- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
- Konu Sahibi nazar boncuxgxum
-
Yani orası tabiki öyle ama 3 ay çok kısa bir süre...
3 ayda ne kadar tanıyabilir ki insan karşı tarafı...
Ben eşimle 5 yıldır çıkıyordum. 2 yıldır da evliyim. Yani toplam 7 yıldır beraberiz. Çok şükür çok mutluyumama her gün yeni bir özelliğini keşfediyorum...
mutlu olmana sevindim allaha şükür.sende haklısın ama araştırılması lazım benim demek istediğim amcanın sözüyle hareket ederlerse yanlış ederler.babası bir tanışşsın zaten yine epeyce bir zaman geçer hiç olmazsa yine nişlılık süresi olur daha iyi tanırlar birbirlerini avca isteviyor diye kestirip atmasınlar
ah bi babamla konuşabilsem tepkisinden o kadar korkuormki ya bizim aile biraz tuhaf amcamın sözü son söz küçük çaplı saçma sapan aşiret gibi adamın kendi damadı war ne babama soruldu ne bi başkasına kendileri weridlr kararı ama ben başdan yanlış yaptım tanışaya amcamıda dahil ettim gerçi ben etmesem babam ederdi ama
ewet canım özel harekatçı nerdne bildn:?
amcam polis değil canım bizimkiler serbes meslek kendii işlerini yapıolar amcamve babam beraber yani biz arkadaşımla sonuna kadar gidicez elimziden geleni yapıcaz bu işin olması için
arkadaşlar herşeyi göze alarak babamla konuşdm bi saattrr konuşuoz olmauo olmuo en son konuyu kesin kapattı bana siyasi görüş değil mesleği dedi ya ne alaka ben size serseri işsiz biri ni getirmedimki neymiş özel harekatçlar dağdan inmezlermişde onlarda öncelik aileden önce görewmişde off tamamen bitti bu sefer
benim eşimde özel harekatçı ve şu an hakkarideyiz burdan berbat bi yer daha var mıdır bilmiyorum ama şu an polis özel harekat araziye yani dağa çıkmıyor o yüzden baban miş'lerle sana engel olmaya çalışmasın.kimseyi mesleğinden dolayı bir kalıba sokamayız yani bu şu işi yapıyor şöyle ya da böyle diye.bir de eger senin evlenmek istediğin adam ele avuca sığmaz dengesiz aile içine girmeyecek bi insan olsa poliste olamazdı binbir sınvadan araştırmadan gecerek polis olunuyo babana bunları söyle belki faydası olurarkadaşlar herşeyi göze alarak babamla konuşdm bi saattrr konuşuoz olmauo olmuo en son konuyu kesin kapattı bana siyasi görüş değil mesleği dedi ya ne alaka ben size serseri işsiz biri ni getirmedimki neymiş özel harekatçlar dağdan inmezlermişde onlarda öncelik aileden önce görewmişde off tamamen bitti bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?