Çok çaresizim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi s_blue_s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

s_blue_s

Ziyaretçi
slm kızlar buraya derdımı yazmak için baska bi nick aldım diğerini eşim biliyo okur diye korkuyorum derdim çok büyük anlatıp biraz olsun rahatlamak istiyorum :(
şimdi en bastan baslıyayım benim annem babam ben çok küçükkken ayrılmışlar yani anlayacağınız mutsuz bi çocukluk yaşadım
15-16yaşlarımda bi erkek arkadaşım oldu ailemde bulamadığım huzuru onda buldum evlenecektik çok mutluydum hayatımda ilk kez mutluylugu yaşıyodum
derken bi gece yarısı telim çaldi erkek arkadaşım kaza geçirmiş hastanedeyiş koşa koşa gittim deli gibi günlrce yoğun bakımdan çıkamadı
en sonundada korktuğum oldu:(beni yanlız bıraktı bu hayatta çok kötü olmuştum herşeyimi kaybetmiştim hastanede bile yatttım
tam kendimi tapladım derken biri çıktı karşıma hatta benim değil annemin karşısına şimdiki eşim yani çok zenginler ama psikolojisi bozuk ben istemediğim halde
taktı bana:(illaki ya zorla ya isteyerek sonunda istedigi oldu(çok olaylar oldu kısa kesiyorum)evlendık bide şöyle bişey var benim babam gümrük işleriyle ugrasır
onun babasıda hayır dese babam aç kalır yanı oyle bı durum var ortada
babama gittim evlenmek ıstemıyorum baba dedım hayır dedı evleneceksın anneme gıttım ıstemıyorum oda dedı ben de evlencem sen ne yapacaksın
yanı kısacası kaz gelecek yerden tavuk esırgemedıler sattılar benı:(
neyse gelelım asıl konuya evlendıkten sonra esımle bırlıkte olmuyoduk(sen ıstemedıgın surece sana yaklasmıcam demıstı bana)
gecen ay yurtdısında ıslerı vardı benıde goturdu yanında ve bana tecavuz ettı iğreniyorum ondan tiksiniyorum
şimdi işin en ktusune gelelım adetım 10 gecıktı bugun test yaptım hamıleyım ne yapcam bn arkadaslar yaa bırı bana yardım etsın aılemde iş yok
eşimi sevmıyorum zorbanın tekı yardım edecek kımsem yok
daha 24 yasındayım ben sımdı bu bebegı aldırsaammı ne yapsam delırıcem ıntıhar etcem allahtan korkuyorum çaresızım
.....

Aman Yarabbim ya :1shok:
Off çok kötü bu evlilik içi tecavüz olayları...
O yavrucuğun ne günahı var ?
Dünyaya gelmeyi o mu istedi, hem de bir tecavüz sonucu...
Eşinize neler neler söylemek istiyorum ama neyse...
Eşine söyle bence bu çocuğu istemediğini.
Tabi eşinin haberi var mı bu durumdan onu da bilmiyorum.
Ay içim acıdı ya Allah yardımcın olsun :teselli:

ayy nutkum tutuldu resmen ne diyecegimi şaşırdımsenağlama

ürpererek okudum son yazdiklarini :1shok:

bebegi aldirma ya kiyamam ona ya :a015:

ama illede karar verirsen aldirmaya dusuk igneleri varmis her kadin dogum doktoru yapiyormus :S

ama cocugunla ondan ayri bir hayat kuramazmisin kiymasan o cana :(

kocanida allah bildigi gibi yapsin cok uzuldum

rabbim yardimcin olsun ya :teselli:

ve bu arada canim ikinci bir nick almak banlanma sebebi

boyu posu devrilsin ahlaksız haysiyetsiz herif

o bebeği doğurup mutsuz bir ailede büyütmek mi daha doğru
yoksa hiç hayata getirmemek mi...

büyüdüğünde size hesap sorduğunda vicdanınız nasıl rahat olacak ?

bunları düşünün bence...
herkes yapar, doğurur.
esas annelik onu büyütebilmekte...

öylece okudum kaldım valla nedesem bilemedi cnm Allah yardımcın olsun hayatında herşey en kısa zamanda yola girer inşallah.çok zordur eminim senin için katlanmak.Allah sabır versin.bebeğinde günahı yokki kuzum.aldırsn günah bitürlü dünyaya getirsen başka türlü.oda mutsuz bi evlilğin içine düşücek yavrum.bölede günah.burda en büük suçlu anne ve baban tabiki.hayırlısı olsun ne diim.

o bebeğin suçu ney şimdi
doğsa senin gibi mutsuz bir ailede büyüyecek
aldırsan sen neyapacaksın.
hakkında hayırlısı olsun diyorum canım.

bebeğinizin bir günahı yok bence aldırmayın..
eşinize söyleyecek tek kelime bulamıyorum..ne söylesem az kalacak çünkü..
Allah yardımcınız olsun..

