çok cirkinim güzel kadınlara özeniyorum

Canim benim hic bir kadin cirkin degildir,sen kendine olan guvenini kaybetmissin,madem burnundan bu kadar rhatsizsin estetik olabilirsin,artik doktorlar taksit bile yapiyor,sizlanip kendini uzecegine harekete gecmeni tavsiye ederim.Hadi uzme kendini boyle toparlan kim ne diyorsa hepsinin cani cehenneme.

Ben biraz gercekci olacagim arkadaslar. Her ne kadar kisilik onemli isede guzel bir kisiligi olanin guzel olmayacagi bir gercek. Bazi insanlar bakimli da olsa temiz de olsa altin kalpli de olsa cirkin maalesef. Tamam giyinmis suslenmis goruyorsunuz ama cirkinse cirkin maalesef. Bazi bayanlari bakim vs bile kurtarmiyor. Bunun yaninda hic caba sarfetmeden dogal olarak guzel gozuken bir kadin grubu da var bunda alincak birsey yok ki...

Benim en sevdigim arkadaslarimindan birinin saci o kadar guzel ve sekle oyle kolay girer ki yatsin kalksin saclari hafif dalgali, parlak ve guzel gozukur.Ben sabah kalkayim sacim darmadagin yikayip bir suru urun kullanmazsam maalesef cadi gibiyim.Diger bir ortak arkadasimizda guzeldi ama burnu buyuktu kiz burnunu yaptirdi tum guzelligi ortaya cikti.

Bende bir kac estetik operasyon dusunuyorum yasim 27 e geliyor botox dusunuyorum.Dudagima juvaderm istiyorum. Burnumunda ucu top gibi biraz darattirmak istiyorum ki daha hos gozuksun. Sende bence estetik yaptir sonuclar muhtesem!Iyi bir doktor buldun mu gercekten o burnundan kurtulabilirsin. Burnunu yaptirdin mi hem o kadar cirkin gozukmezsin...

Maalesef guzel olmak istiyorsan, cilt bakimi, estetik,spor ve kuaforden cikmicaksin. Bazi bayanlarin dogustan bazilarinin sonradan. Bunda utanip kisisel almana gerek yok. Guzel kadinlar bile daha da guzellesmek icin estetik yaptiriyor. Benim goguslerim orta beden oldugu halde daha da buyuyttursm super olacak diye dusunuyorum. Bunu bir nevi vucudumu upgrade olarak dusunuyorum.

Insanlar dis gorunusunu elestrirken ,senin kisiligine bakmicaklar maalesef. Iyi biri olsanda bu sefer evet cok iyi biri ama cirkin iste naparsin diycekler. O yuzden sen hemen doktora git, kuafore, cilt bakimi makyaj malzemesi almaya...cok degisecegine eminim bu sekilde goze guzel gorunursun.

yazdıklarının bir kısmına katılıyorum, bir kısmına da katılmıyorum.
evet Allah herkesi farklı yaratmış. herkese farklı noktalarda güzellikler ve artılar vermiş.
ama şu konuda eminim ki, yaratan bizi adil ismine yakışır bir şekilde asla birimizi birimizden üstün yaratmamış.
güzel olan birinin hayatını zorlaştıracak başka birşey vardır elbet. o yüzden bu konuda düşüncem güzel olanların bu hayatta daha şanslı oldukları yönünde değilllll..
bakımlı olmak farklı güzellik farklı gerçekten. yani yüzünde makyaj olmadan saçını bir toplamayla güzel olan kadınlar mevcut.
ama estetiğin ise kadını güzelleştirdiğine asla inanmıyorum. işte bu noktada yazdıklarına asla katılmıyorum.
estetik yaptırmış tek ünlü isim yok ki eskisinden daha güzel diyebilelim. hepsi yamulup çarpılıyorlar, hatta ve hatta bazıları kusura bakmasınlar da maymuna benzetiyor kendilerini. aklıma örnekleri geliyor da vermeyeceğim bu ramazan günü.
sonuç itibariyle, bakımlı olmak "in" , estetik müdahale "out" bana göre

Güzeli güzel yapan edeptir,
edep ise güzeli sevmeye sebebtir Hz. Mevlana :)

Canim sen kendini nasil hissedersen insanlarda seni öyle görür
Bakim cok önemli biraz bakim ve makjayla yüzün daha farkli yansir.

