- Konu Sahibi tornado111
-
Denedim olmuyr kizim durmuyr ev isi yapmak yemek yapmak koskoca gun yetmiyr surekli huysuz uyumuyr ben geceden bitkin oluyrm birde oglum var 6 yasinda olmuyr iste idare edmyrm kafam kazan gibi hep kadinligimi unuttum 1.5 sene iliski olmamasi nedemek ya esim hic talep etmyr bende orali olmyrm anliycginiz moralim dipOnce kendini toplayacaksin sen bir annesin ya sen kotu olursan o bebek nasil olacak... gune ben bugun cok iyiyim diye basla evladinla ilgilen evinin isini yap sonra git sacini basini yap makyaj yap yemegini hazirla aksam esihi bekle kendini kötü hissetmeye basladigin an ben iyiyim hic bir sorun yok bugun hersey cok guzel de
Millet doğurunca bakiyrm 2 ayolmadan formda ben gittikce kilo aldim esim gecen gun laf carptiriyr bankada banko gorevlisi bayan varmis cok bakimli guzelmis falan filan anlatiyr bana cok bozukdum duymamazliktan geldim ama aglamak istedim o an bazen kendimden vucudumdan tiksiniyrm adam napsin beniCanım kg alınır, verilir. .
Böyle neden oldu . .
Evliliğini düzelt . .
Silkelen. .
Sen güzel, güçlü bir annesin ..
Millet doğurunca bakiyrm 2 ayolmadan formda ben gittikce kilo aldim esim gecen gun laf carptiriyr bankada banko gorevlisi bayan varmis cok bakimli guzelmis falan filan anlatiyr bana cok bozukdum duymamazliktan geldim ama aglamak istedim o an bazen kendimden vucudumdan tiksiniyrm adam napsin beni
Malesf canim esim kilo sevmyrm kendime guvenmyrm cok utangacim normal insanlar bu saatte ya uyur yada baska seyler iste ben internette care ariyrm cok mutsuzum zaten cinsellik konusunda cok pasif ve bilgisizm esim istemyr artik beniTek yapman gereken sadece anne değil eş olduğunu da hatırlamak asla içinden gelmese bile kuaföre git ve süsken bunu da bıkmadan yap biraz yorucu gelse de göreceksin ki ilk başarını aldığında gücün yerine gelecek kilona ise hiç takma hatta ona bedenini teşhir et erkekler kimi zaman kilolu severler
Kızı sana soyluyrm gelinim sen anla misali kilolarimida soyluyr zaten utanmasa kirmayacagini bilse direkt damacana gibisin diyecek gucum kendime guvenim kalmadi artikBöyle düşünme. .
O da sana neden anlatıyor. .
Kızı sana soyluyrm gelinim sen anla misali kilolarimida soyluyr zaten utanmasa kirmayacagini bilse direkt damacana gibisin diyecek gucum kendime guvenim kalmadi artik
Malesf canim esim kilo sevmyrm kendime guvenmyrm cok utangacim normal insanlar bu saatte ya uyur yada baska seyler iste ben internette care ariyrm cok mutsuzum zaten cinsellik konusunda cok pasif ve bilgisizm esim istemyr artik beni
eşin çokmu mukemmel sankı kendı kendını bunalıma surukluyorsun halbukı senden ılgı sevgı bekleyen ıkı yavrun varmış bence seşinin sana yaklaşmamasındadakı sorun sende değil eşinde ne demek ya kılo aldı dıye yaklaşmamak yada bakımsız dıye falan kendını kandırma sorun kesınlıkle eşinde evli bir erkeğin bu durumu hiç normal değilMalesf canim esim kilo sevmyrm kendime guvenmyrm cok utangacim normal insanlar bu saatte ya uyur yada baska seyler iste ben internette care ariyrm cok mutsuzum zaten cinsellik konusunda cok pasif ve bilgisizm esim istemyr artik beni
