluğunuz var 1 kızınız 2 kredi ama patronun da böyle davranması çok terbiyesizce bence biraz daha dayanmaya çalışın ama ilk önce konuşun 7 senelik tazminat ta epey tutar bunu gözardı etmeyin çıkarsanızda tazminatınızı alın yoksa ilerde çok üzülürsünüz.
öyle bir konuşma yapmak istiyorum
madem istenmiyorum işe yaramıyorum verin tazminatımı ben çıkayım diyeceğim
öyle bir konuşma yapmak istiyorum
madem istenmiyorum işe yaramıyorum verin tazminatımı ben çıkayım diyeceğim
canım iş yerlerinde bu tür skıntılar yasanabılır ama terbıyesızlık tahammul edılemez. oncelikle senınle sevıyelı konusmasını rıca et. eger ısını dogru ve tıtız yapıyorsan kı bence yapıyorsun kı 7 yıldır ordasın kendıne guvenınde olsun ve bunu dıle getır ortada emek var kımse babsının hayrına calısmıyor demı.
bnde eskı patronumla anlasamadıgım zamanlar yasadım hata yaptıgımı dusunup kızdıgı zamanlarda oldu ama sevıyesını hıc bozmadı ve bende telafı ettım 3 yıl bırlıkte calıstık evlılık nedenıyle ısden ayrıldım tazmınatımıda fazlasıyla aldım hoop mobilya olarak bana geri döndü. dönüp baktıgımda zor gunlerde oldu ama tazmınatını alınca degıyor gecıp gıttı dıyebılıyorsun. sakın hakkını almadan ıs yerınden ayrılma
bencede önce işverenle konuşun!ve 39 yaşlı değil ve muhasebeciler iş buluuuuuurrr!:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?