çok çaresizim :((lütfen yardım edin bana, kızlar:'(

hastanede kendime bi daha asla intihar olmayck diye kendime söz verdm..ocak ayıydı ama ben hastaneden çıktğm gün güneş vardı ve ilkbahar havası vardı dışarıda..her şey daha güzel gözüküyodu bana..eve gtdm taksyle..ve şoför benimle öyle sıcak konuştu sanki her şey farklydı..gözlerm o gün açıldı,.eve gitdim valizmi topladm döneceğm dedm kendi kendime..bilet alıcaktm dönüşü olmayan duş aldım ..gözlerm şiş ve hastaneden yeni ayrlmştm ..doktor evden uyu dinln dedi..ama ben bilet almak için çıktm ve o aradı nerdesn dedi..ben dönüyorum deyince hayır gitme dedi ve ikna etdi beni..keşke dönseymşm ondan sonra defalarca kırdı beni
alacağm canım randevum var ..tşk ederim

hmm çok zor bişey bir erkek için için birlikte olmak zevkten ibaret ama kadın için herşey demek ama onlar bunu hiç bi zaman anlamicaklar yaa ona yanıyorum ..

Gerçekten geçer mi?ben çok güçsüz hiss ediyorum kendimi Hem onu,hem olanları unutmak kolay değil ki..mazeret değil onu sevdğim..Er geç kapatacağım bu defteri ..Rüyalarmda bile o var ama ..ben de hayata dönmk istiyorum ve bu yüzdn psikologla randevu yaptm

Güzel kardeşim.Neler geçiyor bu hayatta.Sen böyle devam edersen geçmez,acılarının üstüne daha yenisi eklenir.Niye güçsüz olasın ya.Aklın yerinde,gençsin.Bunu da acı bir tecrübe kabul et.Çocuk sırf senin canını acıtmak,kendine güvenini kaybetmen ve kendi egosunu şişirmek için sana çirkinsinsin bile demiş.Defolsun gitsin.Çirkinsen niye çıkmış senle.Kendi bir halt olamamış.Böylelerini siz şişiriyorsunuz.Bir erkeği ezmek istiyorsan karşısında güçlü duracaksın.Umursamayacaksın.Hayat seni bekliyor ya.Değer mi.İleride kendine kızacaksın ben ne yapmışım diye.Bak Allah beterinden saklasın.Beterin de beteri var.Kızlığım gitti diye de hayatını karartma.Dünyanın sonu değil.Gitti diye de,hayatına sokacağın hiçbir insanla güvenip ilişkiye girme.Tamam olmuş birkere.Gençlik hatası de geç.Allah karşına senin kıymetini değerini bilen birini çıkartır.Boşver yaaa.Allah sağlık versin.Sen seni mutlu eden,sana değer veren,önemseyen bir insanla birlikte olursun da gider üzülürsün.Peşinden ağladığın,insan bile değil.Vallahi kızmana tenezzül etmene bile değmez.Bırak kendi çamurunda debelensin.Eğitimini tamamla.Bak herşey daha güzel olur.Ve dua et Allah'a.Bol bol dua et.

Sorun kızlık değil yalnız..benım o zarla brlkte masumluğum gitdi..insanlara nasıl güvenrm ben şimdi?ya kendimi nasıl aff edicm ?yazdklarnı unutmayacğm ve hep aklmda olucak..zaten aşık olamam ben daha..yok önüme gelcekle ilişkiye grmem o kadar düşmedm ..bi kere kirltdm zaten kendmi bunu kaldıramıyorum başkasyla olamam..kendimi geliştirecm..söz dimdik olucam kimse beni bu hale düşüremiyeck..o olmuyck belki bi daha hiç bi şekılde görüşmycğm ama o olmadan da ben onu seve blrm ona gerek yok zateno hayatımın yalnşı da olsa benim ilk aşkım..saçma doğru bana biri böyle şeyler anlatsa kızardm eminim haklısınız hem siz,hem diğer arkadaşlar ama birden bire onu unutamam ki uzak duracağm ve bana ulaşamıyck..belki ben de unuturum bu süreç içinde