Bilmyrm bazen dusunyrm ama kendimde buluyrm sorunu 33 yasindayim aslinda esimi cok seviyrm ama cocuklar cok yipratti beni kendime aynada bakmadigim gunler oluyr yasama sevincimi yitirdim perdeleri kapayip oturasim var olmuyr ben ne iyi bir anne ne iyi bir es olamadim esim arada laf soz ediyr ne biliym ben baska erkekler nasil olurki benimki sorunlu diyeyim etrafta guvenip danisacagim bir buyugum arkadasim yokmu. Gecen gun komsum 2 cocugu var hemde biri 3 biri bir yasinda nerdeyse kocasi hergece istyrmus boyle anlatirken aglamak istedim sonra kuculdum paramparca oldum sanirim ben bakimsiz kilolu isve yapmayi bilmyrm ben nasil kadinlik yapilir bilmyrm zaten onceleride esime monoton bir cinsellik sundum hep bilmyrm ne nasil yapilir renk katilireşin çokmu mukemmel sankı kendı kendını bunalıma surukluyorsun halbukı senden ılgı sevgı bekleyen ıkı yavrun varmış bence seşinin sana yaklaşmamasındadakı sorun sende değil eşinde ne demek ya kılo aldı dıye yaklaşmamak yada bakımsız dıye falan kendını kandırma sorun kesınlıkle eşinde evli bir erkeğin bu durumu hiç normal değil
Bilmyrm bazen dusunyrm ama kendimde buluyrm sorunu 33 yasindayim aslinda esimi cok seviyrm ama cocuklar cok yipratti beni kendime aynada bakmadigim gunler oluyr yasama sevincimi yitirdim perdeleri kapayip oturasim var olmuyr ben ne iyi bir anne ne iyi bir es olamadim esim arada laf soz ediyr ne biliym ben baska erkekler nasil olurki benimki sorunlu diyeyim etrafta guvenip danisacagim bir buyugum arkadasim yokmu. Gecen gun komsum 2 cocugu var hemde biri 3 biri bir yasinda nerdeyse kocasi hergece istyrmus boyle anlatirken aglamak istedim sonra kuculdum paramparca oldum sanirim ben bakimsiz kilolu isve yapmayi bilmyrm ben nasil kadinlik yapilir bilmyrm zaten onceleride esime monoton bir cinsellik sundum hep bilmyrm ne nasil yapilir renk katilir
ne kadar bakımsız olursan ol bır erkeğin 1.5 yıl cinsellik yaşamamsı bunu istememsi sorun zaten başlı başına ama erkeğin sorunu yanı bakımsızlığından rahtsızdır ama daha az talep eder ama 1.5 yıl çok uzun bı sure bunun dışında kılonu çok merak ettım yanı 200 kılo falan olman lazımki bu adam bukadar rahatsız olsun durumdan bakım konusuysa sen ıstemedikçe kimse senı mutlu edemeez sen kendını bu anlamdada çok bırakmışsın insanalr çalışıp 2 çocuğu gayet ıyı ıdare edıyor bunun planını sen yapıcaksın yanı zorluk çekilmeden buyumuyor o çocuklar yapman gereken planlı davranmak gün içinde bak ozaman kıtap okucak yada gündüz kuşağındakı komık kadın pragramlarını izlicek vakıt bıle bulablırsın inan çare yıne sende yarın bı dene bır gun planlı davran bakalım nasıl gelişecek bu arada cınsellik konusunuda eşinle konuşmalısın neymiş derdıBilmyrm bazen dusunyrm ama kendimde buluyrm sorunu 33 yasindayim aslinda esimi cok seviyrm ama cocuklar cok yipratti beni kendime aynada bakmadigim gunler oluyr yasama sevincimi yitirdim perdeleri kapayip oturasim var olmuyr ben ne iyi bir anne ne iyi bir es olamadim esim arada laf soz ediyr ne biliym ben baska erkekler nasil olurki benimki sorunlu diyeyim etrafta guvenip danisacagim bir buyugum arkadasim yokmu. Gecen gun komsum 2 cocugu var hemde biri 3 biri bir yasinda nerdeyse kocasi hergece istyrmus boyle anlatirken aglamak istedim sonra kuculdum paramparca oldum sanirim ben bakimsiz kilolu isve yapmayi bilmyrm ben nasil kadinlik yapilir bilmyrm zaten onceleride esime monoton bir cinsellik sundum hep bilmyrm ne nasil yapilir renk katilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?