Cok Caresizim Nolur Bi Akil verin

1- Dini yorum yapmayacağım bu nedenle Allah akıl vermiş irade vermiş gerisini siz yorumlayın.
2- Aklından şüphe ettiğiniz adamdan çocuk yapmak?
Kendi bencilliğiniz, çocuk isteğiniz yüzünden o çocuklar dünyaya geldiğinde kötü bir aile ortamında büyüyecekler. Kendi kötü seçiminizin sonucunu onlarında sırtına yükleyeceksiniz.
Evet çaresizlik kötü bir şey. Siz çocuk sahibi olarak, çocuğa seçme şansı vermiyorsunuz direkt çaresizlikle dolu dünyanızın ortasındaki ateşe atıyorsunuz.

Kınamıyorum kardeşim merak etme.
Belki gözün açılır dedik ama yok senden olmaz.

Umarım sağlıkla alırsın kucağına yavrunu. En fazla bunu diyebiliyorum...

Keşke bu kadar mutsuz bir evliklik varken ortada birde o kadar uğrasmasaydınız çocuk için .hemde boyle bir adamdan :/
Artık bebişleriniz için stresi ,sıkıntıyı ve üzüntüleri bir kenara bırakın bu adamdanda bir an once kurtulmaya bakın

Saolun arkadasim umarim bigun caresiz kalmazsiniz benim gibi evlat bambaska bisey ama oda belki nasip bile olmiycak ben simdi ona yaniyorum evlatlrmdan asla pismanlk duymadim duymamda onlar eger nasip Olursa benm tek dunyam Allahim onlarn acisini gostermesin onun diisinda hersey bos

Suraya yazi yazarken en azindan nokta, virgul kullanilma zorunlulugu gelse keske. "Mecburen evlendim" cumlesinden sonrasini okumadim. Insan neden evlenmeye mecbur olur hem de sevmedigi biriyle

Madem aileniz sizi bu kadar zorlamış o zaman siz de onlara atılan iftiralara kulağınızı tıkayın, dönmeyin kocanıza. Ama muhtemelen sizi bu adama döndüren yine aileniz. Daha fazla iftira atmasın diye baskı yapıyorlar.

Rica etsem kendinize biraz saygı duymaya başlayabilir misiniz? Hayatta hiç birşey sizden ve bebeklerinizden kıymetli değil. Onların geleceğini düşünmek sizin mecburiyetiniz!! Bu adamdan ne baba ne koca olur.

Bu saate kadar çok yanlışlar yapmışsınız. Artık madem 2 can daha taşıyorsunuz biraz sorumluluk alın ve kendi kararlarınızı kendiniz verin. Boşanın bu adamdan.

Dipnot: Bir daha evlenmeyeceğim anne olmak istedim cümlesi dünyanın en bencilce açıklaması. Sorun sadece anne olmak değil.
Sen evlatlarına sıcak bir aile ortamı verebilecek misin?
İyi, şefkatli, sevecen bir baba figürü olacak mı bu cocukların?
Bu adam bu çocuklara boşandığınızda musallat olup psikolojilerini bozmaya kalkarsa onları koruyabilecek misin?
Onlar arkadaşlarının babalarına imrenerek bakarken içlerinden geçirdiklerini hiç anlayabilecek misin? Vs. vs...

Sanırım sizin ailede bencillik genetik.

Tabiki bakabilirsin yurt disindaymis zaten uzak olsun işte sizden siz de turkiyede yeni bir hayat kurun.ama evliliğiniz bu durumdayken bebek dusunmeseydiniz keske.artik olan olmuş sağlıkla dogsunlar inşallah.

Neden Türkiye de duruyorsunuz merak ettim bence bu kadar dayanmissiniz biraz daha dayanın bebekleriniz sağlıkla dünyaya gelirse yurt dışında imkanlar daha iyi anneye çocuk yardımı falan yapılıyor iyi miktarda bildiğim kadarıyla iyice birikim yapıp tekmeyi basın bence . zor bir ihtimal ama belki baba olunca o ve ailesi vicdana gelir belki . Rabbim yavrularinizi bagislasin

Keşke böyle bir adamla birmek yerine bebek yapmayı tercih etmeseydiniz... Keşke zamanında bütün bağlarınızı koparabilseydiniz..

Aileniz arkanızda mi ?

Elbette bakabilirsiniz, yeter ki buna gerçekten karar verin. Farzedin ki babaları öldü.
Elbette zorlanacaksiniz, sıkıntılı zamanlar geçireceksiniz ama hepsi geride kalacak.

Ama bu kadar mutsuzken , bu kadar şeref yoksunu bir adamla yaşamak her gün ölmek demektir.
Sağlıklı evlat sahibi olmak için önce sağlıklı bir kadın ve anne olmak gerekiyor.

Aileniz destek mi?

Bile bile ateşe atmışınız, kendinizi...

Neden görücü usülü? Neden istenmeyen bir evlilik? Neden çocuk yapma çabası?
Bunları bir yana bırakacak olursak, siz kendinizi biliyorsunuz, ailenizi bilen biliyor. Onlar iftira atsa nolucak? Eşinize dönseniz bile cocuklarınız mutsuz bir ortamda büyüyecekler. Hiç doğmadan boşanmanız daha iyi. En azından o süreci hiç yaşamayacaklar. Ailenizle yaşayın annenizden yardım alın. Çocuklarınız biraz büyüyünce de işe girersiniz. Nafaka da alırsınız. Bir şekilde geçinirsiniz. Daha fazla kendinize eziyet etmeyin, ettirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…