çok çaresizim :((lütfen yardım edin bana, kızlar:'(

kuchukprenses

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
39
0
6
Almanya
merhaba arkadaşlar..ben siznle son 2 yıldır hayatımı kabus eden birisyle ilgili konuşmak istiyorum..herkesin sevgilisi olmuştur eminim..ve bu yüzden kavgalar ,ayrılmalar,barşmlar yaşanmıştır kesin..bana yardımcı olun lütfen delirecrğim böyle giderse:'((
20yaşıma kadar ben kimseye aşık olmadm..yakştırdılar ne ister okul,ister universite olsun..amma ta ki ben o kursa gidene kadar..şimdiki aklım olsa hiç kayıt olmasaydım,yolda araba çarpsaytı falan gidemeseydm diyorum çareszlkten ve yaşadgm hayal kırıklığndan dolayı..her şeyi anlatacağım amma lütfen yargılamayın beni (ben sadece çok aşık oldum..
işte kurs başladi..herkes toplanıyo falan..ben de kızlr vardı onlarla sohbete dalmştm..sesini duydum..nedenini bilmiyorum amma kalbm hızlı çarpmaya başlatı..ben yüzünu goremedm o gün ..tanıtma falan oldu ..her kes kendini tanıtıyo arkadaşlara teker-teker tahtaya kalkıp..o konuşmaya başlatı..ben sesine aşık olmuşum dınlıyorum ta o sıra yaşını söyledi..benden 2 yaş küçük oldugunu soyledği zamanlar gözlerm doldu..şimdi saçma geliyo belki amma garip olmuştum..ona baktım o sıra tabi o kelimeleri almanca kurmağa çalışıyo bi de okuldan kankasyla gelmşti..böyle eğlenceli birydi ve yalnş söylediği zaman şakalaşıyorlardı arkadaşyla..ben aşık olmuştum kısacası..o gün evde çok ağladım ve kendime söz verdm konuşmayacağm diye onunla..bu zamana kadar hiss etmedğm duyguyu sadece sesini duyarak hiss etmek nasıl oluyo anlayamıyodum çünki.. kurstan ayrlmk bile istedm ama annemler olmaz dedler ..hep yarım bırakıyorsun bi kere de sonuna kadar git dedler ..devam etdm ben de ve aşık oluyorum gitdkce..bi keresnde bana bağırdı kursta..bu yalniş söylemşti ben de anlatmak isterken bağrtmştı..sonra özür diledi ben de özür dilencek bi şey yok dedm kibarlk olsn diye..cevabndaysa bana o zaman ozur dilemiyorum demişti..kala kalmştım ordaca..her kes face'de add ediyo bir-birini..kursta sadece 3kızız tabi..ben kızları ekledm..sonra erkekler falan dostlk atdlar..o da atdı..konuşmaya başlatk..ben universiteye gidiyorum diye pek vaktm yok face için ..bu yazıyor ben geç cevap veriyorum ..numaramı istedi..işte kurs başka bi binaya taşnmştı numaranı ver ben anlayam demşti..işte çilem o zaman başlatı(bana sevgililernden konuşuyo falan arkadaşız sözde ..her saniye bile konuşuyoruz..bilemiyorum ne hakkında şimdi amma konuşuyoruz..kursta bile mesajlaşmaya başladk sonra kurstan ayrldk..bana kurstan bi kz yazdı ki onunla konuşma o hala çocuk falan..ben aldrmadm..sonra sevgili olduk..özel gidiyoruz şimdi ..beni öptü bi keresnde..ben ağladm o da bunu gördü kötü oldu..ama ondan sonra hayır diyemedm keşke desydm..o Almanyaya gitdi 2ay somra eylülde..ve kavglr başladı..aralıkta benden ayrldı..bana annemler istemıyo dedi seni yaş farkı yüzünden..sonra şubatda barştk ..martda yine ayrldk..nisan ayı geldi ailesini ziyerete..beni aradi ve görüşelm dedi..1kere görşdk sonra yine ayrldi benden..amma bu sefer sevglm var ve başkasnı seviyorum dedi..ve gerçekten de biri vardi..sonra ayrı kaldk ve kasimda vize aldm ben de..nerden nasl duydugunu bılmıyorum ama beni aradı..ben de vize aldgmi söyledm safım ya(numaram yoktu face'den yazıyodu ne blym beni soruşturmuştu..dayanamayp adresmi verdm..sadecr konuşucağz dedi..inandm ben de ah salak kafam..birlkte oldk bz o gün ..ilk günler iyiydi bana karşı ama sonra soyumaya başladı..beni azarlamaya,vurmaya başladı..bana senden iğreniyorum çok çirknsn bile dedi..o zaman neden beni sevdgnı soyledgnı sordum..bilmiyorum dedi sadece..aralıkta arkadaşını ziyarete gitdi Praga'ya kızla resmlernı koymştu face'e..beni de bloke etdi ve bitdi her şey dedi..ben başkasnı seviyorum dedi..ben dayansmayıp intihar etdm..1hafta hastanede yatdm..doktorlar bırakmıyodu tehlikeli diye ama ben çıktm ..ondan sonra sağlm iyi değil zaten ağrılarm oluyo sag tarafmda uyuyamıyorum..neyse hep ayrldk Almanyada ve her sefernde ağlyp szladm ..ama zorl tutamam onu ben de farkndaym..ailem çok tutucu tabu olan bi şeyı ben yaptm ve pişmanm ..aşığm ams kaç yazar o beni sevmedkdn sonra..bana başkası dokunursa ölürüm:2:

soru yazmayı unutmuwum..ne yapmalym ben?derslerime bile konsantre olamiyorum ve önceden özgüveni super biri degldm şimdi özgüven eksilerde..kendimi kullanılmış,salak ve değersz hiss ediyorum..uzun bi yazi özür dilerm bunun için ama prblm nerde onu anlatmya çalışmk istedm ..aslnda ben kendm bile blmyorum neyse(yazan ellern ve okuyan gözlerinz var olsun

Canim yasin kucuk sanirim, 23-24 alti diye tahmin ediyorum. Herkes iliski yasar, kimi iyi kimi kotu. Kotu iliskilerimizden ders almaliyizki, gelecekteki iliskilerimizi secerken daha dogru davranalim. Sen oncelikle iliskini secerken yanlis davranmissin. Ama genc yaslarda olur bu. Insan, genc yalarda sadece sesine, bakisina, tipine asik olur. Ama ilerleyen yaslarda, kisiliginin de onemli oldugunu ogreneceksin.
Almanya'ya gittikten sonraki ilk ayriliginizdan sonra bir daha geri donmemeliydin. Yazinin yarisina gelmeden ben daha anlamistin, kullanmak icin seninle birlikte oldugunu. Sonra zaten okudum, birlikte olmussunuz. Olmusla olmuse care yok. Yasayacaginiz varmis yasamissiniz, ogrenmeniz gereken, ders cikarmaniz gereken seyler var. Bunlar uzerinde iyice dusun, nerelerde hata yaptim, gelecekteki iliskimde nelere dikkat etmeliyim diye dusunun, biraz daha mantikli davranmaya calisin duygularinizin yerine.
Su an cok uzuluyorsunuz, cok normal. Ama %100 eminimki zamanla unutacaksiniz. Karsiniza umarim sizi hakeden biri cikar.

çok canım yanıyo..geceler uyku uyuyamıyorum..o şimdi tatilde arıyorum açmıyo ..mesaj filan atmıyo..ben iğrenilecek kadar çirkin değilm ya doğru manken değilm ama aşık olanlar ne çıkma teklfleri hatta evlenmk isteyenlr bile oldu..ben çocuktum annemler yanstmadlr bana o yüzden şimdi öğreniyorum..bakirelk önemli ailem için duysalar kahr olurlar kesin aslında benim için de önemliydi..kandrdi beni

teşekkür ederim cevap yazdgn için canım..yaşım 23 aklım 3 sanki:'((doğru karakter önemli ve barşmakla hata yaptm ama ben onu unutmamiştm..gizli numaradan chagrilar,geceleri selam nasılsn diye mesajlar atıyordu hep ayrıyken..ne onunla,ne onsz olmuyo..psikologa gitcem 16 eylül ..başka ne yapa bilrm bilemiyorum..evdeki tum kesici aletleri,tum hapları atdm ben ..artık kendmden çok korkuyorum..resmen kendimle savaşıyorum..yeyip bitiriyorum kendimi

canım ne yaptın sen. değermi bir şerefsiz için kendini öldürmek istemeye.

bak çok küçükte değilsin 23 sün. onun beş para etmez bir yaratık olduğunu düşün.
ve böyle biriyle geçecek ömrünün bu yaşadıklarından bin katı daha kötü olacağını unutma. şiddet var,aşağılama var,aldatma var.
zararın neresinden dönsen kardır. seni seven,saygı duyan biri çıkacamktır karşına
kendin unutamuyorsan,terapi al. bir doktora git.hatta mutlaka git.

