- Konu Sahibi tornado111
-
Al bendende okadar 5 aylık bebeğim var eşimle birbirimizi zar zor görüyoruz iş çocuk ve bende üç tane var şişkoyum saçıma tarak vuramıyorum bırak giyinip süşlenmeyi kaşımı bile alamıyorum aynı durumdayım ama geçicek biliyorum sende karamsar olma kendine vakit ayır benim kadar yoğun değilsindir 3 çocuk ve adam evde bunalma kardeşim sık dişini bebişlerimiz sütten kesilsin toparlarızAkil danisacak paylasacak kimsem yok 9 aylik bebegim var kilo aldim veremedim cirkinlestim hamile kaldiktan sonra esim ile hic beraber olmadik birbucuk sene oldu cok agresifim bebeği huysuz esimin bu hali kendimi daha cirkin hissetmeme sebep oldu hep bakimsizim icimden gelmiyr yasadigim sehirde yalnizm kimsem yok ev bebek basedemyrm bazen bosanmak bile geciyr aklimdan cunku esim benden cok uzaklasti ona iyi bir es guzel bakimli bir es olamadim psikolojim bozuldu yemeye verdim kendimi kizimda mama ekgida almak istmyr yemekten kessem sutum azaliyr stresse giriyrm varin diyin simdi neyapayim ben depresyondamyim acaba cozum yolu varmi ne olur yardim edin
peki 1,5 senedır sıze yaklasmayan esinıze sız yaklastınızmı hic.gıyinıp karsısına cıktınızmı mesela.yaklastıysanız ne yaptı.yada bunları karsınıza alıp konustnuzmu.ben sessiz duramazdım.Akil danisacak paylasacak kimsem yok 9 aylik bebegim var kilo aldim veremedim cirkinlestim hamile kaldiktan sonra esim ile hic beraber olmadik birbucuk sene oldu cok agresifim bebeği huysuz esimin bu hali kendimi daha cirkin hissetmeme sebep oldu hep bakimsizim icimden gelmiyr yasadigim sehirde yalnizm kimsem yok ev bebek basedemyrm bazen bosanmak bile geciyr aklimdan cunku esim benden cok uzaklasti ona iyi bir es guzel bakimli bir es olamadim psikolojim bozuldu yemeye verdim kendimi kizimda mama ekgida almak istmyr yemekten kessem sutum azaliyr stresse giriyrm varin diyin simdi neyapayim ben depresyondamyim acaba cozum yolu varmi ne olur yardim edin
Akil danisacak paylasacak kimsem yok 9 aylik bebegim var kilo aldim veremedim cirkinlestim hamile kaldiktan sonra esim ile hic beraber olmadik birbucuk sene oldu cok agresifim bebeği huysuz esimin bu hali kendimi daha cirkin hissetmeme sebep oldu hep bakimsizim icimden gelmiyr yasadigim sehirde yalnizm kimsem yok ev bebek basedemyrm bazen bosanmak bile geciyr aklimdan cunku esim benden cok uzaklasti ona iyi bir es guzel bakimli bir es olamadim psikolojim bozuldu yemeye verdim kendimi kizimda mama ekgida almak istmyr yemekten kessem sutum azaliyr stresse giriyrm varin diyin simdi neyapayim ben depresyondamyim acaba cozum yolu varmi ne olur yardim edin
Sen yanaşmadınmı hiç yanaştığındaki tepkisi varmı nedir yani?biraz özel oldu ama k.bakma yardım olmak acısından buarada hiç sordunmu nedir hiç konustunuzmu?1,5 uzun bir süre..Denedim olmuyr kizim durmuyr ev isi yapmak yemek yapmak koskoca gun yetmiyr surekli huysuz uyumuyr ben geceden bitkin oluyrm birde oglum var 6 yasinda olmuyr iste idare edmyrm kafam kazan gibi hep kadinligimi unuttum 1.5 sene iliski olmamasi nedemek ya esim hic talep etmyr bende orali olmyrm anliycginiz moralim dip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?