çok çaresizim ibretlik hayatım yardım edin :(

minnoskurbaga

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
35
12
8
Kızlar yarım yamalak konu açıp kendimi sorunumu anlattım ama artık bi çözüm bulamıyorum psikolojik tedavi gördüm şöyle başlamak istiyorum ailem beni onaltı yaşımda görücü usulü tanımadığım bi adama gel bunu götür diyerek verildim.Ne gelinlik giydim nede düğünüm oldu aldı götürdü beni.Senelercede bana sen kimsin diye dalga geçti meğer başka sevdiği varmış ki benden on yaş büyük birisi.Anneme beni kurtarın dedim bi çocuğun olsun ayrılmana izin veririm dedi.Bende tedaviyle onyedi yaşımda bi kızım oldu anneme dedim ve biz seni geri alamayız dedi.Kaderime razı geldim çünkü mecburdum liseyide yarıda bırakmıştım kızım için katlandım.Aldattı dövdü cahildim kadın sığınma evini bile bilmeyecek kadar.Ailem ayrılamazsın dedi.Kursa yazıldım bilgisayar öğrendim muhasebe ofisinde işe başladım.Kendimi geliştirdim çok üst düzey biyerde yönetici asistanı oldum kızım ayrıl dedi artık ve ben boşandım babamda ölmüştü artık.Durumu iyi olan annemin yanına herşeyi bırakıp taşındım boşandım ve mahalleden yine eşinden boşanmış bi adamla karşılaştım.Çocukken aşık olduğum gençti kalbim pır pır tanıştık ve aşk yaşamaya başladık.Beni şımarttı hiç görmediğim sevgi şevkat ilgi hepsi ondaydı uçuyorum mutluluktan ve bi nokta daha tutucu annem için aynı mezheptendik.Çok aşık herşeyi ilk kez görmüş ben ona sevgimi aşkımı her fırsatta belirtiyor durumum iyi olduğundan ona yük olmuyordum.Dokuz aydır birlikteyiz bana aşık olduğunu söylüyo ve bana şiddet uygulamaya başladı perde niye açık sen birinemi baktın o bardak neden orda diye ve biz hiç evlilik konuşmadık sizce benim aşktan gözümmü kör oldu napıcam psikoloğumu değiştireyim çok çaresizim.

Şimdi öncelikle ailenize yazıklar olsun en çok annenize.

Hikayenin ortasında kafam yandı, ne güzel yıllar sonra buluşmuşsunuz, adam da sizi seviyor derken....dayak nerden çıktı yahu? Sizi nerde dövdü ??? Neden ayrılmayıp dayak yemeye devam ediyorsunuz? Çocuğunuz bunları görüyor mu?

Kızım görmüyorda her buluştuğumuzda başıma birini vuruyo yalandan biliyorum ağzımdan laf alacak almaya çalışıyo ama altı kesinlikle boş anlamıyo kaç defa boğazımı sıktı ama ben hala niye ondan başkasını düşünemiyorum hastalıkmı bu

Tohumuna para mı saydınız bu herifin miktiri çekin gitsin yaf.

Yağmurdan kaçıp doluya tutulma...Artık o küçük cahil kız değilsin sence ne yapman gerekiyor acık değilmi?
çalışmama izin vermiyo kendiside bakmıyo benmi deliyim omu bilmiyorum da onuda psikola götürdüm ilacını kullanmadı napıcamı şaşırdım ayrılamamakta bi sorunmu acaba

