- 13 Ocak 2011
- 316
- 6
- 123
- Konu Sahibi ceylanck18
Herkese merhaba çok uzatmadan şöyle anlatayım ben eşimle alakalı ağır bir durum yaşadım kız karseşime tacizde bulundu ve olaylar ortaya çıktı şüpheyle kalmadı yani sonuçlandı durum yazarken kolay yazılıyor belki ama çok ağırdı yaşadığım 2014te oldu olay 4 sene olmuş benim 2 tane çocuğum var ve ben ne kadar istemesemde annem yanımda olmadı ozaman olmadı derken çok üzüldü ağladı tabiki ama ayrılma dedi çocukların için sabret dedi ve ben uzun süre ondan nefretle yaşadım hep uzaktaydık ama öyle öyle devam etti şimdi aynı evdeyiz ama inanın çekemiyorum katlanamıyorum çünkü zerre sevgim yok ki sevememde bana illa düzelir düzelecek denildi ama ben çok emindim iki cihan bir araya gelse sevemem dedim şimdi demek istediğim .Ben çok kez boşanmaya karar verdim kalkıp gitmeye karar verdim eminim bundan yani ama sabah olup çocuklarımın yüzünü gördümmü içim eriyor iki masum evlat dayanamıyorum kahroluyorum onları aileden yoksun büyütmeye onların ne suçu var diyorum günlerce ağla zırla yemedwn içmeden dert çeke çeke içime ata ata tekrar vazgeçiyorum ççocuklarım için katlanmalıyım diyorum ama ben günden güne eriyorum ve psikolojim ggiderek baya köttüleşmeye başladı acayip saçma düşüncelerw kapılıyorum sürekli ölmek istiyorum sanki kurtulurum gibi bu zorundalıktan hep olumsuzum hayata karşı çocuklarıma neşeli güler yüzlü bir ömür geçirtemiyorum ben napıcam nasıl katlanıcam bu durum nasıl bulur lütfen fikir verin