Cok caresizim...

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Iyi geceler hanimlar
konu 2yasindaki oğlum. Cok huysuz cok aglayan bir bebekti hala öyle. Kalabalik ortama gidince sürekli agliyor kucagimdan inmiyor biyere misafirlige gittigimde yada dügüne gittigimde. Rezil ediyor beni. Düzelcekmi bilemiyorum üzülüyorum. Dogdugundan beri uyumayan bir bebekti hala öyle geceler 2-3 kez bagirarak uyaniyor sabahta 6da ayakta en gec. Cok üzülüyorum caresizim. Kendiminde yiprandigimi hissediyorum. Bunlar normalmi gececekmi bilmiyorum. Yardim edin nolur cok dert ediyorum kendime dayanamiyorum bu ilk cocugum 2ciyi düsününce bile tüylerim ürperiyor korkuyorum galiba. Lütfen akil verin dayanamiyorum.

Bir pedagog yardımı alın,zaten zor çocukmuş,üstüne iki yaş sendromu eklenince daha da zor olur...pedagog daha doğru yol gösterecektir size
Bunuda düsündüm ama bilmiyorum Cok zorr yiprandim dayanamiyorum onu seviyorum konusuyorum ama durmadan agliyor susturamiyorim

Geceleri bağırarak uyanması sıkıntılı sanki
Gün içinde korkutuyormusunuz yaramazlık yapınca ?
Hayirr asla ztn evde kendi halinde ama misafirmi geldi biyeremi gittik yandik. Dra sordum disi cikiyor ondandir dedi 2bucukyasina kadar sürermis. Bu yüzden gece agliylrdur dedi. Korkutmuyorum nasil korkurabilirim minigimi

Hayirr asla ztn evde kendi halinde ama misafirmi geldi biyeremi gittik yandik. Dra sordum disi cikiyor ondandir dedi 2bucukyasina kadar sürermis. Bu yüzden gece agliylrdur dedi. Korkutmuyorum nasil korkurabilirim minigimi
Yok sadece bi olasılık dedim.
Yarım gün kreşe gönderseniz.Hem arkadaş edinir hemde enerjisini atar.

Büyük ihtimalle kalabalık topluma farklı insanlara alışık değilirdir farklılıklar korkutuyordur sosyalleşecek ortamlara girmeli
Ağlıyor diye tümüyle kabuğunuza çekimemek lazım

Kızım doğduğunda aynı sorunları bende yaşadım.biri geldiğinde ağlardı Yada biryere gittiğimizde hiç susmadan ağlardı.sürekli gezdirirdim banamısın demedi.2 yaş depresyonu diye bir şey var bebeklerde.şuan sizinki o aşamaya gelmiş sanırım.biraz sabredin kreş zamanı verin kreşe anında düzelir

Gitmeden önce gideceğiniz yeri anlatın..
Hikaye gibi..
Atta ya gidiyoruz yerine düğüne gidiyoruz bir sürü insan olacak müzik olacak dans edecekler vs vs heyecanlı ve mutlu bir anlatımla..
Merak ilgi keşfetme isteği olussun..
Şaşkınlık yerine..
Belki yapiyorsunuzdur ben yine de yazayım dedim.. kızım da çok işe yarardi..

Rezil ediyor demeyin bir de.. niye rezil olacaksınız.. Bu duygu sizi gerer çocuğunuz hisseder bunu..

Acaba sizden ayrılma korkusu mu yaşıyor?

Izledigi cizgu filmlere dikkat edin.

Bir pedagoga gitmenizi tavsiye ederim.

Insallah Cok sağolun ilk cocuk olmasida galiba tetikliyor sürekli yanliz oyuncaklari onun paylasmak istemiyor. Kreste degisir umarim

Insanlar öyle bir bakiyorki amannn neymis bu cocuk böyle kafamizi sisirdi demistir bir keresinde bi kadin dügünde. Ozaman baska biyere oturun dedim. Kavga cikiyordu okadar yani

kuzenim küçükken misafirliğe gittiğinde annesinin kucağından inmezdi. İndiğinde de karıştırmadık yer bırakmazdı. Annesi uykusunun ve iştahının çok az olduğunu söylerdi ve ilk çocuklarıydı. Konuşması da gecikmişti. Pedagog, çocuk psikiatristi çok gittiler. Sonra babanın çocuğa çok ilgisiz olduğunu gördüler. Baba artık oğluyla ilgilenir oldu, özellikle haftasonlarını dolu dolu geçirdiler. Çocuk hem enerjisini attı hem de anneye yoğunlaşan ilgisi babaya da kaydığı için rahatladı. O çocuk şimdi orta okula gidiyor ve arkadaş ilişkilerinde de derslerinde de çok başarılı.
yemek ve uyku konusunda çocuğu zorlamamanız, çocuğun enerjisini atlaması için doğaya çıkarmanız ve babanın da aktif rol alması en önemlisi bence. çocuklarımızı sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun inşallah hepimize

Aminnn
sagolun insallah cümlemize.
Ilk cocuk böyle olunca gercekten insan caresiz katiyor 2senedir en fazla uyudugun gece 5Saat deliksiz. Kilo verdim moralim Cok bozuk. Sinirli birine dönüstüm anneme bile sesim yükseldi kendimi taniyamiyorum. ama oglum degince akan sular duruyor her istedigini yaptiriyor bana agliyarak kiyamiyorum. Babasida yapma biliOr senin zayif noktano kullaniyor diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…