cok cikmazdayim kocami cok seviyorum ama :-(:-(:-(:-(:-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzlm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar hepinze yorumlrnz icn tskkr edrm . Sole birsey varki ben o kelimeyi soledim ama soleten o kadar terbiyesizce konistiki anlatamam. Ben bi kacgun once evi terk ettim ailemin yanina dondum esim pesimi birakmadi seni seviyorum neolr beni sensiz birakma vs gbi kelimeler kullandi bende gayet kendimden emin bir sekilde bi daha o eve donmucemi soledim o kiz ordayken o eve gelmem ya baban ya o kiz gitcek o evden dedim. Bana kimseyi gonderme yetkisne sahip degilm ama bir kac ay sonra niz kiraya cikariz neolr don dedi bende kabul ettim sizce yanlismi yaptim??

Bence doğrusunu yapmışsın arkadaşım, napıcaktın yuvanı yıkacak değilsin ya.. zaten eşinde peşinden gelmiş, dön demiş. dönmesen sevmediğini düşünürdü.. O kızla da , daha doğrusu o aileyle pek muhattap olmamaya çalış.

Bence doğrusunu yapmışsın arkadaşım, napıcaktın yuvanı yıkacak değilsin ya.. zaten eşinde peşinden gelmiş, dön demiş. dönmesen sevmediğini düşünürdü.. O kızla da , daha doğrusu o aileyle pek muhattap olmamaya çalış.

Oyle ypiorum cnm kaynanm kayinpedrm kaynim gorumcem kizlari hic bitiyle konusmuorum uzak gidiorum . Boyle olmasi edimi uzuo ama yapcak bisey yok ya bole olcak yada hic olmayacak haksizmiyim..

Oyle ypiorum cnm kaynanm kayinpedrm kaynim gorumcem kizlari hic bitiyle konusmuorum uzak gidiorum . Boyle olmasi edimi uzuo ama yapcak bisey yok ya bole olcak yada hic olmayacak haksizmiyim..

haklısın dön taşınırız demiş zaten. yani onlarla yakın olmak istemediğini anlamış kabul etmiş. kendi isterse görüşsün, sana sorarsa da ikimizin huzuru için uzak duruyorum dersin ;)

Back
X