İyice üstüme oynamaya başladınız. Ne iş? Ben erkek yapsın, kadın bakire kalsın kafasında değilim. İki taraf da yapsın. Umrumda değil. Yemek içmek gibi doğal birşey. Abartmaya lüzum yok. Konu sahibi bakire hayatı istiyorsa, onun tercihi ki önüne çıkanlar da onun sorumluluğu. Zevkine fahişe olan da var, bunlar hiç umrumda değil. Önüne gelen problemleri ya çözersin, ya kabullenirsin yada sana uymuyorsa çeker gidersin. Ben kendi görüşümü paylaştım. Ben olsam zaten cinsel birliktelik de çoktan yaşardım 4sene beklemek yerine. Kadını metalaştırmak vs konumuz değil zaten, bunun hakkında sayfalarca yazmak istemiyorum.
Üstünüze oynamak mı? Ne için?
Kurdugunuz cümlenin ne anlama geldigini yazdım, yanlışlık varsa düzeltmek sizin elinizde.
Ayrıca sizin kişisel olarak neleri umursayıp umursamadıgınızı degil, herkesin okuyacagı bir yerde verilen mesajları önemsiyorum.
Kadının metalaştırılması hakkında sayfalarca yazmanızın da bir sakıncası yok, keşke yazılsa...
Kaldı ki siz konu sahibinin tepkisinin anlamsız olduguna dair bir görüş sunuyorsunuz.
Cinsellik elbette dogal birşey ancak konuda anlatılan şey "sevgilim beni çok arzuladıgını ve cinsel birliktelik istedigini söylüyor" gibi bir durum degil.
Dolayısıyla ihtiyaç savunması bence dogal bir eylemden ziyade, konuda bahsedilen kişinin karaktersizligini gösteriyor.
Üstelik bakireligi inancı geregi önemseyen bir kadın, muhtemelen aynı inanca sahip bir erkekle hayatını birleştirmek ister.
Adamın ikiyüzlü tavrı, yalnızca konusahibine karşı degil, kendisi için de geçerli.
Bana kalsa cinsel uyumumuzun olup olmadıgını bilmedigim biriyle resmiyette baglayıcılıgı olan bir ilişki kurmam zaten.
Ancak ilişkilerinde benim prensiplerim degil, konu sahibininkiler geçerli.