Çok Çıkarcı İnsanlarla Baş etmek?

TeraziHanim

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
182
108
18
32
merhaba herkese, gerek iş yeri gerek normal hayat olsun, herkes bir şeyleri talep etme peşinde Yani gün içinde imkan olsa ailem dışında kimseyle konuşmak istemiyorum çünkü yoruluyorum. İşyerinde birileri sürekli kendi görevlerini kitleme Peşinde sürekli hayır diyorum ama o zaman da grupla uyumsuz gibi göstermeye çalışıyorlar yani hemen heryerde verilen bir selamdan Bile çıkar var, yakın olmayan arkadaşlar arar nasılsın diye sormadan kendi yeğenini, çocuğunu anlatmaya başlar, artık doğrudan ilgilenmiyorum diyorum, birinci dereceden akrabalarım, kuzenlerim ve ailem dışında ( yani hepsi beni gerçekten seviyor ) iletişim kurmak istemiyorum, özellikle iş yerlerinde nasıl baş ediyorsunuz? Sürekli benden birşey talep eden insanlar var ve bu beni yordu, ben bişi talep etsem( ki etmem genelde, zaten buna güveniyorlar) kimse yardımcı olmaz, yorumlarınız neler?

Bu anlattıklarınızın çıkar ile ne alakası var? Psikolojik destek almayı düşünün bence.

Ne kadar sıklıkla para için kullanılmak, suiistimal edilmek, değer görmemek vs sürekli suçlayan, eleştiren konular açıyorsunuz..kendinizde belki değiştirmeniz gereken tavırlar vardır, zira kimse göründüğü kadar iyi, anlatıldığı kadar da kötü değildlr.

merhaba herkese, gerek iş yeri gerek normal hayat olsun, herkes bir şeyleri talep etme peşinde Yani gün içinde imkan olsa ailem dışında kimseyle konuşmak istemiyorum çünkü yoruluyorum. İşyerinde birileri sürekli kendi görevlerini kitleme Peşinde sürekli hayır diyorum ama o zaman da grupla uyumsuz gibi göstermeye çalışıyorlar yani hemen heryerde verilen bir selamdan Bile çıkar var, yakın olmayan arkadaşlar arar nasılsın diye sormadan kendi yeğenini, çocuğunu anlatmaya başlar, artık doğrudan ilgilenmiyorum diyorum, birinci dereceden akrabalarım, kuzenlerim ve ailem dışında ( yani hepsi beni gerçekten seviyor ) iletişim kurmak istemiyorum, özellikle iş yerlerinde nasıl baş ediyorsunuz? Sürekli benden birşey talep eden insanlar var ve bu beni yordu, ben bişi talep etsem( ki etmem genelde, zaten buna güveniyorlar) kimse yardımcı olmaz, yorumlarınız neler?
çoçuğunu yeğenini anlatınca çıkarcımı oluo yada sizden birşey istendiğinde eski konularınızada bakarak söylüorum ki gercekten desteğe ihtyacınız var cevrenizdeki herkesi küçümseyen ama kendiniz herşeyin belkide en basit ricanın arkasında bile birşey arayan tuhaf bir insansınız

çoçuğunu yeğenini anlatınca çıkarcımı oluo yada sizden birşey istendiğinde eski konularınızada bakarak söylüorum ki gercekten desteğe ihtyacınız var cevrenizdeki herkesi küçümseyen ama kendiniz herşeyin belkide en basit ricanın arkasında bile birşey arayan tuhaf bir insansınız
Yahu hanımefendi sırf biri kendi çocuğunu, yeğenini anlatmak için arıyorsa sizce çıkarcı olmuyor mu? Uzaktan ta dıdısının dıdısı? Demek ki sizlerde öylesiniz :) Daha da siteye girmem, evde oturan, hayatta başka bir işe yaramayan kadınlar geliyor bir de psikoloğa görünün diyor ya ifrit oluyorum. Aynen devam edin ;) Birbirinizi yersiniz en sonunda .

Yahu hanımefendi sırf biri kendi çocuğunu, yeğenini anlatmak için arıyorsa sizce çıkarcı olmuyor mu? Uzaktan ta dıdısının dıdısı? Demek ki sizlerde öylesiniz :) Daha da siteye girmem, evde oturan, hayatta başka bir işe yaramayan kadınlar geliyor bir de psikoloğa görünün diyor ya ifrit oluyorum. Aynen devam edin :KK66: Birbirinizi yersiniz en sonunda .
Biraz kavram kargaşası mı yaşıyosunuz acaba siz? Çocuğunu anlatmak size ne ifade ediyo mesela (benim çocuğum yok bu arada)? Çocuk için bişey istemek gibi bişey mi düşündürüyo? Afedersin biz kk kadınları biraz zor anlıyoruz da yoksa sizde anlatım sıkıntıntısı katiyetle yok ;)

Buralar hep çıkarcılarla doldu konu sahibi ne yapacaksın:işsiz:

Hele bi çocuğum büyürken bölümü var.
Çıkarcı olmayanı almıyorlar.
Orada yüksek doz çıkar oluyor çünkü.
Herkes çocuğunu falan bol bol anlattığından.:KK49:

Ben de ev hanımıyım bu arada.
Çok pis boşum, işsiz güçsüzüm.
Bir miktar da çıkarcı olabilirim evet.:KK30:

Yahu hanımefendi sırf biri kendi çocuğunu, yeğenini anlatmak için arıyorsa sizce çıkarcı olmuyor mu? Uzaktan ta dıdısının dıdısı? Demek ki sizlerde öylesiniz :) Daha da siteye girmem, evde oturan, hayatta başka bir işe yaramayan kadınlar geliyor bir de psikoloğa görünün diyor ya ifrit oluyorum. Aynen devam edin :KK66: Birbirinizi yersiniz en sonunda .

Ağır vakasın.. Piremses sendromu

Konunuzu komik buldum.
İnsanlara ne sunuyorsunuzda cikar icin kullaniliyorsunuz? Size çocuğunu anlatan sohbetin sonunda: ayyyy ikinciyi bana sen yapmı diyor?
Belki hafif komplexlisindir...

Çıkardan kastınız şu mu, yani insanlar sizi aslında bir arkadaş, dost gibi gördüklerinden aramıyorlar sadece kendilerini anlatıp içlerini dökmek için arıyorlar. Yani sizin halinizi hatrınızı soran, merak eden yok.

göze batma işim var diye bahane üret öyle reddet

benim çoçuğum yok bir cocuk anlatılıyosa severekte dinlerim çıkarcı olduğunuda düşünmem karşımdaki kişinin eski konularınız bu tip şeyler üzerine etrafınızdaki insanlar adına üzülüyorum herşey altında en basit çoçuk muhabetti altında bile beni kulanılıyor çıkarı var bana anlatıo die bir hastalıklı düşünce yapınız var biz birbirimiz yemioruz burda ama siz destek almazssanız kafayı yersiniz belkide yediniz ki bence yemişsiniz :))

Back
X