Cok Caresizim Nolur Bi Akil verin

En azından nokta kullansaydınız ne güzel olurdu.

Edit:
Adamın problemli olduğunu bilmenize rağmen evlenmişsiniz.
Problemler maksimuma çıkmış yine gözardı etmişsiniz. ( Kendini ateşe atmak, bile bile lades en iyi tanım aslında )

Tüm bunlara rağmen defalarca tüp bebek?

İnanılmazsınız. Bu adamdan kurtulmak yerine çocuk yapmaya çalışmanın mantığını anlayabileceğimi sanmıyorum.

Biz şimdi karnındaki yavru için nasıl bir yardım edelim? Ancak dua ederiz.

Bunu söylediğim için çok üzülüyorum ama sanki bunlar size bir işaret.

Bu işaretleri görmeniz gerekmez mi?

Yazık o bebeklere...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevmediğiniz bir insandan çocuk niye?
Oturmamış bir evliliğe çocuk niye?

Biz ne yapabiliriz? Adamı zorla sevdiremeyiz, düzeltemeyiz?
Bile bile lades demişsiniz, kimsenin yapacağı bir şey yok, kendinizden başka.

Bebeklerin icin guclu ol. O adami su saat cikar hayatindan. Hangi iftirayi atarsa atsin donme. Cevreniz ne derse desin onlar yasamiyor siz yasiyirsunuz o adam ve ailesiyle. Cocuklarini dusunuyorsan kurtul ondan

Allah yardımcın olsun kardeşim evlatlarını da sana bağışlasın benim senin için yapabileceğim sadece dua etmek . Rabbim bir çıkış yolu göstersin .

Kadin burda uzuntulu siz yok nokta koyun yok niye cocuk yapiyosunuz diyosunuz. konu sahibi siz bence kendinize guvenin tek basiniza bakabilirsiniz cocuklariniza Allah saglikli huzurlu buyutmeyi nasip etsin. lutfen uzulmeyin stres yapmayin biliyorum sacma gelicek ama ilerdeki hayatiniza bakin. Allah kimseye boyle es boyle kaynana vermesin amin.

Neden boyle birini cektiniz? Hayir yani iftira attilar diye sen kotu biri mi oldun?
Neden bebek icin ugrastin?
Ah ah..

Sen guclu ol ve bosa o adami. Ve onlar iftira atmadan sen onlara iftira at ki bakalim ne b.k yiyecekler. Gerekirse ses kaydet sikayet falan et.

Ben bosanin ya da bosanmayin diye vebal altina girmek istenem ama belli ki siz bu evliligi yurutmek istemiyorsunuz. Belki kayinvalidelerden farkli bir yere tasinip arya mesafe koyarsaniz esinizle durumu duzeltebilirsinix. Cunku anladigim kadariyla onlarin etkisi altinda. Diger taraftan bosanirsam yapabilir miyim diye sormussunuz. Sanirim calismiyorsunuz. Bosanirsaniz ailenizin yanina mi yerkeseceksiniz yoksa ayri bir eve ciksaniz karsilayabilecek misiniz? Ya da bebekler buyuyene kadar idare edip buyudukten sinra ise mi girip ayri eve cikacaksiniz?Durumunuzu bilmedigimden bosanca tek basiniza yapabilir misiniz birsey diyemeyecegim. Bosanacaksaniz da tavsiyem simdiden biraz birikim yapin. Bu arada tum haklarinizi talep edin. Nafaka, takilar, tazminat, mal paylasimi gibi.

Allah yardım etsin cok zor bir durum. Anlamadıgım nokta niye cocuk için hususi ugrastınuz ... keske o cocuklara yazık etmeseydınız

Sevmediğin halde evlenmişsin
Adam değişmiş devam etmişsin
Ailesi çektirmiş devam etmişsin
Kötü söz iftiraya rağmen devam etmişsin
Yurt dışına alışamamış devam etmişsin
Akıllanmamışsın
Allah korumuş seni bebeğin olmamış böyle bir adamdan (adamdan korumuş yanlış anlaşılmasın)
Ona problem vermiş gitmiş tüp bebek olmuşsun şimdi napayım
Ne mi yap bacım.

Senin yapman gereken boşanıp kendi hayatını kurmak ailenle mi kalırsın yoksa ayrı eve mi çıkarsın bilemiyorum ama başka alternatif yok.

Size iftira atan eziyet eden adamdan bir de özellikle çocuk yapmak için uğraşmışsınız. Ne aklı verelim ki biz size şimdi kendi kendinizi mahvetmişsiniz hemen önce sağlığınızla ilgilenmeye sonra da boşanmaya bakın.

Beni kinayan arkadaslar ne durumda bu evliligi yaptm bilemezsinizki ben bu evlilig i yapmamak icin 1 yil savastm doguda yasiyorum ailemin gozunde o kadr ii gostermistiki kendini herkes onu melek saniyodu ben ayrilmak istedikce beni engellediler halbuki ben sevememistm hele gurbete yasayamacagimi biliyodum ama olmadi elimden gelen herseyi yaptm defalarca ayrldm ama hep araya birilero girdi ve sen haksizsin o ck ii biri dediler bende Allahtan korktum cunku gercekten ona karsi cok acimasizdim dugunden bigun once intihar etmeyi dusundum ama yapadm sonra evlendm ama tam camura saplanmism ailesi illet insanlar ben onlarn bu hallerine anlam veremedm cok tuhaf insanlar ben onlari bu halimle Allahima havale ettim zaten onalrn yaptklarini Allah gordu cocuk meselesine gelince her insan anne olmak ister bu benm icimde olan biseydi anne olmak ben ayrlsamda tekrardn evlencegmi asla sanmiyorum sadece evlat istedim Allahtan ve bu donemde esim degismisti 2 yildr insan olmustu ama simdi yine ayni seyler ben simdi tek sitedigm yavrularm ii olsun ve bu dengesize diycek bi laf bulamiyorum bu benim sinavimmi bilmiyorum belkide yavrularm nasip bile olmicak bilemiyorum ama buhranlardaym beni kinayan arkadaslar bazen kader bizi istemedigimiz yerlere goturur ve ne kadar istesek de engel olamiyoruz iste sanki ben istemezmiydim.mutlu bi evliligim olsun ailem yakinmda kendi ulkemde olayim ama olmadi Allah bu kaderi alnima yazmisti degsitiremezdim esim olacak adam bana farkli baskasina farkli konusyor onun aklndan supheliyim artk ve cok caresizim yavrularm acisi zaten perisan etti beni bide ustune su adamin yaptiklari inanin su hayatta caresizlk kadar kotu bisey yok

Madem ayıracaksın niye evlendiriyorsun. Bu kafayı sıyıran kv kp ve görümceler nerede sıyırıyorlar acaba?

Bu adamdan çocuk yaparak hata etmişsiniz. Allah ömür biçmişse sağlıkla doğarlar zaten. Artık hamilesiniz ve onları düşünmek zorundasınız. Gerisini boşvermeye çalışın. Aileniz arkanızdaysa ne ala.

Hayırlı olsun hamileliginiz.

Bu saatten sonra ya herro ya merro
Ona sen karar vereceksin
Sadece kafan karışır bu forumda o kadar
Yaşayan sensin.
Seçim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…