Çok çaresizim

Çok zor bunlarla uğraşmak, ailesine de zor. Onlar da saf bir el kızı bulup başına atsak diye bekliyorlardır zaten.
Ailesine üzülmenize gerek yok dünyanın en rahat en hoşgörülü ınsanları annesiyle bu konuyu konuştum oğlunuz ne zaman iş bulacak ne zaman çabalayacak diye bana dediği şey; ""çabalar bakalim"..

Hani bir çözüm önermek yok. Hayırlısı deyip geçti.
Ben bu karaktere sahip olmasinda ailesinin de rolü var diye düşünüyorum

Ayy güldüm ya, 3-4 bin ve yan gelip yatmak ha😂 bugün durduk yere çocuğun okulu için 2 bin lira ödedim, o aklıma geldi, 3-4 bin ve yan gelip yatmak evet kesin öyle olur 🤦
Söylüyorum kendisine ben yl programima bile suan 8 ayda 14 15k dolar harcamak durumunda kaldım ve daha da harcayacagim sen tutup 3 bin lirayla ne amaçlıyorsun? diye.
10 bine başkasının yanında çalışacağıma 3 bine yatarım diyor. Isın komik tarafı o 3 bini bile kazanmaya gayreti yok :)

Ailesine üzülmenize gerek yok dünyanın en rahat en hoşgörülü ınsanları annesiyle bu konuyu konuştum oğlunuz ne zaman iş bulacak ne zaman çabalayacak diye bana dediği şey; ""çabalar bakalim"..

Tabi ya '' Çabalar bakalım. ''. Az sık dişini, sabret, evlen, çocuk yap belki düzelir. Bulmuşlar başlarından savacak el kızı, ürkütürler mi, gelme derler mi?

Madem biriyle birlikte olacaksınız ,hayatiniza olumlu anlamda birşeyler kat mali..bu insan size dertten başka ne verebilir?

Söylüyorum kendisine ben yl programima bile suan 8 ayda 14 15k dolar harcamak durumunda kaldım ve daha da harcayacagim sen tutup 3 bin lirayla ne amaçlıyorsun? diye.
10 bine başkasının yanında çalışacağıma 3 bine yatarım diyor. Isın komik tarafı o 3 bini bile kazanmaya gayreti yok :)
Bu adam nu tembellikle okul bitirebildi mi?ne mezunu

Var tabi. Klasik bir aile demez mi oğlum ne olacak senin bu halin ? İş , güç , evlilik , çoluk çocuk ? Yaşı küçük değil.

Üniversitede iyi derece yaptım. Amerika deneyimim oldu, kendimi geliştirme amacım her daim vardı.
Liseden kalma, çok sevdiğim ve beni çok seven erkek arkadaşımı üniversiteye başladıktan 1-2 yıl sonra bıraktım. Kendisi lise terkti, ayakkabıcılık yapıyordu. Ama bir görsen gözümün içine bakıyordu. Evet yaptığım acımasızcaydı. Çok ağladı, çok ağladım. Ancak benim onunla kurabileceğim ortak bir hayatım olamazdı. Zamanla ya o beni aşağı çekmeye çalışacaktı, ya da ben onu küçümseyecektim. Dolayısıyla sonu gelmeyecekti. Şimdi ise bir sürü güzel anım var ve hep öyle hatırlıyorum onu. Her daim iyi olsun isterim.
Size gelecek olursak bu adamla ne amaçla birliktesin? Karısının karşısında ezim ezim ezilen ve bu psikolojiyle saçmalayan eş konularını hiç mi okumuyorsun? Hadi eğitimsizdir, taşı sıksa suyunu çıkarır diyeceğim ama o da yok. Neyini sevdin kuzum sen bunun?

Ya bu adamın nesini seviyorsun Allah aşkına 😳😳😳 hayır yani yatıp napacaksa? Karantinadayim evde patlamak üzereyim.
Hayır vizyonuda yok, param olsa dünyayı gezeyim dese neyse, az param olsun yatayım 🤦

Üniversitede iyi derece yaptım. Amerika deneyimim oldu, kendimi geliştirme amacım her daim vardı.
Liseden kalma, çok sevdiğim ve beni çok seven erkek arkadaşımı üniversiteye başladıktan 1-2 yıl sonra bıraktım. Kendisi lise terkti, ayakkabıcılık yapıyordu. Ama bir görsen gözümün içine bakıyordu. Evet yaptığım acımasızcaydı. Çok ağladı, çok ağladım. Ancak benim onunla kurabileceğim ortak bir hayatım olamazdı. Zamanla ya o beni aşağı çekmeye çalışacaktı, ya da ben onu küçümseyecektim. Dolayısıyla sonu gelmeyecekti. Şimdi ise bir sürü güzel anım var ve hep öyle hatırlıyorum onu. Her daim iyi olsun isterim.
Size gelecek olursak bu adamla ne amaçla birliktesin? Karısının karşısında ezim ezim ezilen ve bu psikolojiyle saçmalayan eş konularını hiç mi okumuyorsun? Hadi eğitimsizdir, taşı sıksa suyunu çıkarır diyeceğim ama o da yok. Neyini sevdin kuzum sen bunun?

Sizi tüm kalbimle anlıyorum gerçekten ben de şuan feci üzülüyorum fakat nasil anlatayım, o kadar olmayacak bir durum ki artık benim için ölse ancak bu kadar çareler tükenebilirdi

Madem biriyle birlikte olacaksınız ,hayatiniza olumlu anlamda birşeyler kat mali..bu insan size dertten başka ne verebilir?
Tembelliği dışında inanılmaz uyumlu bir çifttik hayatta 25ime kadar tanıyabildigim herkesten daha iyi anlaşıyorduk.Bu tembelliğinin de her zaman farkındaydım fakat sabrettim, geçici bir dönemdir dedim.

Artık tak etti dedim dayanamıyorum ciddi şekilde uyardım bir iş bulması için. Beyefendi iş beğenmedi ve asla kendinden taviz vermedi. Inanılmaz kızgın ve üzgünüm. Bu adama nasıl aşık olabildim??

Sizi tüm kalbimle anlıyorum gerçekten ben de şuan feci üzülüyorum fakat nasil anlatayım, o kadar olmayacak bir durum ki artık benim için ölse ancak bu kadar çareler tükenebilirdi
Eğer bahsettiğiniz kadar donanımlıysanız bu evlilik yürümeyecek emin olabilirsiniz. Hem eşiniz size yetersiz gelecek ilerleyen zamanda. Hem de o kendini yetersiz hissedecek ve farklı yollarla sizi ezmeye çalışacak. Bdv bu konularla dolu.
Kaldı ki bahsettiğiniz kişi sorumluluk sahibi, taşı sıksa suyunu çıkarır tarzda bir adam da değil. Psikoloji okumuş olmanıza şaşırmadım değil doğrusunu söylemek gerekirse.
Hayatta herşey aşk, sevgi değil maalesef. Aşk ve sevgi aynı zamanda mantıkla birleşirse uzun ve güzel evlilikler olur..

Back
X