- 11 Mayıs 2016
- 35
- 12
- 8
- Konu Sahibi minnoskurbaga
-
Şimdi öncelikle ailenize yazıklar olsun en çok annenize.
Hikayenin ortasında kafam yandı, ne güzel yıllar sonra buluşmuşsunuz, adam da sizi seviyor derken....dayak nerden çıktı yahu? Sizi nerde dövdü ??? Neden ayrılmayıp dayak yemeye devam ediyorsunuz? Çocuğunuz bunları görüyor mu?
Kızım görmüyorda her buluştuğumuzda başıma birini vuruyo yalandan biliyorum ağzımdan laf alacak almaya çalışıyo ama altı kesinlikle boş anlamıyo kaç defa boğazımı sıktı ama ben hala niye ondan başkasını düşünemiyorum hastalıkmı buŞimdi öncelikle ailenize yazıklar olsun en çok annenize.
Hikayenin ortasında kafam yandı, ne güzel yıllar sonra buluşmuşsunuz, adam da sizi seviyor derken....dayak nerden çıktı yahu? Sizi nerde dövdü ??? Neden ayrılmayıp dayak yemeye devam ediyorsunuz? Çocuğunuz bunları görüyor mu?
Kızım görmüyorda her buluştuğumuzda başıma birini vuruyo yalandan biliyorum ağzımdan laf alacak almaya çalışıyo ama altı kesinlikle boş anlamıyo kaç defa boğazımı sıktı ama ben hala niye ondan başkasını düşünemiyorum hastalıkmı bu
çalışmama izin vermiyo kendiside bakmıyo benmi deliyim omu bilmiyorum da onuda psikola götürdüm ilacını kullanmadı napıcamı şaşırdım ayrılamamakta bi sorunmu acabaYağmurdan kaçıp doluya tutulma...Artık o küçük cahil kız değilsin sence ne yapman gerekiyor acık değilmi?
Neden o anne dediginiz şahsın yanına taşındınız ve neden hala oradasınız?Kızlar yarım yamalak konu açıp kendimi sorunumu anlattım ama artık bi çözüm bulamıyorum psikolojik tedavi gördüm şöyle başlamak istiyorum ailem beni onaltı yaşımda görücü usulü tanımadığım bi adama gel bunu götür diyerek verildim.Ne gelinlik giydim nede düğünüm oldu aldı götürdü beni.Senelercede bana sen kimsin diye dalga geçti meğer başka sevdiği varmış ki benden on yaş büyük birisi.Anneme beni kurtarın dedim bi çocuğun olsun ayrılmana izin veririm dedi.Bende tedaviyle onyedi yaşımda bi kızım oldu anneme dedim ve biz seni geri alamayız dedi.Kaderime razı geldim çünkü mecburdum liseyide yarıda bırakmıştım kızım için katlandım.Aldattı dövdü cahildim kadın sığınma evini bile bilmeyecek kadar.Ailem ayrılamazsın dedi.Kursa yazıldım bilgisayar öğrendim muhasebe ofisinde işe başladım.Kendimi geliştirdim çok üst düzey biyerde yönetici asistanı oldum kızım ayrıl dedi artık ve ben boşandım babamda ölmüştü artık.Durumu iyi olan annemin yanına herşeyi bırakıp taşındım boşandım ve mahalleden yine eşinden boşanmış bi adamla karşılaştım.Çocukken aşık olduğum gençti kalbim pır pır tanıştık ve aşk yaşamaya başladık.Beni şımarttı hiç görmediğim sevgi şevkat ilgi hepsi ondaydı uçuyorum mutluluktan ve bi nokta daha tutucu annem için aynı mezheptendik.Çok aşık herşeyi ilk kez görmüş ben ona sevgimi aşkımı her fırsatta belirtiyor durumum iyi olduğundan ona yük olmuyordum.Dokuz aydır birlikteyiz bana aşık olduğunu söylüyo ve bana şiddet uygulamaya başladı perde niye açık sen birinemi baktın o bardak neden orda diye ve biz hiç evlilik konuşmadık sizce benim aşktan gözümmü kör oldu napıcam psikoloğumu değiştireyim çok çaresizim.
Ya ilk ask falan hikaye adam seni dovuyorsa arkana bile bakma .Kızlar yarım yamalak konu açıp kendimi sorunumu anlattım ama artık bi çözüm bulamıyorum psikolojik tedavi gördüm şöyle başlamak istiyorum ailem beni onaltı yaşımda görücü usulü tanımadığım bi adama gel bunu götür diyerek verildim.Ne gelinlik giydim nede düğünüm oldu aldı götürdü beni.Senelercede bana sen kimsin diye dalga geçti meğer başka sevdiği varmış ki benden on yaş büyük birisi.Anneme beni kurtarın dedim bi çocuğun olsun ayrılmana izin veririm dedi.Bende tedaviyle onyedi yaşımda bi kızım oldu anneme dedim ve biz seni geri alamayız dedi.Kaderime razı geldim çünkü mecburdum liseyide yarıda bırakmıştım kızım için katlandım.Aldattı dövdü cahildim kadın sığınma evini bile bilmeyecek kadar.Ailem ayrılamazsın dedi.Kursa yazıldım bilgisayar öğrendim muhasebe ofisinde işe başladım.Kendimi geliştirdim çok üst düzey biyerde yönetici asistanı oldum kızım ayrıl dedi artık ve ben boşandım babamda ölmüştü artık.Durumu iyi olan annemin yanına herşeyi bırakıp taşındım boşandım ve mahalleden yine eşinden boşanmış bi adamla karşılaştım.Çocukken aşık olduğum gençti kalbim pır pır tanıştık ve aşk yaşamaya başladık.Beni şımarttı hiç görmediğim sevgi şevkat ilgi hepsi ondaydı uçuyorum mutluluktan ve bi nokta daha tutucu annem için aynı mezheptendik.Çok aşık herşeyi ilk kez görmüş ben ona sevgimi aşkımı her fırsatta belirtiyor durumum iyi olduğundan ona yük olmuyordum.Dokuz aydır birlikteyiz bana aşık olduğunu söylüyo ve bana şiddet uygulamaya başladı perde niye açık sen birinemi baktın o bardak neden orda diye ve biz hiç evlilik konuşmadık sizce benim aşktan gözümmü kör oldu napıcam psikoloğumu değiştireyim çok çaresizim.
çalışmama izin vermiyo kendiside bakmıyo benmi deliyim omu bilmiyorum da onuda psikola götürdüm ilacını kullanmadı napıcamı şaşırdım ayrılamamakta bi sorunmu acaba
çalışmama izin vermiyo kendiside bakmıyo benmi deliyim omu bilmiyorum da onuda psikola götürdüm ilacını kullanmadı napıcamı şaşırdım ayrılamamakta bi sorunmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?