Neden 16 eylül hemen git bence. ve telefonun numarasını değiştir. onla her türlü iletişimi kesmelisin.

intihar mı ??? sakın bidaha böyle bişey yapma hiçkimsenin hayatı senin hayatından daha değerli değil sende öle olan olmuş artık keşke olmasaymış ama olmuş herkes hayatında hata yapar ama bunu hayatınla ödeyemezdin
ahh bee güzelim zaten ilk günden belliymiş ne olduğu ama aşk işte insanın gözünü kör kulağını sağır edio birleşmiş ayrılmış birleşmiş ayrılmış kullanmış seni tr gelince birleşmiş almanya ya gidince ayrılmış hiç mi anlayamadın
artık dimdik ayakta durup kendine gelme zamanı hiç kimseye hiçbişey için hesap vermek zorunda deilsin kendin için yaşıosun bu hayatta artık üzülme ve hayatına bak lütfen kendini yıpratman hiçbişeyi değiştirmeyeceği gibi onuda sana döndürmez ki bir süre sonra eminim yine seni arıcaktır ama lütfen ona bu defa hayır demesini bil yoksa daha çok üzülüceksin

canım ya inan degmez öle ınsanlar için.... daha cok gencsın ve bı gun cokk mutlu olacaksın ama böle ınsanlardan kurtuldugun ve bıdaha kapılmadıgın sürece...

canım bak şimdi kendimle ilgili bişey anlatacağım sana.bende 19-20 yaşlarında birine aşık oldum askerdeydi o şekilde gördüm bide üniversite bitmişti memlekette canım sıkılıyordu ben bunu beğendim oda numarasını verdi bende can sıkıntısından aradım konuştuk falan sonra ben ilk defa biriyle çıkmaya başlamıştım ve onu zamanla çok sevdim. neyse devamlı ayrılıp barışıyoduk zaten hep telefonla görüşüyorduk sonra onun askerliği bitti bende memleketten döndüm arada 1 yıl falan geçti beni aradı görüşelim diye yaşadığım yere geldi beni görmeye sonra sensiz olmuyor evlenelim falan dedi. dedim bizimkiler dönsün memleketten istemeye gelirsiniz. neyse ben ufaktan aileme söyledim. sonra yine ayrıldık hep bir şekilde ayrılıyodu benden geri dönende o oluyodu seviyordum bende kabul ediyodum telefonda sesini duyduğumda titremeye başlıyordum siniri boşalması falan oluyodu herhalde. neyse en son barıştığımızda beni ailesiyle tanıştırdı ben onun yanına gittim yaşadığımız şehirler birbirine yakındı o yüzde aynı gün gidip geldim annesi ve ablasıyla tanıştım beni çok sevdiler.(ablasıyla hala görüşürüm) ailesiyle tanıştım. evi inşaat halindeydi evi gezdirdi sen karar ver boyaya badanaya dolaplara falan dedi. ertesi gün ne sen beni kandır ne ben seni kandırayım deyip mesaj atıp ayrıldı :) şimdi gülüyorum ama sinirden deliye döndüm. resmen duygularımla oynadı. neyse aradan 2 yıl falan geçti o evlendi bende ilk duyduğumda depresyona girdim. ama psikologa gittim 6 ay-1 yıl içinde hayatımda değişiklikler yaptım tekrar üniversite açıktan kurslar falan kendimi oyalayacak bişiler yaptım.ama iyiki onunla olmamış ben oralarda ne yapardım nasıl yaşardım ailemden ayrı. ayrıca facede resmine baktımda çok çirkinleşmiş be :)şimdi yeni evlendim ve çok mutluyum. diyorumki ilerde sende boşuna gözyaşları döktüğünü kendini boşuna paraladığını anlayacaksın. içindeki duygularını silebilmek için acını sonuna kadar yaşa ve sonrasında kendine uğraşacak bişiler bul. ama halada derim son nefesinde ben sana neler yaşattım böyle diye düşünsün nefesini veremesin derim çok canımı yaktı. sende allaha havale et boşver oda evlendiğinde sana yaptıklarını onun sevdiği birine yaşatsınlar de etme bulma dünyası merak etme hiç kimse yaptığını yaşamadan ölmezmiş. oda sana yaptıklarını yaşayacak. sağlıcakla kal..

