cok cikmazdayim kocami cok seviyorum ama :-(:-(:-(:-(:-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzlm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anne ve babasi bu olaylarin icinde babasininda oldgu ogrenilince ayrildilar. Kiz ses kaydna almis zmaninda knusuolr sole para alirz bole yparz dye. Tabi kz dedsninno halini grunce dha fzla dyanamadi geri aldi ifadesni . Kmse ktu davranmdi tam tersne herkz ona inandi inanmasada blli etmdi. Ama sonra kndi itiraf edince herkz tavir aldi. Intihar etti vicdan azabindan . Hastahnde soledi herseyi. Ve adli tiptan glen raporda kz brazck kizlginin zedelndgi cktgi icn kayinpedrmi ve kaynimi iceri aldlr. O zeselenme olayinida kiz biraz ucuk sgara alkol hersy var kafasi iyiken kndi ypms ole dedi ve kanitlandi. Hersyi acik acik yazamiorm ondan yanls anlasilmalar olmasi normal

Olay iftiramıdır değil midir onu Allah biliyordur da..

Şu anlattıklarınızın hiçbiri normal ailelerde yaşanmaz.

Ailenizin yerinde olsam bir dakika sizi orda tutmazdım.

Ha eğer benim eşim bunlar gibi asla değil diyorsanız,oda sizi o ailenin içinde tutmak istememeli.

Başka bir şehire taşının mümkünse.

.........

Yorumumu sildim.Son yazdığını görmemişim.
Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
Bu planı kim anlattı ?
Görümcen mi ? Kız mı ?

Evin satılıp bölüşüleceği ne malum ?
Zaten halalarla amcalara hak düşmez ki.
Hem bu bir iftiraysa dedenin celallenip reddetme ihtimali bile olabilirdi.

Ben görümcenin bakış açısını ve her 2 aileyle ilişkisini merak ediyorum.

Bizim olaylar cok karisik. Grumcemn eside serfsz biriydi zaten. Acaip piskopt bi insadi. Bn grumcmle evlndgmdn beri grusmuodm kocasinin slakliklri yuzundn kayinpederimde hic svmiodu onu. Ve kiradaydilr dha oncden burda en alt ktta otrylardi ama bn evlenince orta kta geldm ve onlr tasndlr ayri ckmk istedlr sonra kirada ypmdilr geri glmk istedler kaynpederm kabul etmdi. Ordan takmistilr ailecek bze. Sonunda bole bse planlamislr aleynayi yani oftryi atan kizi alet ettiler bu plana. Ve grumcemin 3kizi var biri 6 biri 11 dgeride 15 yasnda olaylari o kdr byuttulerki 11 yasndkina bile bi ara tacizde bulnmya kalktlr fln dedilr. Esim mukemmel bir insa yani etrfta herkez ole dyor murat onlara hic benzemior sanki baska ailenin cocu der butun mahalle ve akrabalr. Smdi elimzi kolmzu sallck durumumz yok borc harc icindeyZ. Ailem surekli ario orda durma gel dyolar bnde bugn gdicm ama cok zor olck bnm icn kocami cok sviorm. Oda insallah bni anlar ve bu gunleri atltrz

Eşinle ayrı yere çıkma şansınız varsa çıkın yoksa da çıkın. Evlatlarınızın bu insanlar arasında mı büyümesini istiyorsunuz. Kim haklı kim haksiz bilemicem ama ortada bir pislik var. Bir tarafın bir tarafa yaptığı. (Artık hangi taraf doğru söylüyorsa) Bu ortamda mı büyüsün çocuklarınız? Normalleri bunlar mı olsun?

Cok ilginc bir aile yapisi...
Iftira veya degil onu anca Allah bilir, ne olursa olsun onlardan uzaklasmaya bakin.
Bunu kendiniz icin yapmiyorsaniz illerde dogacak cocuklariniz icin yapin.

Brezilya dizilerini gecti. Ben sustum.
Zaten konu yeterince karışık bir de konu sahibi harfleri kullanmada da cimrilik edince iyice anlaşılmaz oldu.

Eşinle ayrı yere çıkma şansınız varsa çıkın yoksa da çıkın. Evlatlarınızın bu insanlar arasında mı büyümesini istiyorsunuz. Kim haklı kim haksiz bilemicem ama ortada bir pislik var. Bir tarafın bir tarafa yaptığı. (Artık hangi taraf doğru söylüyorsa) Bu ortamda mı büyüsün çocuklarınız? Normalleri bunlar mı olsun?

Cok cok haklisinz. Asla bu ortmda olmamalym. Soncta bnmde bi cevrem ailem grurum var.

Brezilya dizilerini gecti. Ben sustum.
Zaten konu yeterince karışık bir de konu sahibi harfleri kullanmada da cimrilik edince iyice anlaşılmaz oldu.

Kusura bakma canim ya el.aliskanligi. telden giriyorum bende ondan kisaltiorm dikkat etmeyede calisiorum ama arada olabilior .

