cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.342
3.491
133
merhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak

merhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak

Forumda 2 dk fotoğrafınız yüklü kalsın , istemediğiniz kadar dürüst yorum alırsınız.

Estetik ameliyat olmaktan ziyade psikolojiniz için bir uzmandan yardım almanız daha iyi olmaz mı sizin için? Belki de geçmiş travmalarınızdan dolayı böyle düşünüyor olabilirsiniz. Ki Estetik ameliyat olmadan önce de bir uzmanla görüşmenin daha sağlıklı olduğunu düşünenlerdenim

Estetik ameliyat olmaktan ziyade psikolojiniz için bir uzmandan yardım almanız daha iyi olmaz mı sizin için? Belki de geçmiş travmalarınızdan dolayı böyle düşünüyor olabilirsiniz. Ki Estetik ameliyat olmadan önce de bir uzmanla görüşmenin daha sağlıklı olduğunu düşünenlerdenim
yok çirkinim cidden

Bir-kac video izledim.denk geldi.kadinlarin ilk halini tabiri caizse ,perişan olarak adlandirabilirim.kuafor,boya,makyaj,kıyafet ile o kadar değişmişlerdi ki anlatamam..çirkin kadin değil, bakımsız kadin vardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X