olan olmuş artık, sizin için bundan sonrası önemli..
o dürtülerine, nefsine yeniliyor ve erkeklerin çoğu daha geç olgunlaşıyor zaten, sizde duygularınıza yenilmişsiniz..
hiç görmediklerinizi yaşamışsınız bunu kendinize ders olarak alın bir şeyleri yaşamam gerekiyordu diye düşünün, çünkü bunları düşünüp kendinizi kahrederek geçmez hayat.. belki de bunları yaşamasaydım dersimi almadığım için ileride daha kötü şeyler yaşayabilirdim diye düşünün. ve bundan sonra mantığınıza ağırlık vermeye zorlayın kendinizi biraz daha. telkin verin kendinize, birini düşünürken geleceğinizi de düşünmeye çalışın, her yönden içinize sinmeli, iç sesinizi dinleyin.. mesela bu kişi doğru şeyler yapmıyor, olması gereken şeyler bunlar değil, doğru olmayan bir şey yapılmaması gereken, zarar verecek bir şeydir. yanlış anlamayın sakın bunları bilmiyorsunuz demiyorum ama bazen sadece üstünde durup düşünmeniz gerekiyor. bende duygularımı yoğun yaşayan biriyimdir. durup sakince bunları tartın, düşünün.
ve o kişiyi kestirip atın, telefonunuzu değiştirin, bütün iletişim yollarınızı ona kapatın. sizden keskin, kararlı bi tepki beklemeyeceği için geri dönmek isteyecektir bir gün. kararlılığınızdan dönmeyin. o kişiye hayatınızda yer vermekten vazgeçmelisiniz. güçlü olmaya çalışın, ne olursa olsun bu hayatta yaşamak zorundasınız bir kişiye üzülerek önünüzdeki uzun yılları heba etmeyin. ama bu yaşadığınızı unutmayın da, çünkü bu bir ders. kişiyi değil sadece yaşadığınızı.. zaman bir ilaçtır, git gide daha uzun vakitlerde aklınıza gelmediğini göreceksiniz. ruh halinizi anlıyorum ama şunu da düşünün, intihar ve kendinizi bırakmanız 'kolay' olandır. kolaya kaçmayın.. sizi hırpayalan üzen birine değer vermemelisiniz. eğer içinde sizin insanlığınıza sadakatinize karşı biraz iyi şeyler besliyorsa, ona da ders olacaktır sizi tamamen kaybetmek. sizinle olmasa da bir gün gerekeni yaşayacaktır.

sizi tanımıyorum fakat ben hassas, derin biriyim.. belki size fazla gelir yazdıklarım bilmiyorum ama ben sadece kendi içimde yaşadığım şeyler yararınıza olur diye düşündüm. şimdi eskisine nazaran daha iyiyim, unutmayın sizi en iyi anlayacak kendinize en iyi gelecek gene sizsiziniz aslında... umudunuzu canlı tutmaya zorlayın.

ayrıca asıl kalbiniz temiz olmalı. fakat bir daha yaşamamaya bakın böyle bir şeyi, size gerçekten aşık, her şeyi unutturacak bir eşe sahip olursunuz dilerim.

çok teşekkür ederm iyi sözlerinz ve dileklernz için..kalbimin temiz olması kötülük bulmama neden oldu..bana yapilmasini istemedgm davranslari hiç yapmatm baskalarina..kendimi arka plana koyup baskalarini dusundum..ben de hassas bi yapıdaym ve şu an zaten o yüzdn bu kadar acı çekiyorum ya..bi türlü kabullenemiyorum..dışarı çıktğm zaman yarglancakmşm gibime geliyo..ama iyi davraniyolar bana..haykırasım geliyo ben kirlym diye..mutszm ,çareszm ben iyiyi hak etmiyorum diye ağlayasm geliyo..2011 mayısndan bugüne kadar yaşananları düşünüyorum..ben bu kadar kötülüğü hak edecek n'aptım?düzelir dedm her şey olmadı hep kırılan ve zarar gören ben oldum..olanları kabullenmeyi öğrenmem lazm..büyümem lazm..bu 2yilda bin yil aldim sanki..ben hayaller kurmştm onunla evlencktm..duvağmı o kaldrp öpücekti alnmdan..çocuklarmz olucaktı..ama hayal işte gerçk olmyck hiç bi zaman..hayat tozpembeydi benim için ama shimdi derin bi kuyunun dibindeym sanki..galiba sz de yaralanmşsnz ..sizn için ben de güzel bi hayat diliyorum

önce bir yalnız kalın, üzüntünüzü yaşayın ağlayın güzelce içinizde kalmasın sıkıntı olur ve patlarsınız. ve iyi ki burada paylaştınız, çok iyi güvendiğiniz biri varsa onunla da paylaşın derim. psikolog da iyi olacaktır.
benim ki daha basit ama dediğim gibi hassas olmamdan kaynaklı, sonuçta kalbimizi veriyoruz, kalpten inanmak istiyoruz. o anki acı basit olmuyor.. benzer hassaslığı yaşadığımızı düşündüğüm için bu kadar yazdım.. sizin durumunuzda olsaydım sizin gibi kötü olurdum herhalde.. bundan sonra kesinlikle birinin size el kaldırmasına dahi izin vermeyin.

