çok çaresizim

mutlu olmana sevindim allaha şükür.sende haklısın ama araştırılması lazım benim demek istediğim amcanın sözüyle hareket ederlerse yanlış ederler.babası bir tanışşsın zaten yine epeyce bir zaman geçer hiç olmazsa yine nişlılık süresi olur daha iyi tanırlar birbirlerini avca isteviyor diye kestirip atmasınlar

O konuda tabiki sana katılıyorum. Bu amcayı çok da fazla ilgilendiren bir konu değil. Bir de siyasi görüş gibi saçma bir nedenden dolayı kestirip atılması çok yanlış. Yani amcanın siyasi görüşü ile bu gençlerin ne alakası var. Onun görüşü mü mutlu edecek kızı...

ah bi babamla konuşabilsem tepkisinden o kadar korkuormki ya bizim aile biraz tuhaf amcamın sözü son söz küçük çaplı saçma sapan aşiret gibi adamın kendi damadı war ne babama soruldu ne bi başkasına kendileri weridlr kararı ama ben başdan yanlış yaptım tanışaya amcamıda dahil ettim gerçi ben etmesem babam ederdi ama

Canım bence baban tanışmayı kabul ettiğine göre o kadar katı ya da sabit fikirli, geri kafalı bir insan değil. amcanın etkisi altında kalıyor sadece. Bu kadar korkma bence, baban sonuçta...

şundan dolayı soruyorum benim eşimde özel harekatçı bu yüzden insanlarda hep bir ön yargı olusur eskıden arazıye cıkıp yanlarındakı kader arkadaslarını sehıt vermelerınden arazı sartlarına alısıp sehır yasantısına uyum saglayamamalarından dolayı tabı su an cok farklı hersey benım babam eskı ozel harekatcılardan eşimde arkadasının oglu oldugu ıcın bız sorun yasamadık ama etraftan ınsanlar on yargı ıle yaklastıgı ıcın kendılerıne sorulmadan yorum yapmakla yukumlumus vazıfelerıymıs gıbı buyuk bır zevkle karısırlar amcanın polis olması ve polislerin insanları farklı yonlerıyle tanıyabılme özelliklerine dayanarak sebebıyle baban sessız kalabılır ama hersey sende bıtıyor bır de karsındakı ınsanda sız kararlı olur ve bunu babana bu sekılde gosterırsenız babanda o kısıyı tanırsa hersey farklı olabılır zaman herseyınn ılacıdır gorustugun kısı babanla aılenle bıraz vakıt gecırsın ve kendını tanıtsın guzel ıfade etsın hersey yoluna gırecektır allah yardımcın olsun

ewet canım özel harekatçı nerdne bildn:?

benim babamda kayınbabamda eşimde özel harekatcı amcan normal kadro polisiyse kadrodakiler özel harekatcıları pek sevmez amcanın taktıgı sıyası gorus olmayabılır onu paravan yapıo olabılır bılmeyenler özel harekatcılara psıkopat arıza gozuyle bakıyo bırazda babanı bu sekılde etkılemeye calısabılır sen muhakkak gorustugun kısının babana kendısını tanıtabılmesını sagla yoksa farklı boyuta gecebılır

amcam polis değil canım bizimkiler serbes meslek kendii işlerini yapıolar amcamve babam beraber yani biz arkadaşımla sonuna kadar gidicez elimziden geleni yapıcaz bu işin olması için

amcam polis değil canım bizimkiler serbes meslek kendii işlerini yapıolar amcamve babam beraber yani biz arkadaşımla sonuna kadar gidicez elimziden geleni yapıcaz bu işin olması için

pardon canım ben yanlıs anlamısım arkadasın 16yıllık polıs sanırım ben amcanı sanmıstım bu arada sen daha once sormussun sanırım özel harekatcı esı olan var mı dıye polıs eslerı topıgınde benı soylemıs arkadaslar gormemıstım kusura bakma eger nasbınse enıstemız baban ıkna olur arkadasın alır seni babandan merak etme özel harekatcı adam neyi yarım bırakır ki seni almadan vazgecsın sen davanda dık dur amcaya falan takılma baban ıkna olacak garıp bır duygu ama oyle hıssedıyorum bence baban su an dusunme asamasında sen enısteye soyle babanla sık sık vakıt gecırsın gercı calısma saatlerınden ne kadar basarabılır bılmıyorum ama ınsallah yakında sende aramıza katılırsın ben su an hamişim hamilelerin duası kabul olurmus senin için dua ederiz oglusumla teyzesi üzülme sıkma canını hersey olacagına varır hersey cok guzel olacakkaydirigubbakcemile3 zamana bırak olumunekankayizsmile

