çok cirkinim güzel kadınlara özeniyorum

Bi ara da böyle bi konu açmıştı biri hatta kendini çok çirkin betimlemişti fakat sonra bi foto koydu gayet beğenilebilecek bi kızdı ve ne amaçla öyle bi konu açtığını anlayamamıştık..... her kadın güzeldir... çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır!

Bi ara da böyle bi konu açmıştı biri hatta kendini çok çirkin betimlemişti fakat sonra bi foto koydu gayet beğenilebilecek bi kızdı ve ne amaçla öyle bi konu açtığını anlayamamıştık..... her kadın güzeldir... çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır!

Aynen, bir de su var ki ergenlikteki bir kizin boyle bir konu acmasini anlayabilirim. Yetiskin insanlari da anlayabilirim , insanlar son 20 yilda medyanin etkisiyle bu konuya takintili hale geldi.

Toplumumuz (ve diger toplumlar da) ne yazik ki o kadar imaj odakli bir hale geldi ki........herkes daha ne kadar guzel olruum pesinde. Insanlar tiplerine takmis durumdalar, baska seyler hep 2.ci planda. Cogu kiz arkadasim kiataba ve DVDye verdigi paraya acir, elbiseye , ayakkabiya verdigi paraya goz bile kirpmaz. Gecende amazon.com dan kitap aliyordum, erkek bir arkadasim dedi ki : bunlarin e-book u yok mu, neden parani ziyan ediyorsun? Bence kitap ve genel anlamda kultur esyalarina verilen para kesinlikle ziyan degil dedim...2.si ben yatagima uzanip ciltli kitap okumaktan inanailmaz zevk aliyorum. Ikimiz de maddi durumu iyi insanlariz ama zihniyete bakin. Sadece kadinlar degil, erkekler de sadece goruntulerine deger verir oldu.

Eh, yaslaninca da insanlar cokuntuye ugruyor. Elindeki tek sey guzelliginse , zamanla onu kaybedince cokuntuye ugruyorsun haliyle. Bakimsiz olalim demiyorum ama hayat bundan ibaret degil. Beni ben yapan seyler bence daha onemli, yaslansam da , olsem de benimle onlar kalacak, arkamdan onlar hatirlanacak.

Bir kadın kendine böyle söyler mi ya:53::53::53:.Güzellik konsunda arkadaşlar tavisye vermiş,ayırca asıl güzellik önce içten gelir,sen iyi niyetli,kalbi güzel bir insansan güldüğünde gözlerin güler,kimse çirkin diye düşünmez,pozitif elektriğinle etkilersin insanları..özgüven içinse kendine bakım yap,dış görünüşünü değiştir..

.ayrıca ne çeşit konular açmışsın öyle..1.5 yıllık sevgilin varmış,ama evli adamdan hoşlandığını belirten bir konu var,sonra sevgilinin para konusunda seni kullanıp kullanmadığını merak ediyorsun..sonra da kiminle alakalı olduğu belli olmayan,peşimi bıraksa beni bilmem ne yapacakmış diye bir konu var..
Bu konuların hepsi sana mı ait yoksa 4-5 kişi ortak mı kullanıyorsunuz ya da saçmalık olsun diye mi açtın..

Lütfen bunun için üzülmeyin. Emin olun ki belli bir yaştan sonra güzellik ve çirkinlik kavramı önemli olmuyor. Hayat acımasız. Zaman akıp gidiyor. Güzellik ise çok çok geçici...

İnsan nasıl hissediyorsa öyle görünür..

arkadaşın yazdığına katılıyorum. 18 yaşındaydım ve kendimi çok çirkin hissediyordum. kimse bana bakmaz, benimle ilglenmez gibi geliyordu. sonra bir gün teyzemlerde aynaya bakarken '' ay çok güzelim yaa'' diye bir cümle çıktı ağzımdan fakat kesinlikle inanarak söylememiştim. sonra teyzem dalga geçti seni gidi kendini beğenmiş falan diye. o günden sonra her o aynanın karşısına geçişimde o cümleyi kurmaya başladım inanmadan da olsa. ve çok kısa bir süre sonra kendimi dünyanın en güzel kadını falan sanmaya başladım. :27:

arkadaşın yazdığına katılıyorum. 18 yaşındaydım ve kendimi çok çirkin hissediyordum. kimse bana bakmaz, benimle ilglenmez gibi geliyordu. sonra bir gün teyzemlerde aynaya bakarken '' ay çok güzelim yaa'' diye bir cümle çıktı ağzımdan fakat kesinlikle inanarak söylememiştim. sonra teyzem dalga geçti seni gidi kendini beğenmiş falan diye. o günden sonra her o aynanın karşısına geçişimde o cümleyi kurmaya başladım inanmadan da olsa. ve çok kısa bir süre sonra kendimi dünyanın en güzel kadını falan sanmaya başladım. :27:

hahhahaha ayyy ne güzel dünyadaki en güzel şeyin allahın veridği güzelliğe şükretmek ve kendini sevmenin olduğunu fark etmek :) sanki hepimiz fıstık gibi miyiz ? hyr hiç te bile deiliz ama şükredioz ve böyle sevioz kendimizi :) :)

insan kendini nasıl hissederse öyledir.
güzellik görecelidir kesinlikle ama bakımlı kadın gerçekten güzel olabiliyor. önce sen kafandaki şartlandırmaları atmalısın.

