- Konu Sahibi cansunursima
-
teşekkür ederim cvbın için.resmi olarak boşanalı 2 sene oldu.ama eşimle gönül bağım kopalı ve şuan evlenmek üzere olduğu insanla beni aldatalı 5 sene oluyor :)daha bosanali 2 sene olmus jusura bakma ama acele etmissin iliski yasadin diyelim hadi ama bu kadar cabuk evlenmek neyin nesi. kizin babasini secebilir uvey babayla yasamaktansa, hele birde babasi bekarsa. uzgunum ama evlendiginde kizini yaninda surekli tutmak gibi bi sansin yok. babasiyla yasamayi secebilir gayet dogal.
sana anne olarak dusen onceliginin ne olduguna karar vermek. evladim diyosan evlenme.enazindan kizin daha buyuyene kadar ertele
Zor bir durum. Allah yardimciniz olsun. Eski esiniz sizin yeni bir duzen kurmaniza tahammul edemedigi icin sizin aklinizi karistiriyor. Buyuk ihtimalle kizinizi da yonlendirmeye calisiyordur. Ama korkmayin, hicbir cocuk mutlu oldugu bir yerden baska yere gitmek istemez. Sizin yapmaniz geremek tek sey kiziniza cok mutlu olabilecegi bir ortam saglamak. Bunun icin de kendi psikolojinizi duzeltin. Bunu yapabileceginize inaniyorum. Cunku siz kizini seven bir annesiniz. Evlendiginizde de kizinizin ve diger kizinizin iyi gecinmesi icin cok caba sarf edin. Ne yapmaniz gerektigiyle ilgili yardim alin. Esinizle gidin hatta. Insallah guzel bir hayatiniz olur esiniz ve kizlarinizla.
bence bu süreçte yardım alın pedagoglardan.
şuan araştırıyorum arkadaşım.umarım çözebilirim.yoksa mutsuzluktan ölücem sanırım
çözersiniz çözersiniz :) bu zor günleri atlattığınız zaman güzel bir aile olursunuz inşallah.
çok çok teşekkür ederim.çok moral oldun bana.
babası ve özellikle babannesi sürekli çocuğu doldurma çabasındalar.hatta işi annen yeni kocası ve kızı için seni hizmetçi yapacak demeye kadar vardırmışlar.kızım anne babanneme söyleyin benle öyle konuşmasın diye ağladı geçen akşam.içim parçalanıyo benim
şimdi bende internetten bir psikolog bulma çabasındayım.yardım almadan başarabilirim sandım ama olmıycak sanırım.
teşekkür ederim cvbın için.resmi olarak boşanalı 2 sene oldu.ama eşimle gönül bağım kopalı ve şuan evlenmek üzere olduğu insanla beni aldatalı 5 sene oluyor :)
çokta erken sayılmaz yani :) baba bekar evet ama birlikte yaşadığı bir bayan var.bense birlikte yaşamaktansa aile kurma taraftarıyım.önceliğim kesinlikle evladım yazımdanda anlaşılacağı gibi.kaybetmekten çok korkuyorum evladımı.ama ona daha iyi bir gelecek sağlayabilmek için düzen kurmam gerek diye düşünüyorum...
Iste herkes annelik vasfini tasiyamaz'in canli bir ornegi BABAANNE. Allah islah etsin bile diyemiyorum ya boyle insanlari. Kendi kuyusunda size ve cocugunuza hicbir zarari olmadan bogulsun! Cok sinirlendim cok.
Ben kiyamam o yavruya. Nasil aglatabiliyorlar! Mumkun oldugu kadar gorusturmeyin, imkaniniz var ise kizinizi cesitli etkinliklerle oyalayin. Gelismesine de yardimci olursunuz. Ve psikolog degilim ama nacizane soyle bir tavsiyem olacak, kiziniza o insanlarla dalga gecmeyi ogretin. Size gelip boyle boyle dediler deyip agladiginda "amaan kizim, yasli senin babaannen. Cok komik degil mi soyledigi.. :)" tarzinda alaya alin ve kizinizin yaninda oldugunuzu hep hissettirin. Cocuk da onlari ciddiye almamasi gerektigini ogrenir boylece. Sizin icin edebilecegim en guzel dua cocuklariniz ve mustakbel esinizle bugunlerinizi aramayacaginiz bir evlilik yasamanizdir. Insallah da oyle olur. Yardim almayi ihmal etmeyin, eminim ki onlarin benden veya bizlerden cok daha ise yarar fikirleri olacaktir. Hosca kalin. :)
teşekkür ederim cvbın için.resmi olarak boşanalı 2 sene oldu.ama eşimle gönül bağım kopalı ve şuan evlenmek üzere olduğu insanla beni aldatalı 5 sene oluyor :)
çokta erken sayılmaz yani :) baba bekar evet ama birlikte yaşadığı bir bayan var.bense birlikte yaşamaktansa aile kurma taraftarıyım.önceliğim kesinlikle evladım yazımdanda anlaşılacağı gibi.kaybetmekten çok korkuyorum evladımı.ama ona daha iyi bir gelecek sağlayabilmek için düzen kurmam gerek diye düşünüyorum...