sana yemin ediyorum sonlarını okuyunca elimi ağzıma vurdum . o derece şaşırdım ah be güzelim çok sevdimişsin belli sevmek zor ve bi o kadar da güzel ama kurban olduğum birlikte olmak ne demek hemde öyle biriyle sürekli ayrılıp barışan biriyle hadi o hata yı yaptın intihar etmek ne demek yapma böyle şeyler daha gençsin benle yaşıtsın 23 galiba yapma etme bırak onunla bütün ilişkini kes . hem ne hakla vuruo ne hakla hakaret edio pardon ama bu bildiğin şerefsiz . bu ne biçim bi mantık yaa sen onun için herşeyden vazgeç ama o . lanet olsun bu erkek milletine başka da bişiey demiorum ....

CANIM bu hayatta senin için değerli varlık yine sen olmalısın. Kimse senden daha değerli değil ve kimse güzellikleri senden daha fazla hak etmiyor. İntihar bir kaçış yöntemi ama neden kaçacaksın? Yaşayabileceğin çok uzun ve güzel bir hayat varken önünde neden kaçmayı seçeceksin ki? Ailen, arkadaşların ve seni seven diğer tüm insanlar varken, sadece bir kişinin seni sevmiyor olması çok da önemli değil göreceksin.

Yaşadıkların kolay değil, anlıyorum. Bence biran önce psikolog yardımı al. Kendi başına altından kalkamayabilirsin belki, bu çok normal, herkesin olaylara tepkisi farklıdır muhakkak. Terapi görmenin olaylara daha açık bakman açısından ve kendi değerini anlaman açısından sana çok iyi geleceğini düşünüyorum.

Canım ne diyeceğimi bilemedim..
Ama gördük ki erkeklere güvenilmez..
Ne yaparsan yap,bittiyse kimse seni umursamıyor.
Keşke kendini korusaydın
Bile bile devam etmişsin. Anlayamadın mı yaptıklarından dolayı gerçek yüzünü göremedin mi hiç?
Ah be canım ya
Artık olan olmuş. Tövbe et ALLAHa sığın.
Kimseye de birşey bahsetme.
RABBİM Yardımcın olsun.

Son düzenleme:

ben de güçlü olmak istiyorum ama olmuyo..hep problemi kendmde aradm ta ki beni dövmeğe başladğı zaman..annemlere küfür bile etdi..sonra özür diledi onun için ilk defasnda ama yapmaya devam.bana o..... bile dedi..ben şimdi her şeyin farkındaym ama geç çok hem de..bunları hak edecek n'aptm ben ?yalniş yaptğmı biliyorum ama dökdüğü o diller aklıma gelince ha bi de aşıkmış gibi bakıyodu bana hep..sahteymw her şey

ben şımarık kızydm ailemin yediym önümde yemediğim arkamdaydı..bi fiske bile yapmatı annemler ve hep destek oldular..annemler arasnda da kavgalar oluyodu ama babam ne küfür etdi,ne de annemi dövdü..bi gül gibi davrandı ona..boyle aileden sonra neden boyle biri ..gitcm yapamıyorum unutamıyorum..sesini duyunca unutuyorum her şeyi..a bi de onun ailesnde problmlr var..bana bi keresnde annem gibisn demşdi çok kıskançsn ..ama hemen de konuyu kapatmştı ben de üzerine gtmemşdm..onun babasi da annesini dövüyo ..belki de o yüzden öyledir ..bi iyi ,bi kötü ama kız mevzuları
bitmiyo..benden önceki kızlarla konuşuyo..sözde brlkteyz şimdi ama o yok nerde kiminle hiç bi fikrm yok

