- Konu Sahibi nazar boncuxgxum
-
meraba arkadaşlar benim yine bi sıkıntım war bi erkek arkadaşım war size yaş problem olurmu die sormuşdum vaktinde neyseki biz 3 aydır görüşüoruz iyi anlaşıorz kendisi polis o nişanlsından ayrılmış çok önceden ben ise 4 yıl önce 3 aylık bi ewlilik geçirdim ikimizde çok çekmişiz o doğuda görew yapmış en yakın arkadaşlarını şehit felan wermiş bende oda mutluluğa hasretiz ewlenmeyi düşünüorz onun aileside çok istiyor ben bu konuyu 20 gün önce aileme açtım annem biliodu ve annemi önceden tanıştırmışdım neyse aileler tanşmak için bize geldiler benim büyük amcam sırf onun babası ile siyasi görüşü uymadı die asla olmaz dedi kestirdi bitirdi olayı ya babasının görüşnden banane bizene babam hiç konuşmadı bile amcam öle dedi die ona saygı duydu susdu bende şimdiye kadar babmla konuşamıorm çünki ben eşim konusunda babamın ısrarlarını dinlemedim onlar haklı çıktılar annemide dewreye koyamıorm oda ilk eşimde benimle aynı fikirdeydi ama bunu bi araştırma şansı dahi wermediler bi araştırsalr 16 yıllık polis amcamn kararıile mutsuz olucamı düşünüorm babamın tepkisinden korktuğum için konuşamıormda sizce ne yapmalıyım bi çare gösterin bana
aileyi 1 yıldır taniyorsun,evlenmeyi dusundugun insanı 3 aydır..3 ay az değil mı canim ya?yanlış anlama,fikrini merak ettiğimden soruyorum..
ewet 3 ay kısa bi süre bunu biliorm ama bana tanıma fırsatı wermiolar onların onayı olmadan da görüşemiorm benm onlarda istediğim kendileride araştırsınlar bende zamanla daha iyi tanıyım onu
ewet derincim doğru anladın ailemin onayı ile görüşmek daha iyi tanımak istiyorum ki bu konuda aileme anlatmamdaki sebep onlarında araştırması ben kendim araştırdım ama onlarda bi fikir alsı istedim beraberce karar werelim istemişdim
amcam büyük olduğu için onun sözü geçio babamın fikrini tam olarak blmiorm amcam öle dedi die oda olmaz dedi bana ama zaten bize geldiklrinde babam hiç konuşmadı hep amcam konuşdu onun babasıda çok konuşmadı amcam ve o konuşdu gayet de iyiydi konuşmalrı ama işin içine siyaset girine bey amca zaten yaşlı adam 65 yaşında (onun babası) amcamla zıt düşdüler off ALLAHIM yardım et
ayrıca 3 ay daha erken diyen arkadaşlara sesleniyorum bunlar kader kısmet işi benim arkadaşım 2 yıl çıktığı çocukla evlendi evlendikten sonra pişman oldu karaktersiz kalitesiz bir insan olup çıktı çocuk ama ablam görücü usulü hiç tanımadığımız biriyle evlendi hergün allaha şükrediyor onlar bence nasip işi...
herksin kendi çocuğu amcamın da öle tabiki ben şimdiye kadar olara hiç yanlış yapmadım her dediklerini fazla fazla yaptım ama malesef öle sabt fikirliki fikri değişmez ben amcamı dinlemk istemiyorum annem onaylıo ama babamla arkadaşımı bi görüştürsem babamda ikna olur çünkü gerçekden dürüst ve doğru bi insan ama iş babamı nasıl ikna edicez onunla konuşmaya bi kaç kere denedim o konu kapanmışdı karar werilmişdi gibisinden şeyler sleyince bidaha cesaret edemiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?