cok cikmazdayim kocami cok seviyorum ama :-(:-(:-(:-(:-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzlm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence siz digerlerinden daha anormal bir drumdasiniz. Benim kayinpederime torunu bana tacizde bulundu diyecek, sonra kayinpeder o kizi affedecek. Valla " baba senin aklin yerindemi " derim. Nefena bir ailenin icine düsmüssun ama ilginctir taktigin tek konu ufak yeğenin.bence o ailenin daha buyuk sorunlari var. Allah islah etsin.

çok acayip bi konu herşey olabilir kişileri tanımadığım için bişey diyemedim valla, gerçekten iftira atmış da olabilir 15 yaşında deyip geçmeyin çok fena çocuklar var ergenlik bunalımı filan olabilir, tam tersi dede de taciz etmiş olabilir sahip çıkan yoktur kız geri almıştır. ne olursa olsun aynı evde olmak çok iğrenç, taşının ordan :44:

Bence siz digerlerinden daha anormal bir drumdasiniz. Benim kayinpederime torunu bana tacizde bulundu diyecek, sonra kayinpeder o kizi affedecek. Valla " baba senin aklin yerindemi " derim. Nefena bir ailenin icine düsmüssun ama ilginctir taktigin tek konu ufak yeğenin.bence o ailenin daha buyuk sorunlari var. Allah islah etsin.

Bende böyle düşünmüştüm ama
Sonraki yorumlarında o küçük kıza demiş ki ' hayırdır niye beni dayından ayırmak istiyosun senin gözün dayında mı yoksa ' :53:
Yani konu sahibine bize geldiği kadar tuhaf gelmiyo böyle şeyler demek ki

Cok haklisin cnm. Bana cok hkaret etti . Bende o snirle snin gozun dayindami kizim niye bni gondermk ostiosun ddm. Bi ewt dmedgi kaldi.acaip bi kiz seytana pabucunu ters gydiri

böyle düşünülebilen bi ailede taciz olmasına neden şaşırıyorsunuz
burası türkiye ne dedeler ne babalar gördük

bu kadar rahat konuşmadan önce keşke insanlar kendi çocukları da olduğunu düşünebilseler

Allahım sen aklımı koru.siz yenge olarak aklınızdan böyle bir şey geçiriyorsanız, diğerleri ne yapmaz kim bilir.insanın aklına böyle bir şey gelirmi gelebilirmi ya.ne kadar rahatsızın.iğren çok iğrenc

böyle düşünülebilen bi ailede taciz olmasına neden şaşırıyorsunuz
burası türkiye ne dedeler ne babalar gördük

bu kadar rahat konuşmadan önce keşke insanlar kendi çocukları da olduğunu düşünebilseler
aynısını yazacaktım, Türkiyede aile içi şiddet ve taciz inanılmaz yüksek oranlarda. 15 yaşında kızın durup dururken böyle bir iftira attığına ben inanmıyorum, en çok aile içinde olıyo bu tip taciz ve tecavüzler. çocuklar şikayet etse de yakınsa da inanan olmuyo ya da hasır altı ediliyor.

Ben 2yillk evliyim gectiyimiz temmuz ayinda torunu tarafndan iftiraya ugrayark kayinpederim ve kaynim cezaevine girdi. Ugradklari iftrada tacizz ile ilgli. Kac aydr ne cekioruz ahh ahh. Kiz 15yasnda bigun ramznda iftr vaktine bi telfn caldi esimin ablasi aradi bole bole bise var hmen gel ddi . Kalktk gttik duyduklrmzla soka girdik dedeya bu torununa yan gozle bakarmi hic dgeride dayi aklimz durdu o anda. Neyseki gerckler ortaya ciktida bugun tahliye oldular ciktlr . Ama sole bi sorunumz var ailem asla o adamla ayni binada yasayamazsn diyo . Bide o kizda burda bzle yasio dedesi affetti. Bn bunlari kabullenemiorm tekrar bi araya gelmeleri cok saacma sonucta o kiz yuzinden neler cektk . Bu kz bide bnide istemior dayimdan seni ayircam sen bize laik deglsn fln demisti gcenlerde bi kavgamz olmstu. Ailem smdi bu olanlarn cok gurursuzca ve ayip oldhnu soluo ya ayri eve ckin yda geri gel kzim dyolar haklilarda. Ama bn kocami cok sviorm. Ohf napcam bn ya:43:

size bunları yapan mutlaka dedesine ve dayısınada iftira atmıştır.pek sağlıklı ruh hali gelmedi bana.. eşinizin bu konuda suçu yok baba evine geri gidene kadar ayrı eve çıkın daha iyi.hem sizin ailenizin içi rahat eder hemde bu olaylardan biraz uzaklaşmış olursunuz.o kızada dikkat et tehlikeli geldi bana.kız kaç yaşında?

Cok haklisin cnm. Bana cok hkaret etti . Bende o snirle snin gozun dayindami kizim niye bni gondermk ostiosun ddm. Bi ewt dmedgi kaldi.acaip bi kiz seytana pabucunu ters gydiri

bu yazıyı okuduktan sonra kafam daha çok karıştı.(dayında gözünmü var) sizde genç bir kıza bunu yakıştırıp söylüyebiliyorsanız sizede bazı şeyler normal geliyor.