çirkin kelimesini sevmem, insanların fiziksel görüntüsü için de kullanmam. şöyle diyeyim, ne hiçbir çekiciliği olmayan kadınlar kendilerini sunmayı( kelime yanlış anlaşılmasın, tavır duruş kadınsılık anlamında) öyle iyi beceriyorlar ki, yanında güzel bir kadın bile sönük kalabiliyor bazen. sen kendini bu kadar bırakmışken, bu kadar kendinle ilgili özsaygın düşükken nasıl başkalarına çekici görünebilirsin ki? görüntüden önce duruş gelir. tavır, eda.. zeka, entellektüellik.. sonra neşen, insanlarla kurduğun olumlu iletişim.. sonra uyumlu kendine yakışan bir giyim tarzı, hafif makyajın parfümün.. bitti. işte şimdi çok güzelsin. hiç dedim mi okka gibi bir burun sapsarı uzun saçlar 1 70 boy vs.? bu güzellik anlayışı eskilerde kaldı. şimdi artık kendini seven kendine özen gösteren her kadın güzel..

burnum büyük diyorsun gözlerim küçük diyorsun ya, bak sana uzun burnuna rağmen hiç estetik yaptırmamış, bugün hollywood un en ünlü kadınlarından birini söyleyeyim: barbra streisand. müthiş özgüvenli, on parmağında on marifet, inanılmaz entelektüel bir kadın.. istese her yerini değiştirebilirdi değil mi, o imkana sahip. ama o kendiyle müthiş barışık bir insan. ve bence çok alımlı ve kendine has bir kadın..

düşünce yapını değiştir. sonrası kendiliğinden gelecektir.

bu gençliği

$barbra_streisand.webp

bu da şimdiki hali

$barbra.webp

Çok çirkin değilsin bence peşini bırakmayan bir sevgilin olduğuna göre..:ssz:
Her gün bir konu açıp bırakıyorsun, devamı yok.
Bu ne saçmalık anlamadım onu da belirteyim.

sanırım bir daha yorum yaparken konu sahibinin önceki konularına göz atmakta fayda var. yorulduğumuzla kalıyoruz!

bence konu sahibi en sonunda gercek konusunu acmis. digerleri hayal

sen hiç çirkin değilsin çirkin kadın yoktur o güzellerin çoğu makyaj güzeli kendileri makyaj ble yapmıyolar kuaförler.estenik yaptıranlarıda çok.en önemlisi doğallıktır.seni alacak çok kişi var ama sen onları tanımıyorsun.hem allahın işi kiminin dışı güzel içi çirkin ben bir tane hz.mevlana hazretlerinin bir hikayesini okudun (belki onunn değildir ama tahminen onun)iki köle var birinin dışı çirkin içi güzel diğeri tam tersi..........................................

Benden sana tavsiye,başkalarının yaptığını değil,sana yakışanı yapmaya çalış.
Herkes eyeliner sürüyor diye sen de eyeliner sürmek zorunda değilsin.
Senin gözlerin,belki krem rengi far+gözaltı kapatıcı+renkli kalemle daha güzel durur.
İnternette,özellikle youtube da her soruna uygun makyaj teknikleri var.
Yüzün büyükse,ona göre yüze doğru katlı saç kesimi yaparsın.
Herkes gibi düz fön çektirmezsin,dalgalı kullanırsın.

maddi durumun varsa burnunu estetik yaptır beğenmediğin yerlerini falan bakım yap umutsuzluğa düşme bak isim vermeyeyim ama bazı ünlü isimler normalde çok çirknler estetkten ve bakım makyajdan sonra nasıllar istbldyasan emel acara başvur bence abarttığın gibi çirkn değilsin herkdın güzeldir sendeee eminm ben kalbin güzel olssun karaktern gerisi geçici şeyler bir kaza geçirirsn bebek yüzün yanar tanınmaz olursun bozma moralini

Uzak doğulu bir hatun bile Adriana Lima'ya dönüşebiliyorsa, sen de makyaj teknikleri ile istediğin şeyi yapabilirsin :)

[video=youtube;x6TPIV9vkwQ]http://www.youtube.com/watch?v=x6TPIV9vkwQ[/video]

Profesyonel bir makyaj ile, estetik yaptırmış gibi görünebilirsin. Konturlama denen tekniği öğrenerek burnunu daha kısa ve dar gösterebilirsin. Yanaklarda doğru noktalara süreceğin bronzer ile elmacık kemiklerini çıkık, yanaklara uygulayacağın doğru renkte allıklarla yüzünü daha dar gösterebilirsin.

Ayrıca saçının duruşunu değiştirebilirsin, yüzünün etrafında kabarık görünüyorsa yüzünü geniş göstermiş olabilir. Katlı kesim ve ombre türde saç boyası ile yüzün değişir. Bir de güzel kıyafetler giydin mi, muhteşem olursun.

Allah affetsin ama Sex and the City'nin başrolündeki Sarah Jessica Parker'ı ben güzel bulmuyorum ama dizide öyle giydiriyorlar, öyle süslüyorlar ki ayıla bayıla izlersin. Duruş, kendinden eminlik de çok önemli.

Güzellik biraz da özgüvenle alakalı bence
Hem derdiniz evlilikse güzeli, çirkini, zayıfı, şişmanı pek fatk etmiyor
Ne hatunlar var taş gibi evlenemiyorlar işte
Misal ben :37:
Şaka tabi :))

Back
X