ben 3.5 sene önce ilk ilişkimde aldatıldım, yalanlar oldu. kaderim derdim evlenecektik güya, klasik şeyler işte :)) bende çok mutluydum başlarda, gözlerimin içi gülerdi sonra işte benimde katkımla çok tartıştık ettik, ayrıl barış :) kıskancım, güven sorunum vardı bide çok sahiplenirim ben o yüzden. ben bunları yapmasam bile huy işte, sonsuza kadar yalansız aldatmadan gideceğini pek sanmam. her ne kadar güvenmekten korksan da bi yanın güvenmek istiyor :) aldatıldığımı öğrendiğimde her şeyi öğrendim önce, sonra arkama bakmadan bıraktım. mesela inadına gezdiğimiz yerlerden geçtim çünkü alışmalıydım, bir gün geçtiğimde aklıma gelmeyecekti :) ve gelmedi. dönüm noktam oldu. ilk defa bu kadar sevindiğim ve ilk defa bu kadar çok üzüldüğüm bir dönemdi benim için 1.5 sene. sonrasında önüme gelene anlattım neredeyse aldatıldığımı içimi rahatlatana kadar, suç benim değildi sonuçta dedim.. tabi sizinki biraz daha farklı tepkilere yol açabilir bu yüzden dikkatli olun..
sonra kimseye aşık olmadım, beğendiğim hoşlandığım olsa da ters bir şey gördüm mü uymadığımı sorun çıkacağını uzun sürmeyeceğini sezdiğim de uzaklaştım direk, dikkat etmeye çalıştım.. bi kere kalbine çok inandığım biri oldu aşık olmasam da insan olarak sevdiğim, şeffaftı kalplerimiz ama o da bitti, fazlasıyla terstik. hayat bu bazı şeyler yaşanması gerekti mi yaşanıyor. yapman gereken ders almak ve mümkün olduğunda dikkatli olmak... sabrın sonu selamettir buna kalpten inanın.

üzüntünüzü yaşadıktan sonra güçlenmeli ve değişim yaşamalısınız. ki yaşayacaksınız zaten. siz isteseniz de istemeseniz de bu hayatın içinde yaşamaya devam edeceksiniz, dolayısıyla bu şekilde devam etmeyin.. zor olacaktır, zaman alacaktır ama inat ederseniz bastırabilirsiniz.
kalbiniz kirlenmesin yeter...

sevndm sizn adınıza..ne güzel atlatmşsnz..inşAllah güzel bi evlilk yaparsnz..benim hayalim beyaz gelinlkdi olmyck bundan sonra..siz giyersnz inşAllah..keşke ben de huzur bula bilsem azıcık..yazarken bile ağlıyorum..tepkiler çok kötü olucakdr eminim.. burda paylaşnca bile biri "sizin gibi kızlar" genellemesini yapmş benim için..ben söyleyemem kimseye bundn sonra..kardeşm benden küçük ..kız arkadaşlarm var ama son 2senedir çok yakın değilim ..1patlama sonra intihar ve şimdi aynıs ı ben yine yaşamak istemiyorum..intihar etmycm nolursa olsun..bugün hiç aramadm yazmadm..benim kabullenemediğm benimle neden oynaması..evleneceğz dedi ne korkuyorsun ki kendini bana birak zaten benim olucaksn etc..ben hatırlaynca sinirden ağlıyorum ..neden inandm ki sanki ..binlerce film seyretdm erkeklern kızları böyle aldatdgyls ilgili ama yaşamadn olmuyo ya da ben de olmadı(

Sevmişsin , inanmak istemişsin, güvenmişsin , bunlar seni kötü yapmaz ki , insan yapar.
Duyguya dair ne varsa insanın yüreğindedir. Bazen yanlış insana verilir sevgi.
Şimdi kırıldın, dağıldın, yıkıldın.
Hiç geçmiyecek mi sanıyorsun, geçecek.
İnsana verilen en büyük lütuftur unutmak.
Unutacaksın, yaraların kapanacak zamanla, sende izin verir, çabalarsan tabi.
Yeni bir yön çiz kendine, hedefin olsun sonra bu yolda sana eşkik edecek, sevgini hakeden insanlar çıkacak karşına.
Yeter ki yaşadıklarına arkanı dönmeyi başar, gerisi gelecek.
Zaman şifasını sana da verecek canım.
Allah yar ve yardımcın olsun.

