- 22 Nisan 2017
- 65
- 32
- 3
- 27
- Konu Sahibi Gokhandila
-
Mülakata da para mı istiyorlar,işe mi gireceksin,okumaya mı hiçbir şey anlamadım.istediğim okulun yllik mülakatta birlikte 7 buçuk tu yıllık fiyati
Şuan lysye hazırlanıyorum ve onu düşünüyorum o okul benim hayalimdiDevlet okulunda okumayı neden düşünmüyorsun?
İnanın harcadigi sigara ve alkol benim okul param ve cok istediğim okuldu simdi lysye hazırlanıyorum ve inşallah bi okul kazanacağım ama hiç bir destek Morel yok sürekli aptal aptal. .Dukkani ustumden alirsan ise girip sana ekstra para getirecegim de. Sonra da kazandigin parayi babana vermeyip okul masrafini cikar. Ama devlet okulunda oku
Yillik 7500 lira ne ki part time ise girseniz bile kazanirsiniz. Ben neden bagkurunuz oldugunu anlamadim, calisiyor musunuz ki bagkura borclandiniz? Babanizin uzerinden sigortaniz yok muydu?
Hayır okul burs veriyor mülakatta başarılı olan öğrencilere. Bende okulda resil olurum ödeyemezsem diye vazgeçtimMülakata da para mı istiyorlar,işe mi gireceksin,okumaya mı hiçbir şey anlamadım.
noktalamasız bir şeye benzememiş yazı kusura bakmayın.
Canim babandan hayir yok. Once bunu kabullen. Cunku kabullenmedikce psikolojin kotu etkileniyor. Babani kabullenip, kendine guvenerek cozum yollari acmalisin. Babani affetmen gerekmiyor bu arada.İnanın harcadigi sigara ve alkol benim okul param ve cok istediğim okuldu simdi lysye hazırlanıyorum ve inşallah bi okul kazanacağım ama hiç bir destek Morel yok sürekli aptal aptal. .
Anladim. Cok bilmem sigorta islerini. Ama borcu acil kapamaniz gerek. Devlet okulunda okuyun,dukkani calistirip bagkur borcunuzu odeyin olmuyor mu oyle?Babam açtığı dükkani benim üzerime yaptı. Parası odenmedigi için ve sgkli bi çalışan olmadığı için ise giremiyorum
Üzerime dukkan varken bana yurt çıkacağını da düşünmüyorum 2 yıllık bi okul okuyup mesleği elime almak istedim o yüzden burda bir istiyordum sanırım birileri beni özel okul istiyorum gibi anlamış ben mezun olup para kazanabileyim diye istedimAnladim. Cok bilmem sigorta islerini. Ama borcu acil kapamaniz gerek. Devlet okulunda okuyun,dukkani calistirip bagkur borcunuzu odeyin olmuyor mu oyle?
Bilmiyorum ben de anlamadim sizi sanirim. Hangi okul bu ozel degil ama 7500 lira yillik?Üzerime dukkan varken bana yurt çıkacağını da düşünmüyorum 2 yıllık bi okul okuyup mesleği elime almak istedim o yüzden burda bir istiyordum sanırım birileri beni özel okul istiyorum gibi anlamış ben mezun olup para kazanabileyim diye istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?