çok çirkinimm keşke ölsem :(

cirkinnnn34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
354
9
0
Yalova
merhaba artık dayanamıyorum kıskançlıktan çatlıcam Allah herkese nası güzellikler veryor benim eksğim ne neden gözlerim kahverengi neden saçlarım sarı değil ..hep bunun kompleksiyle yaşadım hala da yaşıyorum yetti canıma..buda dert mi demeyin ama yeminle herşeyi bozuyor bu benim psikolojimi de kimseyi sevemiyorum kıskanuyorum sarısın biri görsem .onu beğenir benden çok daha diye hep öyle yeter

:43:

ee sarıya boya saçlarını, lens tak; bak albümlere dünya kadar lensli sarışın var... Hem esmer güzel bir sürü kişi de var...
Kimse çok güzel değil herkes bakımla kendine çeki düzen veriyor..

Aaaa niye boyle dusunuyorsunki?
Bence guzellik sadece dis gorunus isi degil birazda ozguven
Rumuzunu bile cirkin diye almissin,olur mu oyle sey?
Kendine guven,guzellik illa renkli goz sari sac degilkii

herkesin kendine gore bir guzelligi vardir ve eminim ki dedigin kadar asla cirkin degilsindir canim

bu arada onemli olan guzellik degil hayatta en onemli olan guzel, zengin vs olmak degil mutlu olabilmek umarim bunun tez zamanda farkina varirsin :)

Bi lens alir takarsin. Sacini da sariya boyat tamamdir. Ayrica bu kadar kafaya takiyorsan calis para biriktir ufak da olsa estetik ameliyat falan bisiler yaptir. Ozguvenini yerine getirir.

merhaba artık dayanamıyorum kıskançlıktan çatlıcam Allah herkese nası güzellikler veryor benim eksğim ne neden gözlerim kahverengi neden saçlarım sarı değil ..hep bunun kompleksiyle yaşadım hala da yaşıyorum yetti canıma..buda dert mi demeyin ama yeminle herşeyi bozuyor bu benim psikolojimi de kimseyi sevemiyorum kıskanuyorum sarısın biri görsem .onu beğenir benden çok daha diye hep öyle yeter

Bence sen kendine güvenini kaybetmissin cirkin deglsn kendne bakmiosun bence su tvde cikan.kadinlar ckmu güzel allah askina.hepsi makyaj.guzeli hepsi normlde nekdr cirkin biz yapsak o makyajlari nasl olrz kmblir bende.sarisinm gerci norlmldede sariyim ama kumral daha ck boyali saclarim.yani saclarni boyatip sari olablrsn bu çok zor bisi degl ki!
Lens kullanblrsn yani kendni salmamalisin

Sarışın takıntının temelindeki neden nedir? Hani toplumumuzdaki "Rus" konusu ise o dil alışkanlığı haberin olsun.

Cnım nekadr yanls düsündgünün farkndadsn nedn böyle seylerı takyosun kafaya bzlerı kndmz yaratmadk snucta rabbm yaratdı kasımızı gzümüzû dgstreblrmyız hayr. Böyle yaparak ck günaha gryosun cnım bnım allhn yaratdgnı begenmyosun yapma byle ltfn olmadi gt sacını sarıya boyat gözüne lens taktr bakm yaptr kndne kuafre gt ama ltfn ynls dûsüncelere kaplma senın hrkzdn neyn ekskkı untma crkn kadn yoktr bakmsz kadn wardr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım boşuna ve biraz gereksiz kuruntu bu.. ne gerek var canını sıkmaya? Allah herkesi özene bözene yaratmış o beğenmediğin saçlarını bulamayan insanlar da var şükretmelisin ...

Bız ınsanoglu bıraz şımarığız
yetınmeyı bılmıyoruz
Bak arkadaşım o kadar ınsan var kör duyamıyor konuşamıyor
elı yok ayağı yok
bıraz bunları düşünerek bıseylerle yetınmeyı bılelım
neden gozum kahverengı dıyorsun !
ya o gozun hıc olmasaydı ?
bu seferde neden gozuk yok derdın !
Nankor olmayalım
ALLAH hepımızı ozene bezene yaratmış
yarattığı sanat eserıne beyenkıorum cırkınım deme haşa gücüne gıder :45:

Kahverengi gözlü siyah sacliyim.
Çokta güzelim vallahi :34:
Güzel olmak sari sac mavi göz değil bence.
Mesela Mila Kunis, Beyonce, Kim Kardashian.
Çok hoslar.
Önce sen kendine güven.
İki firca darbesine bakar güzellik.:16:

Saçını iyi bir kuaföre boyat (yoksa çingene gibi oluyor insan) iyi bi marka lens al bak nasıl sarışın oluyorsun esmer sende güneşe fazla çıkma öyle kapkara olmazsın :34:

Herkes güzeldir.cirkin değil de bakımsız insan vardır. Klişe olabilir ama insan önce kendini sevmeli ki başkalarını da sevsin. Bende esmerim kahverengi gözlüyüm ama yapma bir insan olmaktansa kendi halimi daha çok seviyorum.
Çok rahatsız oluyorsan arkadaşların dediği gibi saçını boya lens tak

Saçını iyi bir kuaföre boyat (yoksa çingene gibi oluyor insan) iyi bi marka lens al bak nasıl sarışın oluyorsun esmer sende güneşe fazla çıkma öyle kapkara olmazsın :34:

ama ben yapaylığı sevmem ki hiç :(

Arkadasım onu sevmıyorum bunu sevmıyorum oyum yok buyum yok cırkınım fılan napalım öl o zman
sukretmeyı bıl bıraz
Arkadaslar sna onerı soruyor yok mok ne yapsınlar daha :ssz:

herkesin kendine gore bir guzelligi vardir ve eminim ki dedigin kadar asla cirkin degilsindir canim

bu arada onemli olan guzellik degil hayatta en onemli olan guzel, zengin vs olmak degil mutlu olabilmek umarim bunun tez zamanda farkina varirsin :)

çirkin değilim ama kendimi sevmiyoru o yüzden çirkin diyorum kendime ::(

ya ne bileyim canm rus kadınlar veya sarısın diğer kadınlar hep sveiliyor ya :( ondan sanırım

Rusların barizz nıye seıldıgı apaçık ortada sahte evgı ışıyorsan cık dışarı yığınla fızıge aldanıp pesıne takılan cok olur , ondan onra bır konu daha açıp nedne benı kımse sevmıyor dersın

Back
X