Anliyorum. Siz de farkindasiniz bigün hersey bittiginde kendinizi suclamaniz bitmeyecek. O adam karisiyla mutluyken siz belki de hala ben nasil boyle bisey yaptim diye pisman olacaksiniz.
Biliyorsunuz insanin psikolojisini bozan en yogun iki duygu, sucluluk hissetmek ve pismanlik duymak.
Kendi kendinize kotuluk yaptiniz. Madem bitti. Lutfen iradeli olun. O adam zaten bugün olmasa yarın gidecekti. Yaninizda olsa da size ilgisi bitecekti. Yine yalniz kalacaktiniz.
Kimse ben hata yapmam diyemez. Bunu ben de diyemem. Allah seytana uydurmasın. Herkes her hatayi yapabilir.
Ama eger kendinize sayginizi tekrar kazanmak istiyorsaniz lutfen kararinizdan donmeyin artık onunla asla yalniz kalmayin, ona kapı acmayin. O adama yaklasmayin.
Kadinin sevgi ihtiyacinin dogusu batisi da yok. En kalabalik yerde bile yalniz hissedebilirsin bunu biliyorsun. Hayatta her zaman bi takim adamlar olacak evli de olsa yanasmaya calisacak. Bu sinavi basariyla tamamlayın. Bi hata yaptim bi daha asla evli bi adama yan gozle bakmam deyip, konuyu kapayın.
Kendini hirpalamak da fayda getirmez. Onemli olan geregini yapip, konuyu sonsuza kadar kapamak ve bir daha ayni hatayi yapmamak.
Ve evet bunu kimseye de anlatmayın, hem kotu ornek olmayin, hem konuyu uzatarak aklimda yer tutmasini saglamayın, hem de anlatırsanız size ne gozle bakacaklarini tahmim ediyorsundur sanırım.
Kimseye hiç bir şey anlatmayınca bu kadar uzadı zaten. Hayır yok canım, daha neler, ben yanlış anlıyorum, yoktur öyle bir şey, zaten eşini tanıyorum diye diye bu güne geldik. Herkes siz ne güzel arkadaşsınız derken insan fark edemiyor, konduramıyor; sonra bakınca durum çoktan kontrol dışına çıkmış oldu. Ortamın el verdiğince görmezden gelmeye çalışacağım, yalnız kalmamak için elimden geleni yapacağım. Ben bu duruma gelmek için bile isteye hiç bir şey yapmadım.