- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Özgüvenli insanlar nasıl gorunduklerinden bağımsız olarak çok havalı duruyorlar. Güzel olmak bu kadar önemli bir şey değil ki.21. Ergenlikten değil söylediklerim gerçekten. Kendimi cok kötü hissediyorum diğer insanlara bakıp neden onlar gibi değilim diye ağlıyorum hep
Gülüm eminim ki çirkin değilsindir.Bir zamanlar ben de öyle düşünürdüm ama hayat böyle geçmez seni anlıyorum .Doktora gitmeni tavsiye ederim faydası olur.Ayrica bana mesaj da her zaman atabilirsin aynı şeyleri yaşamış biri olarak yardım etmeye çalışırım. Hem birini güzelliği için sevmek çok kötü elbet o güzellik de bir süre sonra sıradan gelir önemseme bunlarıCok cirkinim. Burnum, dudağım, kaşlarım yamuk. Doğru düzgün bir fotoğrafım bile yok. Gözlük takmıyorum, dışarda kulaklıkla müzik dinlemiyorum vb. Cünkü bunları hak etmediğimi düşünüyorum insanlar benle dalga geçerler, tipine bakmadan havalı havalı duruyor derler diye. Şimdi internetten biriyle konusuyorum cok hoşuma gidiyor o buluşmak istiyorum ama bu tipimle nasıl buluşacağım ki (sadece güzel çıktığım bir kaç fotoyu attım, o fotoğraflarda bu yamukluklar belli değildi.)
estetik olmak istiyorum ama ailem kesinlikle karşı çıkar ben ne yapacağım
Anlatmak istediğiniz nedir tam olarak ?Herkes guzel olan bakar guzel araba guzel ev guzel elbise bu buyle uzayip gider kendinizi kabul edin
Cok cirkinim. Burnum, dudağım, kaşlarım yamuk. Doğru düzgün bir fotoğrafım bile yok. Gözlük takmıyorum, dışarda kulaklıkla müzik dinlemiyorum vb. Cünkü bunları hak etmediğimi düşünüyorum insanlar benle dalga geçerler, tipine bakmadan havalı havalı duruyor derler diye. Şimdi internetten biriyle konusuyorum cok hoşuma gidiyor o buluşmak istiyorum ama bu tipimle nasıl buluşacağım ki (sadece güzel çıktığım bir kaç fotoyu attım, o fotoğraflarda bu yamukluklar belli değildi.)
estetik olmak istiyorum ama ailem kesinlikle karşı çıkar ben ne yapacağım
dolandırıcılıktan dava açılır bunlara beEki Görüntüle 2290716 Eki Görüntüle 2290717 Eki Görüntüle 2290718
Şuraya şunları bırakayım, çirkin kime neye göre
Vay arkadas ya burunlar nasil kuculmus oyleEki Görüntüle 2290716 Eki Görüntüle 2290717 Eki Görüntüle 2290718
Şuraya şunları bırakayım, çirkin kime neye göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?