çok cirkinim güzel kadınlara özeniyorum

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
moralim cok bozuk şuan iş yerideym ve kımseyle muhatap olmak ıstemıyorum :(

eski calıstıgım yerde bana cirkin bety die cagırıtlardı :( fotolarda hiç güzel cıkmıyorum burnum cok cırkın nefret edıyorum cok uzun kocaman. güzel kızlar öyle şanslı ki :(

makyaj yapmak ıstıyorum özeniyorum ama gözlerim çökük çökük oldugu için yakışmıyo igrenc duruyo o eyeline :(

artık nefret edıorum aynalardan sürekli intertten güzel kadınların yüzlerini inceliyorum benımki hep sivilce dolu hiç gecmiyo gözlerimin altı mor hiç bi kapatıcı kapatmıyo cok cirkinim bıktım bıktım

moralim cok bozuk şuan iş yerideym ve kımseyle muhatap olmak ıstemıyorum :(

eski calıstıgım yerde bana cirkin bety die cagırıtlardı :( fotolarda hiç güzel cıkmıyorum burnum cok cırkın nefret edıyorum cok uzun kocaman. güzel kızlar öyle şanslı ki :(

makyaj yapmak ıstıyorum özeniyorum ama gözlerim çökük çökük oldugu için yakışmıyo igrenc duruyo o eyeline :(

artık nefret edıorum aynalardan sürekli intertten güzel kadınların yüzlerini inceliyorum benımki hep sivilce dolu hiç gecmiyo gözlerimin altı mor hiç bi kapatıcı kapatmıyo cok cirkinim bıktım bıktım

peki bişey sorcam sen kendinden bıkarsan tabiki de insanlar çirikin der ben güzel bir kız değilim çirkin de değilim başkalarına göre çirkin olabilirim ama ben bana göre bak bana göre güzelim çünkü kendimi seviyorum bence sen kendini sevmeyi öğren cnm bak herşey yoluna girer . bişey merak ettim yaşın ve evli misin ? :) :)

peki bişey sorcam sen kendinden bıkarsan tabiki de insanlar çirikin der ben güzel bir kız değilim çirkin de değilim başkalarına göre çirkin olabilirim ama ben bana göre bak bana göre güzelim çünkü kendimi seviyorum bence sen kendini sevmeyi öğren cnm bak herşey yoluna girer . bişey merak ettim yaşın ve evli misin ? :) :)

yasım 25 ama 30 gösteriyomusum 25 deyince sasırıyolar

bekarım kım alır benı bu cirkinkikle kımseyle aynı kareye yakısmam ben

Güzel gülmeye çalış, içten tebessüm et, güzelleşirsin. iyi düşün, iyi olmaya çabala. yüzüne güzellik gelir.

Benim lafımdır; Kemali güzel olanın cemali de güzel olur.

Ben bu güzellik çirkinlik kavramını bir türlü adlandıramıyorum. İnsan kendine bakınca, temiz olunca güzeldir yahu.

suratım kocaman benım :( gecen 10 yasındakı yegenım bile teyze senın sursatın nekadr büyük dedi aglayacaktım :(:(:(:(((

yasım 25 ama 30 gösteriyomusum 25 deyince sasırıyolar

bekarım kım alır benı bu cirkinkikle kımseyle aynı kareye yakısmam ben

cnm ne alakayaa sen kendini niye bu kadar üzüyorsun sanki hepimiz çok güzeliz yapma lütfen olbilir bende 23 yaşındayım nişaanlımın ailesi ilk gördüğünde 28 sanmıştı :( ama önemli olan benm yaşımı doğru bilmem yaşım gibi hissetmem anlayacağın kendini üzmne gerek yok hem ne iş yapıosunda seni o kadar rahat çağırabiliolar ?

Allah C.C. sizi böyle yaratmış.Halinizden şikayet etmeyip Allah a şükredin.Güzellik görecelidir.Bunuda unutmayın.

Son düzenleme:
Güzel düşünen güzel görür denir ya sen ilk önce kendinde uygulamaya başlamalısın bunu.İnsanlar güzel olsan bile illa bir şey bulur konuşacak.Burda birsürü cilt bakımıyla, sporla ilgili konular var önce onları takip etmekle başlayabilirsin.Eyeliner demişsin birçok sürüş şekilleri var göz yapısına göre sen yanlış bir seçim yapmışındır sürme konusunda yada yakıştırmamışsındır kendine baştan kötü görünür.Hergün birkaç saatini ayırabilirsen bir ayda ne kadar değiştiğini göreceksin.Son olarakta beni kim alır deme böyle şeyler güzelliğe bakmaz öyle olsaydı güzel dediğimiz insanların hepsi evlenmiş olurdu:))Örnekleride mevcut:))

cnm ne alakayaa sen kendini niye bu kadar üzüyorsun sanki hepimiz çok güzeliz yapma lütfen olbilir bende 23 yaşındayım nişaanlımın ailesi ilk gördüğünde 28 sanmıştı :( ama önemli olan benm yaşımı doğru bilmem yaşım gibi hissetmem anlayacağın kendini üzmne gerek yok hem ne iş yapıosunda seni o kadar rahat çağırabiliolar ?

