- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Biraz karışık yazmışımSöz ağızdan bir kere çıkar
Parayı git babandan iste , olmazsa dava aç
Madem söz verdi arkasında duracak
Amcan da babanla aynı kafa ne yazık ki
Üzüldüm, ama burs işini anlayamadım açıkçası bursa başvurmuş muydun?
Biraz karışık yazmışım
Zaten 3. Senemdeyim ve üç senedir babam yardımcı olmuyo ilk sene okulda çalıştım bölüm ücretini ödedim ikinci sene çek verdik ödedik üçüncü sene de okul para istemedi kaydımı yenilediler ve hiç sistemimi kapatmadılar.
Ama şimdi okul diyo ki sen bize çek vermedin biZde sana burs vermedik
Kaydını yapmanın sebebi sistemsel bi hata sen bize 40 bin borçlusun
Makbuzla gelecek amcam o inşallah bi şekilde hallolur ama bu sene için ben ne senet imzaladım ne bişey yaptım tam burslu gibi kaydın yenilendi senet vs imzalamadan benden bu senenin parasını alabilirler mi kolaylıkla acabaAllah allah çek verildiyse amcanın hesabından tahsil edildiği görülüyordur. Amcana söyle bankaya beraber gidin dekontu al okula götür. Amcanın verdiği çek karşılıksız çıkmış olabilir mi?
Gelişim üni psikolojiOf çok kötü olmuş. Hangi bölümde ve üniversitedesin?
Yok babam aramıyo hiç defalarca aradım ama hakarrt ediyo ve akrabalara da ben okutuyorum diyormuş öyle duydukÜzüldüm ya , babanla tekrar konuşsan , belki vicdanı sızlar, okul bitince çalışıp öderim desen
Psikoloji ama 40 bin ödemezsem hem diplomamı vermezler hem üç senem boşa gider öylecw ortada kalırım. Hani başından deseler sistemi kapatsalar bi sorun olduğunu bilsem gerekirse bırakırdımOff 40bin cokmus hangi bolum degecek bisey mi
Gelişim üni psikoloji
Makbuzla gelecek amcam o inşallah bi şekilde hallolur ama bu sene için ben ne senet imzaladım ne bişey yaptım tam burslu gibi kaydın yenilendi senet vs imzalamadan benden bu senenin parasını alabilirler mi kolaylıkla acaba
Yok üçüncü senenin sonundayım yatay geçiş yapamıyomuşum hem yapmak istesem vermezler de diplomamı parayı ödemedenOkul değiştirme şansın yok mu hem gereksiz pahalı hem de yani okul da öyle o parayı verdiğine değecek bir okul değil ben de psikoloji mezunuyum. Ortalaman falan iyiyse daha uygun bir okula geçiş yapsan ama 4 oluyorsan seneye geçemezsin tabi.
Babama söyledim çok kez o da anneniz beni boşamasaydı filan diyo ve babam evlenmeye çok meraklı ben umrunda değilim yeni birini bulup evlensin ona yeter annemden sonra iki kere daha evlendi tek düşündüğü kendisi. En son söyledim bu olay olunca hakaret etti kapattı yüzüme. Bilmiyorum ne olacak o parayı vermem mümkğn değil hani memur olsam mezun olunca kredi çekip versem bunu kabul etseler keşke. Hep dua ediyorum mucize olsun diye inşallah olurTam burslusun gibi bir bildirim oldu mu sana okuldan?
Simdi, onceden sistemi kapatacaklarini soyleselerdi belki o zaman okulu birakir giderdin ama okulun hatasini sen cekiceksin bu durumda, sen magdur durumuna dusuyorsun. Avukata sormakta fayda var. Burda avukat hatunlar oluyor, konu asligina ekleme yap avukatlar bakabilir mi diye ekle .
Babanla konus bence. Bak ben sana guvendim ama benim 3 yilim ziyan olacak herkes mezun olurken ben ortada kalicam de. Vicdana gelir belki. Babana yazacak hakaretim cok ama banlanmak istemiyorum.
Babama binlerce kez hesap sordum adamın umrunda bile değilim zaten liseden beri annem bakıyo neden güvenip başladım bilmiyorum çok pişmanımdondurma imkanın yok mu kaydını yada babanı ara hesap sor
Babama söyledim çok kez o da anneniz beni boşamasaydı filan diyo ve babam evlenmeye çok meraklı ben umrunda değilim yeni birini bulup evlensin ona yeter annemden sonra iki kere daha evlendi tek düşündüğü kendisi. En son söyledim bu olay olunca hakaret etti kapattı yüzüme. Bilmiyorum ne olacak o parayı vermem mümkğn değil hani memur olsam mezun olunca kredi çekip versem bunu kabul etseler keşke. Hep dua ediyorum mucize olsun diye inşallah olur
Konu başlığı nasıl değişiyo acaba belki yardımcı olabilir bi avukat inşallahTam burslusun gibi bir bildirim oldu mu sana okuldan?
Simdi, onceden sistemi kapatacaklarini soyleselerdi belki o zaman okulu birakir giderdin ama okulun hatasini sen cekiceksin bu durumda, sen magdur durumuna dusuyorsun. Avukata sormakta fayda var. Burda avukat hatunlar oluyor, konu asligina ekleme yap avukatlar bakabilir mi diye ekle .
Babanla konus bence. Bak ben sana guvendim ama benim 3 yilim ziyan olacak herkes mezun olurken ben ortada kalicam de. Vicdana gelir belki. Babana yazacak hakaretim cok ama banlanmak istemiyorum.
Konu başlığı nasıl değişiyo acaba belki yardımcı olabilir bi avukat inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?