sızın bır meslegınız varmı....
ayrılsanız..kendı ayaklarınız uzerinde duracakmısınız....eger iş bulma ımkanınız varsa hemen ayrılın...
madem ezıyet ıskence görüyorsunuz....
aılenızde destek degıl.....
işiniz zor ....ama o cocugun gunahı ne.....
ayrıca ıntıharıda sakın düşünmeyın....lutfen ...kendı kendınıze tesellı verın....
yardım alacagınız baska kımse yokmu.....

bebeğe kıyamıyorum yaşama sebebim olabilir benim o ama kendimi düşünmemem onu düşünmem lazım benim gibi mutsuz bi hayatı olsun istemiyorum yazık değilmi ona böyle zorba bi baba kimbilir neler yapar ona offff inanın kızlar intiharın eşiğindeyim ama bu dünyanın ötesi var allahtan korkuyorum ama yapacak hiç bişey bulamıyorum nereye baksam çıkmaz yol çaresizim çok eşimin haberi yok daha söylemedim duyarsa aldıramam çünkü 2.bi nick aldım diğerini eşim biliyo oyüzden mecburen yani

Sakin ol canim...sogukkanli olmaya calis..fevri kararlar verme sakin...

Esini allah bildigi etsin insallah...terbiyesiz..sevgiyesiz...igrenc mahluk...:kızgın:

Olan olmus bunlari yasamissin....arkana bakma hic ve kimse icin yasama bu hayati...ailen icinde bunu cekmek zorunda degilsin..helede evladini bir mal gibi satan bir aile icin....Sen ve senin kararlarin önemli...:teselli:

Anladigim kadariyla sen bu adamdan bosancaksin ve bebegi aldirmak istiyorsun....normalde kesinlikle karsiyim allah biliyor....fakat benim bildigim kadariyla tecavüz esnasinda hamile kaldigin zaman aldirmanda bir sakinca yok ama bu esin oldugu vakit nasil olur bilmiyorum, mazallah yanlis bilgi vermek istemiyorum canim ama bunu arastirmani tavsiye ederim...:delphin:

Ayrica bence bir uzmandan yardim almandada fayda var...yasadiklarin öyle hafife alinacak seyler degil...:teselli:

bunu eklemek istemezdim ama bir oku istersen canim yüregin seni nereye gotururse onun sesini dinle

-------------------------------

5 Ekim: Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor.
Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum. Bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim.

19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün değil. Annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum. Kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bir sürpriz olacağım.

23 Ekim: Hiç göremediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı. Dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. Bu "el"in dokunduğu yerler dudağım damağım oluyor. Düşünün bir yıl sonra bu elin dokunduğu yerde tebessümler açacak, güleceğim. Dudağımdan ve dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyeceğim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konuşacağım. Sana güleceğim. Kimilerine göre hâlâ daha var değilmişim, Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya, Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle değil mi anneciğim? Ah bir konuşabilsem!

27 Ekim: Bugün pek mutluyum. İçimde tatlı bir kıpırtı başladı. Artık bir kalbim var. Kalbim atmaya başladı. Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracağım kalbimi. Tıpkı anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?
2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarım ve bacaklarım da biçimlenmeye başladı. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni anneciğim. Şu ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasım: Ah evet, Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. Aman Allah'ım parmaklarım da çıkmaya başladı. Bunlarla çiçek toplayacağım, annemin elini tutacağım, kalem tutacağım. Belki de güzel bir şiir yazacağım. Anneciğim, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum.

20 Kasım: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada olduğumu öğrendi.. Yaşasın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. Ultrason diyorlarmış. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun anneciğim? Seneye kalmaz kollarının arasında olacağım,

25 Kasım: Artık babam da burada olduğumu biliyor. Fakat henüz kız olduğumun farkında değiller. Onlara sürpriz yapacağım..

10 Aralık: Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarım ve yanağım var, Anneme benziyorum galiba,

13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum. Etrafım çok karanlık ama olsun. Yine de mutluyum. Yaşıyorum ve varım. Kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim, renkleri ve çiçekleri tanıyacağım. Rüyamda gördüm. Dünyada gökkuşağı diye bir şey varmış.. Onu çok merak ediyorum.. Anneciğim, babacığım sizin yüzünüzü de göreceğim. Tanışacağız,. Mutlu olacağız. Gülüşeceğiz..

24 Aralık: Kulaklarım daha iyi duyuyor artık. Anneciğim,senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı, Hiç duymadığım bir şey bu, Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım. Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim. Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka, Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, değil mi?

28 Aralık: Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin değişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne, Anne, Anneciğim, Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap, Anne, Kolumu çekiyorlar anne, Canım yanıyor anne... Anne, Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne, Anne kalbimi parçalıyorlar, Anneciğim, Anne, Anne, Ann, An.............

Kürtaj işleminiz tamamlanmıştır hanımefendi...... Geçmiş Olsun!