Zaten aile baskısıyla küçücük yaşta bir evlilik yapıp dünya kadar dert çekmişsiniz, zorda olsa boşanıp kurtulmuşsunuz, niye başka bir erkeğin daha kahrını çekiyorsunuz Allah Aşkına?
Bir insanın kendine yaptığı kötülüğü dünya bir araya gelse yapamaz, kendinize ne kastınız var sizin?
Bu adamla evli değilsiniz ki, niye işinizi bırakıyorsunuz, şiddete katlanıyorsunuz?
Çalışın kendi hayatınızı yaşayın, vallahi bazen sizler gibi kendine eziyet eden kadınları anlamıyorum, ben eşimden çok çeksem ve ayrılsam bir daha erkek sinek görmek istemem, gezer tozar hayatıma bakarım, hayatta tek amaç erkeklerin sevgisi değil ki, benim bir yakınım şiddet dahi görmedi ama karakterleri uyuşmuyor diye 20 yıllık evliliğini bitirdi, erkekler mi geziyor tozuyor ama hepsi o, yurtdışına gidiyor, turlara katılıyor, birgün Singapur'daysa birgün Mısır'da, öyle zenginde değil, bir emeklisi var, dincim diyor çalışıyorda, çift maaşla mis gibi yaşıyor.

Neden o anne dediginiz şahsın yanına taşındınız ve neden hala oradasınız?

Hiç şikayet etmeye hakkın yok. Hadi ilki zorla oldu, kucuktun , anlamıyorsun v.s

Ee çalışmaya başlamışsın. Bir kız çocuğu annesinin. Bir adamla evlenmeden aynı evde yaşıyorsun. Boşanma gibi bir zorunlulugunda yok, dayak yiyip oturuyorsun.

Anne n bu kadar tutucu ama beraber yaşayabiliyorsun. Hikayende çok kopukluklar var, inanmasamda yazdım.

Ve hala yazmaya devam ediyorum ; 10 tane psikolog değiştir, kafanı değişmeden ise yaramaz.

böyle sürekli şiddet gören kadınların tekrar tekrar bu tip adamlara gitme sebebi sadece 'kendileri'
Bilinçaltınız öyle adamlarla mutlu. Siz ne kadar mutlu olmasanız da
Çünkü onun ilk gördüğü koca, sevgili, aşağılayan, döven bir adam
ve ne zaman böyle bir adam görse, bilinçaltı 'tamam' diyor.

Kendinize değer verin. Bu aşk değil, sadece ilk kocanızın yanılsaması
bilinçaltınızın şiddet ve aşağılamada rahat etmesi

Ya ilk ask falan hikaye adam seni dovuyorsa arkana bile bakma .
Maddi imkanin da var kimseyi cekmek zorunda degilsin hayatini yasa.
Birincide aci cekmissin ikincide boyle olmaya dyaanabilecek misin.
Erkekler nisanliyken elde edene kadr seni pohpohlar elde edince asil yizunu gosterir.
Polis yok mu bu ne ya elin adami seni dovuyor.
Uzak dur ya.
Aşiksa seni niy edovuyor.
Aklini mi yedi bu adam.
Gerçi ben cok duydum sevgilisinden dayak yiyen.yaziklar olsun o adama.

çalışmama izin vermiyo kendiside bakmıyo benmi deliyim omu bilmiyorum da onuda psikola götürdüm ilacını kullanmadı napıcamı şaşırdım ayrılamamakta bi sorunmu acaba

Hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor bu yazdıkların. Ama hayal gücün de bence pek iyi değil. Evet canım psikoloğa götürdün sevgilini ve ilaç verdi. Hımm evet. Ondan seni dovuyor.

Bence devam et. Biraz daha alttan al. Sabret kesinlikle düzelir.aşk bu bir daha bulamazsin

Bence sen büyük bir boşluktasın bununla birlikte sevgisizde kalmışsın ve karşında ki insan sana sırf seni seviyorum dediği için ondan vazgeçemiyorsun senin problemin bu insanı besleyen geliştiren en önemli faktörlerin başında aile sevgisi ve şefkati gelir aileni kınıyorum. Sana gelince de sevgi icraatla birlikte sevgi olur senin incinecegini düşünmeyen sürekli asılsız suçlama yapan insanlarla nereye kadar ömrünü devam ettirebilirsin sana şiddet uygularken vicdanına danışmayan ve bu durumu devam ettiren insandan nasıl hayır gelirki. İyice düşün ve doğru kararı ver inan ki şu dünyada kendinden başka kimseye ihtiyacın yok ve yine inan ki birgun seni en az senin kadar düşünen birisi karşına çıkacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…