Kızın iftira attığı ne malum? "Dede torununa o gözle bakar mı?" diyorsunuz ama kendi kızına tecavüz eden sapıklar var. Hakimler hepsini "Hiç baba kızına o gözle bakar mı?" deyip salıvermiyor iyi ki...

Yorumların hepsini okuyamadım ama "Senin dayında gözün mü var diye sordum, bir evet demediği kaldı." demişsiniz. Sizin sorunuz normal de kız mı anormal? Belki hakikaten iftira atıyordur, bilemem ama sonuçta o bir çocuk. Ona sahip çıkması, destek vermesi gereken de sizlersiniz. Ailenin de uzak kalmanı istemesi çok normal değil mi?

Ayşe Arman'ın "Bir annenin insanın kanını donduran çaresizliği, siz söyleyin... Aysel K. küçük kızını cinsel istismardan nasıl korusun?" diye bir röpotajı var. Okumanızı tavsiye ederim...

Yuhhh yahu daha neler duycazz,o kızdan korkulur canımmmm aynı yerde yaşıyosunuz bide ayyyy ben korktum o kızdan,neler yapar neler sana bile iftira atar o be ne demek ayırcam 15 yaşındaymış bide ruh hastası heralde,ben olsam öyle dediğinde ağzına bitane çarpardımm ne demek ayırcam:47::47::47::47:

siz ona hala daha çoçuk mu diyorsunuz çoçuk olan gider oyun oynar afedersiniz ama eşek kadar olmuş neler neler düşünüyor o şahıs kesin şizofren olmayan bir şeyi varmış gibi anlattıgına göre bi hastaneye falan götürün tedavi edin hiç hastaneye gidip baktırmadınız mı bilmiyorum ama cok sıkıntılı eşiniz ne diyor ? bence kesinlikle ne yapın edin o aileden uzak durun o aprt. dan da cıkın. :S

Herkes konu sahibine kızmış sarfettiği sözler için, belki söylediği sözler doğru değil ama kendiside açıklamış zaten o sinirle söyledim diye, ayrıca 15 yaşındaki kızında söyledikleri hiç normal değil. o kimki yengesi ile dayısını ayıracak, taciz olayı gerçekmi iftiramı bilemeyiz eğer doğruluk payı olsaydı herhalde adamı serbest bırakmazlardı, konu sahibinin yapması gereken bir an önce o çevreden uzaklaşması. Sinekte küçük ama mide bulandırır.

Kizlar bazilrnz bni suclu bulmus ama inanin bu olaylarin karsisnda kendmi kovulur bi sekilde bulunca sinir krizi gecirdm. Dogrulk payi asla olamaz cunku dedesi onlar icin canini verir . Kiz biraz hovarda biri. Bn o kelimeyi ona soledim ama tam anlatamiorm olayi burda bna cok hakaretler etti sni bu evden elinde sonunda gondercem fln ddi ve agza alnmcck kfler etti. O anda deyiverdm onu. Dogru bise dgl tabi ama o kiz herkeze hersey dedrtir. Simdi ust katmda oturuolr hep birlkte kafayi ymk uzereyim. Kayinpederim ve kaynm iceri grdklernde avukat parasiydi fln serkn cok borca grdik ayri evede ckamioruz onltnda cok borcu var yardm etmzler. Cok ktuyum cok:43:

Olaylarin en basinda hep o kizin yanindaydm ona inandm hatta ailede tek bn inandm ona destek olmaya calistim kol kanat olmaya calistim sonra yavas yavas bu kzin foyalari ortaya cikmaya basladi halasi ve amcalariyla bir olup para koparmak icin bole bise cizmisler kafalarinda. Kaynpederm braz agresf eger onla kaynimi iceri attirirsalar benim esim disarda tek kalir evi felan satar (gorumcemde ) onlarn gelini ya ona dusen pahida aralarnda paylasp buralardan gitmyi planlamislar. O kizda herseye taman demis son.model tlfon ve marka bi ayakkabyla bizi karninin doydugu eve ihanet etti. Burda uzun yazamiorm. Belki ewt o kelimeyi dememeliydim ama bn ona destk olrkn gerceklri ogrenince kendmide kocamida geri cektm dye bni kovdu kufur etti. Ailemi aramis herkzden haberszce kizinizi alin ondan nefrt ediorz ailecek dayimda istemior onu zaten fln demis. Beynimden kaynar sular dokuldu.

Olaylarin en basinda hep o kizin yanindaydm ona inandm hatta ailede tek bn inandm ona destek olmaya calistim kol kanat olmaya calistim sonra yavas yavas bu kzin foyalari ortaya cikmaya basladi halasi ve amcalariyla bir olup para koparmak icin bole bise cizmisler kafalarinda. Kaynpederm braz agresf eger onla kaynimi iceri attirirsalar benim esim disarda tek kalir evi felan satar (gorumcemde ) onlarn gelini ya ona dusen pahida aralarnda paylasp buralardan gitmyi planlamislar. O kizda herseye taman demis son.model tlfon ve marka bi ayakkabyla bizi karninin doydugu eve ihanet etti. Burda uzun yazamiorm. Belki ewt o kelimeyi dememeliydim ama bn ona destk olrkn gerceklri ogrenince kendmide kocamida geri cektm dye bni kovdu kufur etti. Ailemi aramis herkzden haberszce kizinizi alin ondan nefrt ediorz ailecek dayimda istemior onu zaten fln demis. Beynimden kaynar sular dokuldu.

