Çok ciddi okul problemi

devlet üniversitesine geçiş imkanınız var mı o yolu bir deneseniz? gerçi 3.sınıftan sonra geçiş olmuyor sanırım ama şartları zorlasanız, okulla konuşsanız gerekirse 3.sınıfta aldığınız dersleri sildirseniz vs vs belki bir çıkış yolu bulunabilir.

Yarın konuşucam tekrar bakalım ne diyecekler heycanlıyım korkuyorum da sanki can vermeye gidiyomuş gibi

Çok teşekkür ederim kat kat moral veriyorsunuz bana, buraya sanki okulu suçlamışım sanki para vermeyecekmişim sanki suçlu arayıp vicdan rhatlatıyormuşum gibi yazan rencide etmeye çalışanlar var ama olsun dua eden bir iki kişi bile olsa ne mutlu bana :)

Bugün konuştum ve bana senet imzalatmak istediler sanırım annemin üstüne bişey olmadığını anlamışlar muhasebe çalışanı annenizin üstüne bişey yokmuş sigortası ve maaşı yokmuş dedi bende evet dedim.
Sana senet yapalım hemen şimdi imzala sistemini açalım dediler bende çek makbuzu gelecek neden senet imzalayayım ki dedim çek gelince düşeriz dedi.

Senet imzalamadım çek ortaya çıkmazsa mecbur imzalamam gerekir ama şuan yanımda annemler yokken yapmak istemedim. Çek Perşembe ya da cuma gelecek inşallah yani makbuzu ispat etmeye çalışcaz herşey ondan sonra belli olacak ama biraz içim rahatladı muhasebe bu sefer azarlamak yerine orta yol bulmaya yönelik konuştu çok şükür :)

Yeter yavaş gel ben seni rencide etmeye calismadim mesajin başında da kusura bakma yazdim.Sadece fikrimi beyan ettim ne kişiliğine hakaret ettim ne başka bi şey asla ve asla seni rencide edici bi şey yazmadim.
Ben en mükemmel hep hakliyim demiyorum ki.Ayrıca evet devlet özel,devlet üniversitesi mezunları diye ayrim yapmiyor onu yapan iş verenler.Nerden mi belli oluyor beni güldürme diplomanda devlet mi özel mi universiteden mezun olduğun yazmicak mi? İs verenler mülakatlar da sana hangi üniversiteden mezun olduğunuzu sorduğunda özel üniversite mezunu olduğun belli olmucak mi?
Ayrim değil ayrıca öncelik verir is verenler çoğu zaman devlet universitesi mezunlarina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…