Çok çaresizim

Korkunç birisiniz.

Heralde amaç bu beni kullanip atmalarini yediremiyorum belkide kendime
Siz kendinizi kullandırmışsınız. Biraz siz de onları kullanmışsınız.
Evliyken eşinin eniştesini, patronunu yoldan çıkaran birine kim saygı duyar. Saygı görmek istiyorsanız yolu bu değil. Sevilmek istiyorsanız yolu evliyken evli adamlarla yatmak değil.

O kadarda degil elbette çocuklarim için en iyi anneyim ben bu yaptıklarım sahsi yaptiklarim onlarin oldugu ortamda asla boyle birsey yapilmaz kabul edecegim birsey değil zaten ben dahs yeni cocuklarimin odasini degistirdm sırf kocaamn odada oynayip ziplasinlar diye kötu bir anne oldugumu asla dusunmem
Mukemmel.bir anneyim kimisi bagirip dover ben yaptiklari yaramazliklarija bile susuyorum

Ne mükemmel annesi ya, bin türlü hastalık taşıyorsunuzdur. O eşlerini tık demeyip aldatan adamlar sadece sizle mi yatıp kalktı? Tekrar yazıyorum o çocuklara acıyın. Düzgün işinde gücünde, eğitimi sağlığı önemseyen kaliteli ebeveynleri hakediyorlar. Eşinize insan denemez ama belli ki sizin ruhsal problemleriniz var. Bu adamlar sizi geçip çocuklarınızı da istismar edecek. Anne babanın dur durağı yok gelene geçene turnike yapıyorlar. İki tarafın da aileniz kardeşleriniz yok mu? Verin bakıcı yardımcı parasını o insanlar baksınlar. Siz eski mesleğe ısınma turlarındasınız, bari para kazanın da çocuklar için harcansın. Çocukların babaları aynı mı, bir de bu rezillikle yüzleşmesinler. Pedofili erkekler gibi kadınlar da hadım edilmeli, üreme kapasiteleri sonlandırılmalı. Sizin hiç doğurmamanız lazımken kaç çocuk yapmışsınız.

Yaptıkları yaramazlıkları konuşup gösterip düzelteceğinize susuyorsunuz. Bu mu çocuk eğitmek öğretmek?

Evet doyumsuz biriyim elimde olan birsey degil sadece cinsellik ve sevgi istiyorum

Hayır hastalik kapmadım sadece hamile kaldim 1 defa o da düsukle sonuclandi

Çocuklarimin istismar edilecek bir kpnu yok yanlız kendim gidip arabada bulustum kisi ile nasil bir baglanti olabilir ki kendim üniversiye sinavi icin basladim kendimi egitmek icin çabaliyorum sadcee cinsellik ve sevgi açısindam eksikligim fazlaca vaar bende boyle tamamlamaya calisiyorum evet yanlış olduğunu biliyorum bu iliskiye girdigim adamin da ben daha bu aksam ogrendim 2 kizla daha yatmis benden once oncesindede cok beraberligim oldu dedi evet bende hastalik konusunda tedirgin oldum

Ama yarın bir gün çocukları biri sizin hakkınızda kötü konuşarak rencide edebilir. Ki bu çok olası. Yakın çevrenizden evli insanlarla beraber olmuşsunuz. Bir de kendinizi defalarca ifşa etmişsiniz. Hoş etmeseniz de duyulurdu yakın çevre olduğu için bir şekilde. Babaları bile anlatabilir. Çocukları sizden nefret ettirebilir.

Bir anneye yakışır davranışlar değil sizin yaptıklarınız. İlerde bu yaptıklarınızı çocuklarınız öğrenirse yüzünüze bakmazlarsa ne hissedeceksiniz. Sizden nefret ederlerse ne hissedeceksiniz.
Zevk uğruna değer mi.

Sevgi böyle bir şey değil. Sevilme beklentiniz varsa kimse sizi bu şekilde sevmez. Zevkine bakar. Kullanır atar.

Lütfen bir uzman yardımı alın. Çünkü siz yaptıklarınızın farkında değilsiniz. O kadar basit bir şey anlatır gibi anlatıyorsunuz ki. Hiçbiri basit değil.
Allah ile şeytan ile bir alakası yok. Siz kendinizi bu duruma düşürmüşsünüz.
Madem çocuklarınızı çok seviyorsunuz. Onlar için düzeltin kendinizi...

Bir uzmana gitmeyi bende düşündüm inan erkek doktora denk gelsem ve anlatsam o bile bana baska gozle bakar fiziken guzel biriyim konuşma tarzim olsun falan kadina gidip de linçlenmek istemiyorum

Devletinkine degilde ozel bir klinik icin araştırma yapacagim sicile isleme tarzi birsey olmasin diye bakalim bende cocuklaarimin gelecegini maddi manevi olarak dusunen biriyim elimden geldiginde birikim yapmaya calisiyorum

Adama üzüldüm, çocuklara da tabii...madem bu kadar relax takılmak istiyorlar neden çocuk yapılıyor ki? Her çocuk düzgün bir anne babayı hak etmiyor mu?
Kocaya üzülecek bir şey yok aslında. Her şeyin farkındadır.
Olan üç tane çocuğa olmuş. Ana baba şeylerinin derdinde, çok aile olmuşlar gibi üreyip durmuşlar, en son yine hamile kalmış konu sahibi.
Beyinleri yerine başka organları çalışıyor sadece.

Devletinkine degilde ozel bir klinik icin araştırma yapacagim sicile isleme tarzi birsey olmasin diye bakalim bende cocuklaarimin gelecegini maddi manevi olarak dusunen biriyim elimden geldiginde birikim yapmaya calisiyorum
Birikim için her yol mübah size ne olsa, sırtınız yere gelmez. Çocukların geleceği önemli.

Bir uzmana gitmeyi bende düşündüm inan erkek doktora denk gelsem ve anlatsam o bile bana baska gozle bakar fiziken guzel biriyim konuşma tarzim olsun falan kadina gidip de linçlenmek istemiyorum
Gönlünüz yok belli ki. Ya da aklınıza anca aşna fişna geliyor. Eli işte gözü oynaşta derler ya o hesap.
Uzman olduğu için tarafsızca dinleyecektir sizi. Kadın tercih edin bu durumda 6 yı 7 yapmayın...
Konuyu açarkenki beklentiniz ya da düşünceniz neydi peki.
Çok çaresiz gibi göremedim ben sizi. Fazla rahat buldum tavrınızı hatta.

Hamile kalmadım regl gecti diye acmistim konuyu kocama üzulmuyorum zaten hatanin en buyugu o hade ben saglikli dusunemedim kendisi dusuneydi cocuk yapmasaydi

Tavrım net aslinda kimseden cekindigim yok bende bir insanim sonucta uzulebiliyorum pişmanlık duygum oluyor ama burda beni tanımadığınız icin net cevap veriyorum
Konuyu acarken ne bileyim bana fikir onerilmesini isterdm yargilanmak yerine bende boyle bir konuyu okusaydm ben bile yargilayabilirdim o ndnle linçleyenleride normal karşılıyorum doktora da en yakin zamanda gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…