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, amin hepimize inşallah :) kalbinizi temiz tutun, bundan sonra da dikkatli olun.. pişman olmanız önemli, bir daha yapmamanız.. ve gerçek bir aşk yaşayıp sizde giyeceksiniz gelinliğinizi inşallah.
duygularınızı anlıyorum.. insanlardan uzak tutuyorsunuz kendinizi böyle bir şey yaşadığınız için duysalar istemezler diye.. o yüzden sağlam dostluklar kurmanız önemli.. dilerim olur. zamanla oturacak yaşamınız inşallah.
hayata karşı bende çok niye, neden dedim arada gene derim ama alışmaya çalışmaktan başka çare yok gibi..
ne istiyor biliyor musunuz, yani bu söylediğinden bu çıkıyor.. ne zaman doyarsa o zaman gelip sizi alacak.. o zamana kadar böyle. Allah ıslah etsin..
yaşamadan olmuyor bazı şeyler gerçekten... Dua edin bol bol...

Aşk böyle durumlarda baş belası bi illet olup çıkıyor malesef.. Karakteri bozuk bu kişinin. İnan şimdi evlensen daha mutsuz olursun. Hatalar yapmışsın ama üzülmek yerine ders al tekrar yapma..

profesyonel yardım almalısın hem de acilen.
hayatta ne yaşanırsa yaşansın, geri dönüş vardır.
onunla beraber olduğunu ailene söylemek zorunda değilsin, bu senin kendi özelindir ve ilerde hayatına girecek insanın, seni bekaretin üzerinden yargılamayacak biri olmasına gayret et, tabii şans da seninle olsun. Yine de kimseye kendini ezdirme, hatalar insanlar içindir. Sana böyle bir kötülük yaptığı için, o da bir yerden bunun karşılığını alacaktır. Senin yapman gereken, bi daha asla kendini öldürmeyi aklına bile getirmemek, önüne bakmak. Genceciksin. Her şeyi unutacaksın, söz veriyorum sana.

alıcağm psikolog telefonda sana hangi konuda yardm ede blrm sorunca eksikliği dedm ..bu olaylarla dolu 27ayı kısa sözlerle nasl anlatacağmı bilemedm.. yanına giderkn anltmk kolay gelr diye düşündm..o da zaten telefonda ta çocukluktn bugune kadar bana herşeyi anlatman lazm ki sana kısa sürede yardımcı ola blym ben..
başkasını düşünmk acı veriyo bana..olamam ki başkasyla takvimde geçen günlerin üstünü çizgi atıyorm her gün 16 eylül çabuk gelsn de ben de kendime geleym diye ..ilk seansda belki fazla bi şey değişmz ama anlatrm içimi dökerm en azndn..kendmle konşmktan sıkıldm.aklımı oyntmkdn çok korkuyorum
gizlmk kötü olmaz mı?diyelim onu unutdm başkaları bu yüzdn bana kötü sözler söylerse n'aparm ben?

Hiç kimse bedeninle, kendinle alakalı verdiğin bir karar için bu karar yanlış bile olsa, sana zarar vermiş bile olsa çıkıp da sana kötü söz söyleyemez. böyle birileri olursa, güçlü durup hayatından silip atman gerekir. seni sen olduğun için sevmeli yanındakiler, bir kızlık zarı için değil. bakire olup neler yapanlar var neler duyuyoruz. lütfen kendine gel. sana kıymet vermemiş bir adam için yıkılma bu kadar. ayrıca psikologla yüz yüze görüşmen daha iyi olur diye düşünüyorum. telefonda pek olmaz o iş.

benim küçük kz kardşm var 4yaş benden küçük o beni ağlarken gördü sarıldı bana..Almanyaya gelmeden önceki her şeyi biliyo bana ondan uzak dur o seni kullanıyo diyordu..ben de yok seviyor falan diyodum yoksa neden barşsn hep benmle..aynen sizin gibi dönücek o hep sana diyor ama başkalaryla da olucak..onun hayatnda tek olmuycksn..nerden bildğni bilemiyorm küçük de olsa benden akıllı galiba:))
çok pişmanım..ben dua edemem ki?!günah işledm Allah aff etmez beni artık..kirlym ben ben de diyorum her gün ağlıyorum..zamanı geriye alma şansm olsaydı keşke özel derse gitmezdm onunla..böylece beni gözlermi kapatdrp öpemezdi

canim sen kirli falan degilsin inandin sadece bunu artik kafanda takintin yapma gercekten seni sen oldugun icin sevecek senide birisi utanmadan anlatacaksin ona olan biteni sahtekarliklara zar diktirme islerine girmeden anlatacaksin sakin kendini uzme okulunu oku büyu bebegim sen önce tamam sonra hayat yoluna girer su akacak yolunu bulcak sen rabbime el ac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…