evet Allah herkesi farklı yaratmış. herkese farklı noktalarda güzellikler ve artılar vermiş.
ama şu konuda eminim ki, yaratan bizi adil ismine yakışır bir şekilde asla birimizi birimizden üstün yaratmamış.
güzel olan birinin hayatını zorlaştıracak başka birşey vardır elbet. o yüzden bu konuda düşüncem güzel olanların bu hayatta daha şanslı oldukları yönünde değilllll..
bakımlı olmak farklı güzellik farklı gerçekten. yani yüzünde makyaj olmadan saçını bir toplamayla güzel olan kadınlar mevcut.
ama estetiğin ise kadını güzelleştirdiğine asla inanmıyorum. işte bu noktada yazdıklarına asla katılmıyorum.
estetik yaptırmış tek ünlü isim yok ki eskisinden daha güzel diyebilelim. hepsi yamulup çarpılıyorlar, hatta ve hatta bazıları kusura bakmasınlar da maymuna benzetiyor kendilerini. aklıma örnekleri geliyor da vermeyeceğim bu ramazan günü.

Estetik müdahele out kısmına katılmıyorum :50: İpin ucunu kaçırmamak kaydı ile :34:
:34: bende yaptırdım hem sağlık hem de estetik görünmesi için.İkisi karıştı ama sonuç sağlıklı ve gözüme güzel görünmesi beni mutlu ediyor.
Göğsü alınmış biri yerine göğüs yaptırıyor.Sağlık için alınmış ama güzel görüntü için yenisi yapılmış.

Son düzenleme:
[/QUOT

aynı msj ))):

Son düzenleme:
moralim cok bozuk şuan iş yerideym ve kımseyle muhatap olmak ıstemıyorum :(

eski calıstıgım yerde bana cirkin bety die cagırıtlardı :( fotolarda hiç güzel cıkmıyorum burnum cok cırkın nefret edıyorum cok uzun kocaman. güzel kızlar öyle şanslı ki :(

makyaj yapmak ıstıyorum özeniyorum ama gözlerim çökük çökük oldugu için yakışmıyo igrenc duruyo o eyeline :(

artık nefret edıorum aynalardan sürekli intertten güzel kadınların yüzlerini inceliyorum benımki hep sivilce dolu hiç gecmiyo gözlerimin altı mor hiç bi kapatıcı kapatmıyo cok cirkinim bıktım bıktım

o hooo insanların seni çirkin görmesine gerek yokki sen kendini etiketlemişsin bile " ben çirkinim" deyip durma ! valla çok kızarım yaradan Rabbim yakıştırmışta laflara bak. ilk yapacağın şey özgüven sahibi olmak, eğer kendine güvenmezsen sivilcelerinde geçmez, hiç bir şeyide yakıştıramazsın.Herkes aynı olsaydı insanlık diye birşey olmazdı zaten. ben tek başaramam dersen bu kulüp neden var, birbirimize destek olacağız:20::20:

moralim cok bozuk şuan iş yerideym ve kımseyle muhatap olmak ıstemıyorum :(

eski calıstıgım yerde bana cirkin bety die cagırıtlardı :( fotolarda hiç güzel cıkmıyorum burnum cok cırkın nefret edıyorum cok uzun kocaman. güzel kızlar öyle şanslı ki :(

makyaj yapmak ıstıyorum özeniyorum ama gözlerim çökük çökük oldugu için yakışmıyo igrenc duruyo o eyeline :(

artık nefret edıorum aynalardan sürekli intertten güzel kadınların yüzlerini inceliyorum benımki hep sivilce dolu hiç gecmiyo gözlerimin altı mor hiç bi kapatıcı kapatmıyo cok cirkinim bıktım bıktım

klasiık bır söz ama çirkin kadın yok bakımlı kadın var
sen kendini sevmedikten sonra kimse seni güzel bulmaz
güzelce süslen saçlarının rengın değiştir bi sürü siv,ilce kremlerı var al kullan makyajını yap göz altlarını kapatan ne kadar cok ürün var sonra aynaya bak farkı göreceksın ama beynıne çirkinim diye uyaru gönderirsen kalbınde destekler iyice bataga saplanırsın psikilojık bunaluım çok kötü yapma işe kendını begenmekle başla

