Çok çaresizim

Kınamak için sormuyorum, çocukların babası bir mi? Eğer değilse eşim dediğiniz adam soy bağı reddi yapabilir. Bu yaşananlar ileride tekrar tekrar önlerine çıkacak. Ne laflar ne imalar işitecekler. O adamların da çocukları var, ailesi dağılan birbirini suçlayacak. Siz bu kadar adamla yatıp kalkarken çocukların kulağına gelmemesi imkansız. Bu adamlar her boşa düştüğünde sizi çağıracak, gelmezsen çocuklarına anlatırım diye tehdit edecek hatta sizinle beraber olmayan ama olayı duyan adamlar da sıraya girecek. Daha şimdiden herkes birbirine sizi anlatıyor, ayaklı reklamınız yapılıyor. Çocukları nasıl koruyacaksınız?

Bu kadar yoğun mesainin arasında bir de üniversiteye hazırlanıyorum yazdınız, şaka mı yapıyorsunuz? En büyük en küçüğe mi bakıyor evde, kim ilgileniyor, gıdaları beslenmeleri temizliği çamaşırı kim yapıyor bunları? Sizin hızınıza bakılırsa eve uğramamanız gerek. Karı koca üst baş değiştirip dinlenip yeni av bulma peşindesiniz. Evin işlerini kim yapıyor? O ev açsın, bu nafaka versin ... demek ki çocuklara bakacak maddi gücünüz yok. Elin adamı size bakmaz niye baksın, onlar bile kaç kişiyle düşüp kalkıyor bana ne der. Bu kadar ahlaksız adamın içinde biri mutlaka çocuk istismarcısı çıkar. Kapınıza kadar gelirler, neye nasıl güveniyorsunuz hayret ediyorum. Mükemmeli geç iyi anne hiç değilsiniz, kötü annesiniz. Ters sadist bir adama denk gelirsiniz, bir gün bir köşede ölünüzü bulurlar annesiz kalır çocuklarınız. Kocamdan intikam alıcam olayı değil bu, sizin psikolojik tedavi olmanız gerek.

Çocuklarımin babasi 1 eşimden yani evin islerini kendim yapiyorum ayriyetten amigurimı örup satıyorum bu yaptıklarım üst üste ayni zamanda yapilan birseu değil zaman var aralarinda hergun disarfa degilim yani

FİKİR ÖNERİYORUM O HALDE.

Aslında insanların size tavrını siz belirliyorsunuz.
Üslubunuz, yaşantınız vs. Hayatınız boyunca bunu yaşamamak için kendinizi yontmanız lazım. Banane ya kim ne derse desin onlara ne diyebilirisniz. Bu durumda devreye çocuklarınız giriyor.
"ÇOCUKLARINIZ İÇİN"
Sizin durumunuzun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Belki gerçekten istekli birisiniz belki sevgiyi arıyorsunuz ama yolu bu değil.
Bu şekilde ancak sizi cinsellik için kullanır atarlar.
Herkesin libidosu var. Herkes bir cinsel organa sahip. Herkes şehvet ve arzu hissini yaşayabilir. Ama bunun bir sınırı var. İnsanı diğer varlıklardan ayıran şeyler var. Akıl, ahlak utanma...
Kendinize ket vuramıyorsanız bile bu şekilde olmamalı: Evliyken başkalarıyla, parayla ya da bir metres olarak değil.
Her şey cinsellik değil.
Lütfen kurtarın kendinizi. Bataklıktasınız. O adamlar kurtuluşunuz olamaz onlarda bataklık.

"ÇOCUKLARINIZ İÇİN"
Yarın yüzlerine bakabilmek için, sizden nefret etmemeleri, utanmamaları için. Bugün okuyup incindiğiniz şeyleri ve daha pek çoğunu onlardan duymamak için kendinizi düzeltin.

İlk olarak Allah'ı suçlamak yerine kendinizi bu bataklığa ittiğinizi kabul ederek başlayabilirisiniz.
Yaptıklarınızı hata gibi görmüyorsunuz ya da normalleşmiş sizin için biraz yaşadıklarınız.
İkinci yapacağınız şey bunların normal olmadığını, normal şeyler yaşamadığınızı, çok kötü bir durumda olduğunuzu kabul etmek.
Suçlamak yerine yüzleşmek ve kabul etmek.
Üçüncü olarak her erkekle cinsellik kuramayacağınızı anlamak..
En önemlisi bir psikolog ile görüşmek.

Helal para kazanın, temiz bir insan olun, ahlakınızla yaşayın.

Yorumunuz icin cok teşekkür ederim bu yaptığımın çok yanlış birsey oldugunu kabulleniyprum
Biriyle iliskiye girince beni sevecek diye de bisey yok elbet sadece ben sevilmek istedim

Eger konu fake degilse, bir an once bir psikologla gorusmeye baslamalisiniz bence. Hayata ve iliskilere bakis aciniz o kadar sagliksiz ki, o kadar olur. Yukarida bir arkadas daha yazmis borderline diye, ben de oyle dusundum, yahut histrionik kisilik bozuklugu.
Kaynagina inmeden bu sevgi/ilgi/cinsellik acliginizi kontrol etmeniz zor olacaktir. Ve maalesef bu gidisat hic iyi degil, basiniza cok daha kotu seyler gelmeden evvel bir aksiyon almalisiniz.

Fake tamam da hiss ettim diye mi yazılıyor bu kelime hissettim diye mi ?

Fake degilim bakalim dun gece eşimle konustum cunku cok huzursuz oldum sabaha kadar uyuyamadım

Bizden nasıl bir şey duymak istiyorsunuz tam olarak?
Eşiniz sizi boşamıyormuş, siz neden eşinizi boşamıyorsunuz? Beklentiniz ne bu evlilikten? Vicdanınız da rahatsızmış vs. O zaman vicdanınızı rahatsız edecek şeyler yapmayın. Biraz vicdanınızı kullanın. Ben mi sizi linçleyeceğim? Linçlerdim de anlamsız.

Ne alaka ya zaten çekici biriyimdir ilgi cekmek icin kimse boyle demez heralde
Esinizin gozu disarida ya hani, o acidan diyorum. Cekicilikle alakasi yok mevzunun. Yoksa bir insan ne cesaretle anlatir ki esine boyle bir seyi, adam kalkip oldurebilir bile sizi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…