SÖZÜN BİTTİĞİ AN

sızın bır meslegınız varmı....
ayrılsanız..kendı ayaklarınız uzerinde duracakmısınız....eger iş bulma ımkanınız varsa hemen ayrılın...
madem ezıyet ıskence görüyorsunuz....
aılenızde destek degıl.....
işiniz zor ....ama o cocugun gunahı ne.....
ayrıca ıntıharıda sakın düşünmeyın....lutfen ...kendı kendınıze tesellı verın....
yardım alacagınız baska kımse yokmu.....

mesleğim yok canım ya ya girsem yine çalışırım öyle böyle bakarım kendime ama bu adam beni bırakmaz takıntı halındeyım

bebeğin suçu ne ki.. mutsuz bir ailede dünyaya gelicek ..

ben olsam aldırırdım. bir yolunu bulur birşeyler yapar aldırırdım. bbasını sevmiyorum çocuk ne yapıcak yazık değil.. aşk ve mantık uymuyorsa geleceğe sorunlu çocuklar yetiştirmeyelim.

sen hadi kaderine razı olup yaşayıp gidiyorsun bari çocuğa yzık etme..

yaa sizin gibi mutsuz bi çocuk daha hiç dogru degil keşke ilaç kullansaydınız hamile kalmasaydınız ooff cok kötü ama zamana bırakın ama bence cocuk olmamalı onada yazık adam akıllı bi babası bile yok allah kahretsin böle insanları yaaa şimdi bu mikrop herif aldırdıığını duyarsada fena olur oofffffffff

Aslında bebek aldırmaya çok karşıyım ben, ama böyle bir durumda...
Sevmediginiz bir adam, üstelik tecavüze ugramışsınız :(((
Aldırsanız günah, aldırmasanız ömrünüzün sonuna kadar hatırlayacaksınız.
Çok zor bir durum, Allah yardımcınız olsun :(

bunu eklemek istemezdim ama bir oku istersen canim yüregin seni nereye gotururse onun sesini dinle

-------------------------------

5 Ekim: Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor.
Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum. Bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim.

19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün değil. Annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum. Kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bir sürpriz olacağım.

23 Ekim: Hiç göremediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı. Dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. Bu "el"in dokunduğu yerler dudağım damağım oluyor. Düşünün bir yıl sonra bu elin dokunduğu yerde tebessümler açacak, güleceğim. Dudağımdan ve dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyeceğim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konuşacağım. Sana güleceğim. Kimilerine göre hâlâ daha var değilmişim, Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya, Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle değil mi anneciğim? Ah bir konuşabilsem!

27 Ekim: Bugün pek mutluyum. İçimde tatlı bir kıpırtı başladı. Artık bir kalbim var. Kalbim atmaya başladı. Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracağım kalbimi. Tıpkı anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?
2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarım ve bacaklarım da biçimlenmeye başladı. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni anneciğim. Şu ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasım: Ah evet, Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. Aman Allah'ım parmaklarım da çıkmaya başladı. Bunlarla çiçek toplayacağım, annemin elini tutacağım, kalem tutacağım. Belki de güzel bir şiir yazacağım. Anneciğim, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum.

20 Kasım: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada olduğumu öğrendi.. Yaşasın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. Ultrason diyorlarmış. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun anneciğim? Seneye kalmaz kollarının arasında olacağım,

25 Kasım: Artık babam da burada olduğumu biliyor. Fakat henüz kız olduğumun farkında değiller. Onlara sürpriz yapacağım..

10 Aralık: Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarım ve yanağım var, Anneme benziyorum galiba,

13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum. Etrafım çok karanlık ama olsun. Yine de mutluyum. Yaşıyorum ve varım. Kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim, renkleri ve çiçekleri tanıyacağım. Rüyamda gördüm. Dünyada gökkuşağı diye bir şey varmış.. Onu çok merak ediyorum.. Anneciğim, babacığım sizin yüzünüzü de göreceğim. Tanışacağız,. Mutlu olacağız. Gülüşeceğiz..

24 Aralık: Kulaklarım daha iyi duyuyor artık. Anneciğim,senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı, Hiç duymadığım bir şey bu, Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım. Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim. Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka, Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, değil mi?

28 Aralık: Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin değişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne, Anne, Anneciğim, Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap, Anne, Kolumu çekiyorlar anne, Canım yanıyor anne... Anne, Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne, Anne kalbimi parçalıyorlar, Anneciğim, Anne, Anne, Ann, An.............

Kürtaj işleminiz tamamlanmıştır hanımefendi...... Geçmiş Olsun!

SÖZÜN BİTTİĞİ AN

acaıp koydu bu yazı titriyorum şuan çok sinirlerim bozuk ne yapcam ben allahım yardım et bana aldırsam nasıl kıyarım içimde hissetmeye basladım dogursam offffffffffffff

intiharı bikere kafandan sil at.
haklısın insanın tecavüze uğraması gerçekten psikolojiyi yıkan bir olaydır. bu eşde olsa farketmez tecavüz tecavüzdür.
ama şimdi düşün o karnındaki bebeğin ne günahı varki. ona kıyma.
duyguçıkmazının dediği gibi mesleğin varsa paranı kazanabiliyosan bir dakika bile durma onun yanında.
insan bu gibi durumlarda bir destek arar ve buda aile olmalı. çok zor bi durum yaa. Allah'ım yardımcı olsun. eşinede akıl versin. bukadar zorbalık bukadar terbiyesizlik olmaz.

Back
X