bizdede herseye dayım karısırdı attıgımız adıma o karar verirdi birgun kıyamet kopunca sustu pustu artık sesini çıkaramaz oldu
bence amcayı devreden çıkarın kendi ailesine yapamadıklarını yapıp tatmin olan insanlar onlar
annenizle konusun sadece siyasi görüş uymadı diye engellenemez bir evlilik çok saçma
amcada sırf olmasın diye bahane etmiş belli

arkadaşlar herşeyi göze alarak babamla konuşdm bi saattrr konuşuoz olmauo olmuo en son konuyu kesin kapattı bana siyasi görüş değil mesleği dedi ya ne alaka ben size serseri işsiz biri ni getirmedimki neymiş özel harekatçlar dağdan inmezlermişde onlarda öncelik aileden önce görewmişde off tamamen bitti bu sefer

demekki babanda istemiyormu yoksa amcana o kadar söz hakkı vermezdi hayırlısı canım ne diyelim

Tam amcana yorum yapacaktım ama baban işi bozdu.

Şimdi diyeceğim ki söyledikleri doğru ama sen kabullendikten sonra...
Ama evlenince ve dayanamayınca ''ben sana demiştim,hemde iki evliliğinde de olacak''

İşin siyasi boyutu ise tam bir bahane zaten.
Şimdi bunların biri iktidar biri muhalefet görüşlüdür,ne alakaysa bunu tanışma günü konuşmak istemişlerdir.
Neyse,yaşama bakışınız aynı olunca siyasi görüşünüz farklı olsun önemli değil.

Mesele özel harekat meselesi.
Ben herşeyi göze alırım diyorsan babanı ikna edeceksin,
koskoca insansın ama babanda senden daha koca bir insan.

ben herşeye razıyım o hakkaride görew yapmış 2 yıl yine gitmesi gündemde ben onun hep destekçisiyim ki kutsal bi mesleği war ben kabulleniorm ama keşke babamı ikna etseydim bu haberi onada werdim biraz önce yıkıldı resmen konuşamadı ALLAH kahretsin

Babanız için siyaset önemli olmayabilirdi ama özel harekatçıların koşulları zor olduğundan tereddüt ediyordur.
Israr etseniz belki razı olacak ama tanıma süreniz çok az.
Bunun için çok emin olmanız lazım yani her şeyi göze alıyorum demek için.
Hayırlısı olsun.

benim eşimde özel harekatçı ve şu an hakkarideyiz burdan berbat bi yer daha var mıdır bilmiyorum ama şu an polis özel harekat araziye yani dağa çıkmıyor o yüzden baban miş'lerle sana engel olmaya çalışmasın.kimseyi mesleğinden dolayı bir kalıba sokamayız yani bu şu işi yapıyor şöyle ya da böyle diye.bir de eger senin evlenmek istediğin adam ele avuca sığmaz dengesiz aile içine girmeyecek bi insan olsa poliste olamazdı binbir sınvadan araştırmadan gecerek polis olunuyo babana bunları söyle belki faydası olur

amcanız çok terbiyesizlik yapmış size okadarda karışmaya hakkının olduğunu düşünmüyorum.ilk ve son sözü baba söyler benim bildiğim.siyasi görüşünün farklı olması amcanızı niye bukadar sinirlendirdi

ne güzel bir mesleği varmış görüştüğünüz kişinin.. layıkıyla yaptıktan sonra çok kutsal.. eğer ki o kişiden eminseniz görüşün gizli gizli de olsa.. bu süre zarfında da ikna etmeye çalışın.. umarım sonuç ne olursa olsun mutlu olursunuz.. kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…