Ben 2yillk evliyim gectiyimiz temmuz ayinda torunu tarafndan iftiraya ugrayark kayinpederim ve kaynim cezaevine girdi. Ugradklari iftrada tacizz ile ilgli. Kac aydr ne cekioruz ahh ahh. Kiz 15yasnda bigun ramznda iftr vaktine bi telfn caldi esimin ablasi aradi bole bole bise var hmen gel ddi . Kalktk gttik duyduklrmzla soka girdik dedeya bu torununa yan gozle bakarmi hic dgeride dayi aklimz durdu o anda. Neyseki gerckler ortaya ciktida bugun tahliye oldular ciktlr . Ama sole bi sorunumz var ailem asla o adamla ayni binada yasayamazsn diyo . Bide o kizda burda bzle yasio dedesi affetti. Bn bunlari kabullenemiorm tekrar bi araya gelmeleri cok saacma sonucta o kiz yuzinden neler cektk . Bu kz bide bnide istemior dayimdan seni ayircam sen bize laik deglsn fln demisti gcenlerde bi kavgamz olmstu. Ailem smdi bu olanlarn cok gurursuzca ve ayip oldhnu soluo ya ayri eve ckin yda geri gel kzim dyolar haklilarda. Ama bn kocami cok sviorm. Ohf napcam bn ya:43:

canm biraz detaylı anlatsan da anlasak çok boş şeyler var hikayede ben anlamadımm:50:

benim tek diyecegim şey aklın varsa taşın kaç bişi yap ora pek iyi gözükmüyo buralardan...:20:

dedenin torununu affetmesi anormal birşey değil sonuçta kendi kanı canı, torunu, affetmek de büyüklüktür demişler.

ama kızın söylediğinin kesin iftira olduğuna emin misiniz? her iki senaryoda da orda kalmanız doğru değil gerçekten ailen endişeleniyor ve haklılar, eşinin aile tarafı pek normal değil...

ne malum iftira olduğu...

bu arada tüm konu açan kadınlara yazıyorum; LAİK DEĞİL LAYIK...

bi türkçe öğrenemediniz.

siz çocuğun dayısında gözü olduğunu düşünebilirken, dedesinin de torununda gözü olabileceğine niye inanmadınız??

kusura bakmayın ama ensest sınırlarını zorluyorsunuz ailecek:47:

Dede torun olaynı bilemiyorum, yorum da yapamıyorum ama, seni eşinden ayırıcam burdan göndericem dediyse insan o sinirle, dayında gözün mü var diyebilir. İnsanın tahammül sınırlarını zorlayıp olmucak laflar söletiyorlar.. Doğru demiyorum ama sinirle çıkmıştır ağzından o kızda seni ayırıcam bize layık değilsin demiş sonuçta. Aile büyüklerinden kimse de ayıp ne diyorsun sen dememiş kıza. Buda yadırganacak bir durum bence.

Herkes konu sahibine kızmış dayında gözün mü var lafından dolayı ama nasıl öz çocuğuna torununa vs. tacizde bulunanlar varsa öz dayısına aşık olanlarda var maalesef hepsi çok iğrenç çok korkunç Allah çocuklarımızı korusun benim 2,5 yaşında oğlum var ve bu haberler yüzünden ne dayılarıyla ne amcalarıyla asla yalnız bırakamıyorum o karakterde insan değiller ama annelik işte korkuyorum, o kız gerçekten tacize uğramışta olabilir kendi anne babasıyla sorunları olduğundan dikkat çekmek için iftira atmışta olabilir,konu sahibine seni de dayımdan ayırıcam demesi de çok abes bir durum niye sen kimsin ki?

Kizlar hepinze yorumlrnz icn tskkr edrm . Sole birsey varki ben o kelimeyi soledim ama soleten o kadar terbiyesizce konistiki anlatamam. Ben bi kacgun once evi terk ettim ailemin yanina dondum esim pesimi birakmadi seni seviyorum neolr beni sensiz birakma vs gbi kelimeler kullandi bende gayet kendimden emin bir sekilde bi daha o eve donmucemi soledim o kiz ordayken o eve gelmem ya baban ya o kiz gitcek o evden dedim. Bana kimseyi gonderme yetkisne sahip degilm ama bir kac ay sonra niz kiraya cikariz neolr don dedi bende kabul ettim sizce yanlismi yaptim??

En güzelini yapmışsın canm kocanla aranı bozma taşının baska ve uzak bir yere bnce dedıgın laftafa bişi yok bnm başıma gelse bu durum bn daha agır konusurdummm bna inann
Cocugun varmıydı canm
Neyse allahadua etde rabbim hayırlısı neyse onu wersınn

iftira mıdır aslı var mıdır bilemem neler duyuyoruz millet öz kızına tecavüz ediyo kızın psikolojisi bozuk olabilir bilemedim Allah bilir aslını

Back
X