1-Bu kızın ana babası nerde ve sizin neyiniz oluyor

2-Ortada hiçbir dell yokken kayınpederinizi ve kaynınızı içeri atmazlar.

3-Bu halalar,amcaların yaptığını söylediğiniz plan zaten çok komikte,bunu kimden duydunuz?

Bence hiç emin olma.Dedesiyle dayısına neden kötülük etmek istesin ?
İstese bile bunu nasıl akıl etsin ? Hem de tüm ailenin birbirine gireceğini bile bile...

Burada araştırırsan eski taciz konuları var.
Genellikle taciz eden akraba,sana kimse inanmaz,seni rezil ederim gibi tehditler ediyor.
Ayrıca taciz 1 kurbana yönelik olabiliyor.Yani çevreye karşı görünürde çok iyi biri olabilir.

Sizin durumunuzda,kıza baskı yapıp vazgeçirmiş olabilirler.
Kızın negatif olması şaşırtıcı değil.Herkesi suçluyordur,herkese kızgındır.
Beni korumadılar,şimdi de inanmıyorlar diye düşünüyordur.

Seninle olan sorununa gelince...Bazen koca görümceler bile kıskanıp sizi ayırıcam diyorlar.
Küçük ve sorunlu bir kızın söylemesine bu kadar tepki göstermeseydin keşke.
Ama ne var biliyor musun,kızın ipi ailede çekilmiş,ahlaksız damgası yemiş bir kere.
Sen de o gözle bakmışsın maalesef.

Şimdi şöyle düşün,bu olay doğru olsaydı,olay ne şekilde gelişirdi ?
Ben söyleyim,aynen bu şekilde...

Bu yüzden evet o evden taşının.Ama ileride doğacak çocukların için taşının.
Çocuklarını asla o dedeyle dayıya emanet etme.

bu yazıyı okuduktan sonra kafam daha çok karıştı.(dayında gözünmü var) sizde genç bir kıza bunu yakıştırıp söylüyebiliyorsanız sizede bazı şeyler normal geliyor.

Hic birsey normal gelmior. Senin gozun dayndmi ddm bole knusma bak herkz sni yanls anlar. Bna gecerli bi sebep sole nye gndermk istiosn bni ddm. Bana tek soledgisey daym bna kalck dmesi oldu o sokla snirle ole bise dedm . Dedesyle dayisina bole biseyi para icin yakistran bi kiza bnm bole dmem cok fzla anorml dgl. Cunku para icin hepmzi rezl etti. Hos kaynpederm fln hic bise olmams gbi haytlrna o kzla dvam edior ama bn bu igrenc duruma dayanamiorm.

1-Bu kızın ana babası nerde ve sizin neyiniz oluyor

2-Ortada hiçbir dell yokken kayınpederinizi ve kaynınızı içeri atmazlar.

3-Bu halalar,amcaların yaptığını söylediğiniz plan zaten çok komikte,bunu kimden duydunuz?

Anne ve babasi bu olaylarin icinde babasininda oldgu ogrenilince ayrildilar. Kiz ses kaydna almis zmaninda knusuolr sole para alirz bole yparz dye. Tabi kz dedsninno halini grunce dha fzla dyanamadi geri aldi ifadesni . Kmse ktu davranmdi tam tersne herkz ona inandi inanmasada blli etmdi. Ama sonra kndi itiraf edince herkz tavir aldi. Intihar etti vicdan azabindan . Hastahnde soledi herseyi. Ve adli tiptan glen raporda kz brazck kizlginin zedelndgi cktgi icn kayinpedrmi ve kaynimi iceri aldlr. O zeselenme olayinida kiz biraz ucuk sgara alkol hersy var kafasi iyiken kndi ypms ole dedi ve kanitlandi. Hersyi acik acik yazamiorm ondan yanls anlasilmalar olmasi normal

Hic birsey normal gelmior. Senin gozun dayndmi ddm bole knusma bak herkz sni yanls anlar. Bna gecerli bi sebep sole nye gndermk istiosn bni ddm. Bana tek soledgisey daym bna kalck dmesi oldu o sokla snirle ole bise dedm . Dedesyle dayisina bole biseyi para icin yakistran bi kiza bnm bole dmem cok fzla anorml dgl. Cunku para icin hepmzi rezl etti. Hos kaynpederm fln hic bise olmams gbi haytlrna o kzla dvam edior ama bn bu igrenc duruma dayanamiorm.

Yerinizde olsam bu sorunu eşimle çözerim

Tavrınızı koyun ve uzaklaşın oradan, aile ilişkileri dallasa dönmüş, en ufak bir olayda kendinizi aklayamazsınız.

Back
X