Çok çaresizim..

ruyaalice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
15
0
86
Ankara
merhabalar.foruma yeni katıldım.derdimi paylaşacağım hiç kimsem yok ve ben aklımı oynatacağım.2 senedir sözlüyüm,birbirimizi çok seviyoruz.sözlüm iş kurdu ama kriz yüzünden borçlarını ödeyemez duruma geldi.üstelik çok sayıda karşılıksız çekten hapse girmesi de söz konusu.psikolojisi çok bozuk.bana kendi hayatını kur,sana faydam yok diyor.elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.çok iyi,dürüst bir insan.siz olsanız ne yaparsınız?onu kaybetmek istemiyorum.

destek olmaya devam et canım bundan başka elinden bir şey gelmez ki...
sen dürüstlüğüne inanıyor ve şüphe duymuyorsan her zaman yanında ol onu rahatlat canım
Allah yardımcınız olsun

desteğini esirgemeden ilişkine devam etmeni öneririm ben de tabii, ama sakın onu bunaltma destekliyorum diye, ona istediği zamanı ver, hatta ilişkideyken daha çok yıpranıyorsanız bir süre askıya alabilirsiniz eğer böyle bir teklif gelirse sözlünüzden. çünkü birlikteyken göreceğiniz zarardan daha azını yaşarsınız. hem de siz istediğiniz kadar anlayışlı ve destekçi olun, yine de o kendi üzerinde bir baskı hissediyordur, size kendi istediği şartları sunamadığı için..(sizin böyle bi talebiniz olmasa bile o size layıkıyla davranamadığını düşünebilir).

sözlüsü olarak değil de arkadaşı olarak da destek verebilirsiniz bu süre zarfından sevdiğiniz kişiye, sonuçta işleri yoluna koyulduğunda herşey sizin için daha güzel olacaktır.

sevgilerle.

teşekkür ederim arkadaşlar.ben de bu arada bitik durumdayım.günlerdir ağlıyorum ama o yeterince üzgün diye birşey demiyorum.o kurtulsun yeter ki

herkes krizde şu anda.
eğer maddiyattan başka sıkıntınız yoksa destek olmalısınız tabiki de.
sonuçta çok varlıklı olarak evlenseniz bile dibe batmak bir gündür. nasıl o zaman birbirlerine dayanırsa karı-koca şimdi de ona destek olmalısınız.
umarım ki geçecek bu günlerde en az zararla.
allah yardımcınız olsun.

bir ilişkiye yada evliliğe "iyi günde kötü günde" diye başlanılır..
eminim nişanlınız bunu içten söylememiştir..
siz desteğinizi eksik etmeyin herşey yoluna girer Allahın izniyle..

Sizden övgü ve destek sözlerine bu dönemde daha fazla ihtiyacı olmalı. O'na güvendiğinizi her ne olursa olsun yanında olacağınızı söyleyin. Allah sevginizi daim etsin ve güzel günler göstersin inş.

umarım düzelir bu durumları yasayan tek kişi o degil..hayatın her döneminde insanın basına her sey gelebilir.
hastalık ,işsizlik vb...
pes etmemek lazım.size sen yoluna bak demesi umarım bunalımdandır..desteginizi sürdürün hak eden biriyse..

ah bu kriz ahh
sözde teğet geçti bizi.
bir de vursa neler olacakmış demekki
sevgi hep iyi günde birlikte olmak demek değildir
asıl sevgi kötü günde de yanında olabilmektir
eğer sevginiz gerçekse kötü günde yanında ol, beraber sıkın dişinizi
sonunda selamete ulaşırsınız inşallah a.s.

bu erkekler de çok tuhaf ayol.e başı dara her düşünce onu bırakmanı mı isticek.gerçi adam depresyona da girmiş olabilir.ama ona her şartta daima yanında olacağını hissettir

sana ve senin gibi arkadaşlara tavsiyem nolur mücadele edin bırakmayın sonra iki tarafta çok pişman olur..

Son düzenleme:

ona destek olun yanında olduğunu bilsin...
kriz herkesi vurmuş durumda...
bu kötü günlerde bitecek allahın izniyle:teselli:

Seviyorsanız tabiki destek olacaksınız. Ama bir tek sizin desteğinizle olacak iş değil, sözlünüzün ailesi bu durumda ne yapıyorlar merak ettim. Oğulları zor durumda, aile toplansa en azından borçlar ödense ve sözlünüzde biraz rahatlasa iyi olur.
İnşallah bir an önce bu zor durumdan kurtulursunuz.

canım benim çok üzüldüm sakın vazgeçme inan aynı dert bendede var bizimde tüm birikimimiz bir trafik kazası sonucu gitti ve enaz 5 yıl ödememiz gereken bir borç var ama ben vazgeçmedim sende sımsıkı sarıl sevdine şuan o çıkmazda olduğu için mantıklı düşünemiyor bak bu saatlere kadar benide uyku tutmuyo ama ona yansıtmıyorum sende ne söylerse söylesin sakın vazgeçme derim

karşılıksız çekten öyle mi??
hemde dürüst biri ??
sadece sana karşı dürüst demekki ticarette öyle değilmiş annaşılan..
ve böyle olduğu sürece kurduğu işler ne kadar yolunda gidicek??

karşılıksız çekten öyle mi??
hemde dürüst biri ??
sadece sana karşı dürüst demekki ticarette öyle değilmiş annaşılan..
ve böyle olduğu sürece kurduğu işler ne kadar yolunda gidicek??

Karşılıksız çek denince aklınıza dolandırıcılık geliyor biliyorum, ama arkadaşın sözlüsü kimseyi dolandırmış değil.
İşleri bozulduğu için, daha önceden kestiği çekleri ödeyemiyor..
Yani bunu yaşayan kişiler dürüst olmayan kişiler değildir.

ruyaalice sevgilinin yaşadıkları gerçekten çok zor. Allah yardımcısı olsun, ticaret böyle birşey işte, bir gün varsın, bir gün yoksun. Yanlız yeni çıkan yasalara göre, karşılıksız çek yüzünden hapis cezası kalktı diye biliyorum.

Olur mu öyle şey.. İyi gününde yanındasın kötü gününde onu terkmi etmeni istiyor..
Birazda çaresizlikten ne dedğini naptığını bilmiyodur..Sen hep yanında ol,destek çık..
Yoksa dahada dibe iner.. Allah yardımcınız olsun..

maddi durumdan başka sıkıntınız yoksa devam edin elbet bu günlerde geçecek.destek olmalı yol göstermelisin o seni çok sevdiği için öyle demiş aslında oda gitmeni istemiyor.bu durum sizi daha çok birbirinize bağlar.destek ol hiç bişey yapamasanda yanında olman bile ona güç verecektir ok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…