Tavrım net aslinda kimseden cekindigim yok bende bir insanim sonucta uzulebiliyorum pişmanlık duygum oluyor ama burda beni tanımadığınız icin net cevap veriyorum
Konuyu acarken ne bileyim bana fikir onerilmesini isterdm yargilanmak yerine bende boyle bir konuyu okusaydm ben bile yargilayabilirdim o ndnle linçleyenleride normal karşılıyorum doktora da en yakin zamanda gidecegim
FİKİR ÖNERİYORUM O HALDE.
Aslında insanların size tavrını siz belirliyorsunuz.
Üslubunuz, yaşantınız vs. Hayatınız boyunca bunu yaşamamak için kendinizi yontmanız lazım. Banane ya kim ne derse desin onlara ne diyebilirisniz. Bu durumda devreye çocuklarınız giriyor.
"ÇOCUKLARINIZ İÇİN"
Sizin durumunuzun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Belki gerçekten istekli birisiniz belki sevgiyi arıyorsunuz ama yolu bu değil.
Bu şekilde ancak sizi cinsellik için kullanır atarlar.
Herkesin libidosu var. Herkes bir cinsel organa sahip. Herkes şehvet ve arzu hissini yaşayabilir. Ama bunun bir sınırı var. İnsanı diğer varlıklardan ayıran şeyler var. Akıl, ahlak utanma...
Kendinize ket vuramıyorsanız bile bu şekilde olmamalı: Evliyken başkalarıyla, parayla ya da bir metres olarak değil.
Her şey cinsellik değil.
Lütfen kurtarın kendinizi. Bataklıktasınız. O adamlar kurtuluşunuz olamaz onlarda bataklık.
"ÇOCUKLARINIZ İÇİN"
Yarın yüzlerine bakabilmek için, sizden nefret etmemeleri, utanmamaları için. Bugün okuyup incindiğiniz şeyleri ve daha pek çoğunu onlardan duymamak için kendinizi düzeltin.
İlk olarak Allah'ı suçlamak yerine kendinizi bu bataklığa ittiğinizi kabul ederek başlayabilirisiniz.
Yaptıklarınızı hata gibi görmüyorsunuz ya da normalleşmiş sizin için biraz yaşadıklarınız.
İkinci yapacağınız şey bunların normal olmadığını, normal şeyler yaşamadığınızı, çok kötü bir durumda olduğunuzu kabul etmek.
Suçlamak yerine yüzleşmek ve kabul etmek.
Üçüncü olarak her erkekle cinsellik kuramayacağınızı anlamak..
En önemlisi bir psikolog ile görüşmek.
Helal para kazanın, temiz bir insan olun, ahlakınızla yaşayın.