ah ne güzel canım hep mutlu olursun inşAllah o bana yaptkları için özür diliyo..keşke beni sevmeseydn ve sana dokunmasaydm diyo ben ağlayınca..ses tonu azıck yükselnce benim gözlerm doluyo zaten..benimle evlenmeyi gerçekten istemezsn diyo..ben böyleym dayanamayacaksn diyo..kıskancliğa gelemem ve gencm hep patates yiyemem ki deyip beni delirtiyo..intihar olayndn sonra ayrlmıyo ama umrunda değilm gibi yapıyo aramıyo ,ben ararken de açmıyo..face'de arkadaş değilz,whatsapp'da bloke edldm..başkasyla olamam ki ben

çok teşekkür ederim canım Amin!!!
anlayamadm çünki aşıktm ki hala öyleym ama bu acı çekmemden başka bi şeye yaramıyo..Ben güvnmedm hiç bi zaman..annem uyarıyodu diye hep mesafe koyardm ama onunlaykn koyamadm..anneme de bahs edemedm ve yalnz onlardn değil kendmden de geçtm insan aptal olunca her şeyi yaparben kendimi aff edemiyorum Allah nasıl etsn ki

ben bunları kimseye anlatamadm..son çare burda içimi döktüm..ilk aşk,ilk sevgili ve bi o kadar da büyük salaklık..bu ne biçim bi sınav anlayamıyorum ama tek bldğm geçemedğm bu sınavı..intihar etdm çünki her şeyimi kayb etmşdm ..hastanede nedenini sorunca soyledm değmez dedler..güzelsn hala bu ilk..ama tabular yok ki onlarda..halim vahim denick kadar kötü..yemeden içmeden kesldm

Sen 20 yaşındayken o 18 yaşındaymış.Sen şimdi 24 sen o 22 ne bekliyorsun.Sen bu ilişkiye başlamadan önce de sanırım duygusal bir çöküntü içindeymişsin.Daha ilk tanıştığın gün eve gidip ağlamışsın....

Bak canım seni Allah yarattı.İntihar,sence bir kurtuluş mu?Öldükten sonrası da var.Ölmemek sakat kalmakta var.Annenin babanın yaşayacağı ızdırapta var.Kim için.Birtane kendini bilmez zıpır için.İnsan ne acılarla,ne dermansız dertlerle,ne devasız hastalıklarla uğraşıyor.Sen kalkıyorsun intihar ediyorsun.Yazık değil mi ya kendine.Ne olacağını sanıyorsun.Sen ölünce vicdan azabı çekip ömür boyu yas mı tutacak.Aslında biliyor musun? Bu olaydaki tek suçlu sensin.Niye mi?Sna akarşı her yaptığı hayvanlığı sineye çekmiş,seviyorum mazeretiyle göz yummuşsun.Küfrediyor,aşağılıyor,bilmem ne diyor.Hepsine izin veriyorsun yetmiyor mükafat olarak kendini teslim ediyorsun.O da yetmiyor canına kıymaya kalkıyorsun.Ve şu bulunduğun durumda,hala ona ulaşmaya çalışıyrsun,hala birlikteyiz diyorsun hala seviyorum diyorsun.

Bak canım aklını başına topla ve öyle bir şerefsizle evlenmediğin için yat kalk Allah'a dua et.Olan olmuş.Bir kızlık zarı için de kendini heba edip üzülme.İnsanın başına herşey gelir.Yeter ki yaşadıklarından ders alsın.Ama anlıyorum ki sen pek ders almamışsın.Kendine gel.Öyle bir insanın değil sana,kendine bile faydası yok.Ondan ne sana,ne başka bir kıza zaten hayır gelmez.Git kurtar kendini.Dik dur.Ezilme,aşağılamasına izin verme.Ve hala peşinde koşma.Allah karşına kıymetini bilen birini çıkartır.Daha da kendini bir hiç uğruna üzme.Bugün kapat bu defteri,yeni bir sayfa aç.Bol bol dua et.Ve mutlaka psikolojik tedavi gör yeniden arın,yepyeni bir insan ol.Hiçbirşey için geç değil.Daha ne güzel günler aşatır Allah.Yeter ki direyetli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…