sizi çok iyi anlıyorum kendini çirkin görme ve etrafındakilerin laf söylemesi iğrenç bi durum..ama şunuda unutmayalım eli kolu olmayan bir çok kişi var çok şükür bizim böyle bi sorunumuz yok ayrıca kime göre neye göre çirkinlik?insanların zevkleri farklı birine göre güzelsinizdir başkasına göre çirkin.hem size nasıl bu lafları söyleyebilicek yüzü buluyorlar?nasıl böyle konuşurlar ya ayıp denen bişey var gerçekten çok sinirlendim. bakın mesela ben sürekli ya saçım şöyle kötü böyle kötü napsam ne etsem diye konuşurdum farkettim ki arkadaşlarım sürekli saçımı eleştiriyor şöyle yap böyle yap diye..yani anlıyacağınız eğer siz kendinizi başkalarının yanında kötülerseniz herkes sizden yüz bulur ve dalga geçerler.öncelikle kesinlikle ama kesinlikle böyle bişey yapmayın.burnunuz büyükse olgunsunuz,kendi işiniz var gidin bi estetik doktoruna yaptırın bu sizin özgüveninizi arttırır.yüzünüz sivilceliyse sabah akşam cildinize iyi gelecek bi sabun bulun yıkayın.ben denedim o kadar işe yarıyor ki bi insanın yüzü yağlıysa sivilceli olur yüzünüzü sabah akşam yıkarsanız tamamen geçer sivilceleriniz izleriniz içinde doktora gidip krem alabilirsiniz..çok uzun oldu ama umarım yardımcı olmuşumdur :))

Bence güzellik ilk intiba sonrası ise sempati ve kendine güven.
Bazı insanlar var etrafımda inan o kadar sempatik ve o kadar kendilerine güveniyorlar ki dış görünüşleri iyi değilse de birçok özgüvensiz, soğuk güzelleri kendilerine imrendiriyorlar.
Ha bu arada yazdığına da bakarsak sanki güzel kaynıyor her taraf da bir sen öylesin.
Güzellik nedir biliyor musun sadece ilk görüştür. Önemli olan yalnızca özgüven, sempati, sıcakkanlılık, neşelilik.

Siz niye unlulere bakarsaniz elbette estetife karsi cikarsiniz. Bir degil birden fazla ustuste yaptiriyorlsr. Istediginiz kadar bakim yapin koca bir burunu , kepce kulagi gizleyemezsiniz. Iki kuzenim ve pek cok arkadasim burun estetigi oldu , gogus estetigi yaptiran arkadaslarim var. Sonuclar gayet iyi. Isterseniz kk da estetik bolumune girin nice basarili ameliyat ornekleri var. Isin ehline yaptirdiktan sonra sonuclar basarili. Insanlar bir yerlerinden rahatsiz oluyorsa estetik olmalarinda sakinca yok. Siz sanirim son estetik yontemler hskkinda Bilgi sahibi degilsiniz onyargili yaklasmissiniz. Doktorlar cok becerikli artik

Estetiğe karşı değilim. bu şekilde mutlu değilim psikolojim bozuldu diyorsan yaptırabilirsin.. güzellik merkezlerine gidip göz altı morluklarından sorunlu bir ciltten kurtulabilirsin.. Makyajı'da kendi yüz hatlarına uygun şekilde yaparsın doğru makyaj yani... ohh oldun mu fıstıkkk :16: bunlar sorun edilecek şeyler değil.. kendini üzmek yerine değişime başlayabilirsin ^_^

Kime göre neye göre bir insana 'çirkin' diyebiliyorsunuz anlamadim??? Cirkinligin kurali burnun buyuk, kulaklarin kepce olmasimi?? Arkadaslar bu kadar yuzeysel olmayin lutfen... biraz daha özgüveni yüksek olmaya calisin... bana gore ruhu cirkin olan cirkindir... sevdigim bir insanin burnu buyukmu, cildi sivilceliymi diye bakmam...

Eger sizin dis goruntunuzu elestiren hatta size 'cirkin' diyen arkadaslariniz varsa, derhal arkadas cevrenizi degistirin... hayata ve aynalara daha ozguvenli bakin.. guzel bakan guzel gorur...

Çirkinsen para biriktir estetik ol derim.Herkes şanslı doğamıyor maalesef ama seninde abarttığını düşünüyorum.Kendine takıldıkça dahada büyütüyorsun kusurlarını.Herkesin güzel noktaları vardır bunları keşfetmeye çalış.

bence çirkin kadın yoktur.bakımsız kadın vardır.herkesinde kusurları var.ama doğru makyaj tekniği,doğru kıyafetler seçme,düzenli cilt bakımı ve tabikide iyimser olmak insanı bambaşka biri yapabilir.

Back
X