eskı caıstıgım yer bı magzaydı. sımdı muhasebe bürosundayım

Güzel düşünen güzel görür denir ya sen ilk önce kendinde uygulamaya başlamalısın bunu.İnsanlar güzel olsan bile illa bir şey bulur konuşacak.Burda birsürü cilt bakımıyla, sporla ilgili konular var önce onları takip etmekle başlayabilirsin.Eyeliner demişsin birçok sürüş şekilleri var göz yapısına göre sen yanlış bir seçim yapmışındır sürme konusunda yada yakıştırmamışsındır kendine baştan kötü görünür.Hergün birkaç saatini ayırabilirsen bir ayda ne kadar değiştiğini göreceksin.Son olarakta beni kim alır deme böyle şeyler güzelliğe bakmaz öyle olsaydı güzel dediğimiz insanların hepsi evlenmiş olurdu:))Örnekleride mevcut:))

güzel bir yorum yapmışsın gerçekten tebrik ediorum :) :)

güzel bakan güzel görür,güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayattan lezzet alır........

"Cirkin kadin yoktur, bakimsiz kadin vardir" lafi cok dogru!
Yerinde olsam, giderdim guzellik salonuna, guzel bi cilt maskesi yaptirirdim, bu sana cok oz guven verir inan bana!
Sonra, giderdim kosmetik satan bir magzaya (Sephora gibi), orda calisanlardan fikir isterdim, cilt bakimi, makyaj...vs icin.
Evde yapabilecegin cilt, vucut, sac maskeler yapabilirsin, burda cok guzel topikler var.
Goz alti icin cay posetleri ise yariyor, kapatici olarak Benefit markasini oneririm :34:
Bos yere kendini hirpalama, Rabbim baska dert vermesin :34:

eskı caıstıgım yer bı magzaydı. sımdı muhasebe bürosundayım

ama cnm bnm bu snn hatan değil ya da sen isteyerk öyle olmadın Yaradan seni öyle beni böyle onu da öyle yarattı mühim olan ALLAHA şükretmek hem bi de o onların terbiyesizliği sen kendini sevmeye çalış bak nasılda herşey güzel oluyor .. eyeliner demişsin yaa sna bişey diyimmi insan doğalken güzeldir bunu sakın unutma :) :) ben asla makyaj yapmam cnm umarım anlamışsındır nme demek istediğim :) :)

ben eminim anlattığın kadar çirkin değilsin. sen böyle görüyorsun kendini. kendini çirkin hissettiğin sürece herkes seni çirkin görecek.

şöyle bir şeyle başla, hani bedava profesyonel makyaj yapan yerler var ya, onlardan birine git, yüz tipine uygun makyajı öğren ve artık hep onu uygula.

ayrıca eyeliner herkese yakışmaz. her yüz tipine gitmek zorunda değil.

Ne güzel kızlar var evde kalmışlar.. Evde kalmanın güzellik yada çirkinlikle bir ilgisi yok öncelikle onu söyleyim..
Ama güzellik herzaman için insanların hayatta bir adım önde olmalarını sağlıyor onuda yadsıyamayız malesef...
Arkadaşların dediği gibi öncelikle kendine güvenmen ..yüzün güzel olmayabilir ama fiziğin nasıl mesela .. Şık ve bakımlı olunca gerçekten hoş görünebilirsin..Diğer taraftan konuşmanla insanları etkileyebilirsin bunun için diksiyon kurslarına gidebilir. Bol bol okuyarak sohbetini hoş hale getirebilirsin. Ayrıca tabi çok çirkin olduğunu kendin söylüyorsun belki de öyle değilsin..zaman zaman hepimiz böyle dönemler yaşayabiliyoruz. Özellikle hayatında birisi yoksa şuan kendini daha çirkin hissedip hemen çirkinim ondan
diyor olabilirsin..İnan bana Allah Sağlık sıhhat versin ,ondan başka önemli hiç bir şey yok. güzellik ,çirkinlik gelip geçici şeyler. önemli olan var olan vücudunun sağlıklı olması ....

Siz böyle bir konu açtığınız için yazıyorumm yoksa haşa allahın yarattığın yarattığını beğenip beğenmemek bana düşmez, yorum yapmayada korkarım ama çalıştığım kurumda bir bayan var yüzü çirkin mi çirkin. Esmer, cildide biraz bozuk kaşı gözü normal ama çirkin yani bence ciddi anlamda çirkin. 34 beden falan. Ama bir bakımlı, bir güzel giyiniyor ki sormayın. Nasıl alımlı bir hale bürünüyor. Asla saçlarını toplu görmedim şimdiye kadar hep fönlüdür, yüzüne yakışmadığını düşündüğünden olsa gerek ve 1,5 yıldır bu kurumda çalışıyorum birkez düz ayakkabıyla görmedim.
Size topuklu giyin demiyorum tabiki ama biraz bakımla çokta alımlı olabilirsiniz. Özenli giyinin, saçınızla ilgilenin, kendinizi salmayın yüz güzelliği 2. planda kalıyor ozaman. Kesinlikle çok hoş bir bayan olacağınıza inanıyorum.

Tatlim o nasil bi guvensizlik oyle.
Kadini guzel yapan durusudur endamidir burnu gozu degildir.
Acil imajini degistirmelisin.
Burnun seni cok rahatsiz ediyosa mukemmel estetikciler var tatlim boyle seyler icin canini sikma.
Kendine guven bsk gerisi nasil geliyo
;)

Back
X