Bence kadın ev arkadaşı ilanlarına bakın madem merdiven yıkarıma geldi olay, kendi kendinizi geçindirin başınız ağrımasın. Ama küçük bebeğiniz varmış o nasıl olacak bilemedimAileme kaç kere dedim beni kurtarın merdiven yine yıkarım dedim kimse oralı olmadı herkes kendini düşünüyor merkezdeyim
Offf çok üzülüyorum şöyle şeylere. Ne desek boş normalde boşan derim ama boşansan arka çıkanın yok koca tarafın belalı tipler gibi duruyo, oturup katlanmaktan başka çaren yok gibi ne diyelimAileme kaç kere dedim beni kurtarın merdiven yine yıkarım dedim kimse oralı olmadı herkes kendini düşünüyor merkezdeyim
Çok çıktım çok hep bidaha beni buna verdiler en son ki davada beni üvey kardeşimin önünde saçlarımı tutup sürükledi kimsede bişey yapmadı hele babası benim kimseden duymadığım hakaretler etti çok zoruma gitti çok ağladım ağlıyorum ben artık yoruldum kimse anlamıyor görmüyorMecburen çocuğunuzla gidebileceğiniz bir iş olmalı. Dediğim gibi bence ev arkadaşı bulun ama önce işi bulun. Bulaşık temizlik vs olabilir. İş intiharı düşünmeye kadar geldiyse bence oradan kurtulun derim. Peki siz çıkıp gitseniz size şiddet vs uygular mı canınız tehlikeye girer mi
Oluyor. Aklına gelmeyecek yalanlar, dalavereler dönüyor. He sonucu görmedim hiç onun hakkında bir şey diyemeyeceğim.Ben şimdi boşanmaya kalksam ev bunun üstüne ama vermem diyor mahkemede yarı yarıyaymış ama ablalarım yalancı şahit tutarlar vermez diyorlar olurmu ki şu yalancı şahit işi
17 puanını tamamla. Kpss çalış ama gerçekten çalış. Ortaöğetimden atan Yapacağın en mantıklı şey bu olurBen liseyi bıraktım evlendim ama 2 yıldır açıktan okudum 17 puanım kalmışki mezun olayım ama dayanamıyorum işte yemeden içmeden kesildim evde ruh gibi dolaşıyorum hiç bişeyde hevesim kalmadı kendimi çok pis çirkin hissediyorum
Bu tip size ne mal verir, ne de verdigi malı yedirir.Ben şimdi boşanmaya kalksam ev bunun üstüne ama vermem diyor mahkemede yarı yarıyaymış ama ablalarım yalancı şahit tutarlar vermez diyorlar olurmu ki şu yalancı şahit işi
Hayir sakin olun oncelikle bu adamdan vazgecin. Onu adam koca yerine koymayin biraz gercekci olalim suan bisanmaniz mumkun gozukmuyor en az zararla hayatinizi cizmeniz lazim. Ne yapiyor ne diyor umrunuzda olmasin politik olun. Aldatiyorsa gormeyin duymayin. Bu sirada cocuklariniza odaklanin ve kpss calisin gizli gizli para biriktirmeye baslayin el isciliginiz varsa orgu dikis vs az az yapip satmaya calisin kendiniz once buna ikna edin adamdan vazgecin hayatta kalma ve yeni yokuniz icin cabalayinBenim şimdi analdığım ben çıkmazdayım çıkış yok napsam olmuyor olmayacak hiç bişey elimden gelmiyor yavaş yavaş eriyip gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?