- 16 Haziran 2019
- 331
- 391
- 103
- 26
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Çok ezberden yazılmış gibi bunlar.Cok cirkinim. Burnum, dudağım, kaşlarım yamuk. Doğru düzgün bir fotoğrafım bile yok. Gözlük takmıyorum, dışarda kulaklıkla müzik dinlemiyorum vb. Cünkü bunları hak etmediğimi düşünüyorum insanlar benle dalga geçerler, tipine bakmadan havalı havalı duruyor derler diye. Şimdi internetten biriyle konusuyorum cok hoşuma gidiyor o buluşmak istiyorum ama bu tipimle nasıl buluşacağım ki (sadece güzel çıktığım bir kaç fotoyu attım, o fotoğraflarda bu yamukluklar belli değildi.)
estetik olmak istiyorum ama ailem kesinlikle karşı çıkar ben ne yapacağım
İşim gücüm yok yalan mı söylicem cidden hayır neden böyle bi yalan söyleyim sırf bunun için üye oldumÇok ezberden yazılmış gibi bunlar.
Gerçekten bunları yaşayıp üzülen birinin hissini alamadım ben sizden
21. Ergenlikten değil söylediklerim gerçekten. Kendimi cok kötü hissediyorum diğer insanlara bakıp neden onlar gibi değilim diye ağlıyorum hepKaç yaşındasın?
Bende senin yaslarinda iken böyle düşünüyodum dışarı çıkmazdım biriyle konuşmak istemezdim ama bi gün aynaya baktım ve neden kendime hapis hayatı yaşıyorum dedim kendime olan güvenimi kazandım kendime bi özenli bakmaya başladım. Sakin kendini biseylerden mahrum bırakmaCok cirkinim. Burnum, dudağım, kaşlarım yamuk. Doğru düzgün bir fotoğrafım bile yok. Gözlük takmıyorum, dışarda kulaklıkla müzik dinlemiyorum vb. Cünkü bunları hak etmediğimi düşünüyorum insanlar benle dalga geçerler, tipine bakmadan havalı havalı duruyor derler diye. Şimdi internetten biriyle konusuyorum cok hoşuma gidiyor o buluşmak istiyorum ama bu tipimle nasıl buluşacağım ki (sadece güzel çıktığım bir kaç fotoyu attım, o fotoğraflarda bu yamukluklar belli değildi.)
estetik olmak istiyorum ama ailem kesinlikle karşı çıkar ben ne yapacağım
Aslında büyüdükçe inan düzeliyor. 21 yaşımı düşünüyorum da cidden cocukmusum. Üniversiteye gidiyordum ve her sabah makyaj yapıyordum. Şimdi makyajin m'si umrumda değil. Güzelliğe gelince. Kendini tanirsan kendini guzellestirirsin. Kusur olarak gördüğün şeyleri ya kabul edeceksin ya da kamufle etmeyi öğreneceksin. Kasini boyayarak, dudagina kalemle şekil vererek mesela. Ve kesinlikle gözlük tak, kulaklık kullan. Sen kendini bu kadar aşağıda görürsen insanlar da öyle görecek çünkü. Zorla kendini.21. Ergenlikten değil söylediklerim gerçekten. Kendimi cok kötü hissediyorum diğer insanlara bakıp neden onlar gibi değilim diye ağlıyorum hep
Ben de o yaşlarda kendimi beğenmiyodum21. Ergenlikten değil söylediklerim gerçekten. Kendimi cok kötü hissediyorum diğer insanlara bakıp neden onlar gibi değilim diye ağlıyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?