Canınızı sıkmayın. Siz ve eşiniz ona huzurlu bir hayat verdikten sonra kızınızın babasına dönme gibi bir talebi olacağını sanmam. Annedir asıl bir evi yuva yapan.
Eski eşinizin de karın ağrısı var belli, tipik türk erkeği. Boşandığı karısı bile yeniden evlensin istemez. Neyse o istese bile beraber yaşadığı kadın istemez çocuğu.
Üzmeyin kendinizi, gereksiz stres yapıp çocuğunuza da yansıtmayın. Yeni birlikteliğiniz de herşey gönlünüzce olur inşallah.
.
merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularda bahsettimmi hatırlamıyorum ama yaklaşık 2 sene önce boşandım.10 yaşında bi kızım var.kızım benimle yaşıyor.yada ben öyle avutuyorum kendimi.
şu hayatta vazgeçemeyeceğim tek şey evladım.boşanırken bile sadece kızımı istiyorum.başka bişey istemiyorum dedim ve iğne bile almadan boşandım.eski eşimlede kızımızı iki arada sefil etmiycez diye anlaşmıştık.ama işin rengi değişmeye başladı.ve ben üzüntüden kahroluyorum.
şimdi bi ilişkim var ve kısmet ederse 2 ay sonra evleniyoruz.evleniceğim insanında 10 yaşında bi kızı var.ve biz kızları tanıştırdık.çok güzel anlaştılar.hiç bir sorun yok.
şuanki sorun eşimin verdiği sözlerden cayarak kızımın düzenini bozarak sürekli almak istemesi.kızımda benleyken çok mutlu ama babasına gittiğinde bana gelmek istemediğini ima ediyomuş.yada eski eşim yalan söylüyor.çünkü kızıma dedimki kızım istersen babanlada yaşayabilirsin.biz senin mutsuz olmanı istemeyiz.tabi bunu söylerken içim kan ağlıyoyok anne ben senle yaşamak istiyorum diyo.
ve ben kızımı kaybetmekten deli gibi korkuyorum.çünkü bütün okul düzeni bozuluyo.koca gün bir tost yiyip gün geçiriyo.ama bunları anlayacak yaştada değil.bu işi nasıl düzene sokabilirim bilmiyorum.anne ben babamla yaşamak istiyorum derse naparım.geleceği için elimden geleni yaparken onun böyle davranmasına çok üzülüyorum.
bazen istemeden onu azarlıyorum.tersliyorum.sonra sarılıp ağlıyorum.hiç iyi durumda değilim anlıycanız
bi akıl verin ben nasıl davranayım
yani esin seni kizin 5 yasindayken bi kadinla aldatti. ilk 3 sene ayriydiniz ve eski esin o kadinlamyasiyodu 3 senenin sonunda da bosandiniz oyle mi?
hah durum daha da bozuk adam bekar ama seni seneler once aldattigi kadinla beraber yasiyor yani kizin babaya gitse uvey anne senle kalsa uvey baba olcak hayatinda. evet cok sevebilirsin anlasabilirsin es adayinla ama bana kalirsa evlenme. onceligin kizinsa yani daha yasi ufak soncta uvey baba simdi iyi gorunse bile ayni evin icinde kizina nasil davrancak bakalim hic cekincelerin suphelerin yok mu
nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum size.fikirlerinizi defalarca okudum ve inşallah uygulayabilirim.
ben göndermek istemessemde arayıp duygu sömürüsü yapıp ağlayıp çocuğuda üzüyolar.yada eski eşim telefon edip velayet davası açmakla tehtid ediyo.o sorun değil aslında açsın alabileceğine inanmıyorum ama 10 yaşından sonra çocuğa sorulabiliyomuş.nerde kalmak istersin diye.ve ben kızımı o mahkemenin soğuk yüzüyle tanıştırmak istemiyorum.
eşimle boşanma protokolümüze baba istediği zaman görebilir diye bi madde koymuştuk.yine benim tamamen iyiniyetimden.kızımı babasından asla ayırmak istemem.ama işte bu zamanlarıda ön göremiyo insan.o zaman hiç evlenmem gibi gelmişti açıkçası.
yavrumu nasıl üzüyolar anlatamam.sırf onların yanında olsun diye okula bile göndermiyolar bazen.kahroluyorum bende.
tekrar teşekkür ederim size.dediklerinizi aklıma yazdım...
ne bu acele daha iki yıl olmuş?
maddi sebeplerden dolayı evlenmiyorsanız asıl en büyük kötülüğü bile bile yapıyorsunuz kızınıza.
şmdi burda ağlayıp sızlayınca vicdanınız rahat mı edecek.
10 yaşında bir kız çocuğunun düzeniı sizin evliliğiniz için bozuluyor babasına gittiği için değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?