çok çirkinimm keşke ölsem :(

ben 15 ytasında da aynıydım hala da aynı bu ergenkil 30 da mı biter 40 da mı anlamadım. yazık
ama her insan takıntılı .olmasa estetil burunlar silikon memeler kontür kaşlar olmazdı

iyi de her insan o bahsettiğin işlemleri oluyor mu? Mesela bende hiçbiri yok, yani herkes takıntılı değil. Ben mesela banyodan çıkışta böyle aynaya bakıp 'Allahım neler yaratıyon diyom, sonra bir de kendime öpücük atıyom.':27::27::27: düşün artık nasıl bir hayal dünyasında yaşıyom:21:

ben 15 ytasında da aynıydım hala da aynı bu ergenkil 30 da mı biter 40 da mı anlamadım. yazık
ama her insan takıntılı .olmasa estetil burunlar silikon memeler kontür kaşlar olmazdı

Özguvenini kıracak birileri mi oldu hayatında?
Erkekler bu konularda çok acımasız ben bu tür olayları da biraz buna bağlıyorum bu kendiini beğenmeme veya estetikler ya da herneyse

Yani bir psikolog bile ' ben iki kişi arasından ilk izlenim olarak güzel olana daha iyi davvranırım' tarzı bir cümle kurmuştu.
Çok yanlış bence.

herkesın takıntısı suan senın ıcın onemlı degıl bence madem ınsanların takınlarını bu denlı bılıyorsun cozumlerını gorebılıyorsun sende kendını mutlu etmek adına bıseyler yapmaya baslayabılırsın

iyi de her insan o bahsettiğin işlemleri oluyor mu? Mesela bende hiçbiri yok, yani herkes takıntılı değil. Ben mesela banyodan çıkışta böyle aynaya bakıp 'Allahım neler yaratıyon diyom, sonra bir de kendime öpücük atıyom.':27::27::27: düşün artık nasıl bir hayal dünyasında yaşıyom:21:

Çok beğendim bu davranışını ya :)

Ama bence insanın kendini beğenmesi, gerçekten kşiye yansıyor bir artı olarak :31:

Canım şükret gözlerin görüyor mu kulakların duyuyor mu konuşa biliyor musun yürüye biliyor musun kendi ihtiyaçlarını karşılıya biliyormusun lutfen sukret iki tane görme engeli kuzenim var biri benden bi yaş küçük biri 12 yaşında ikiside dünya güzelleri ama kendilerini bile görmüyorlar sen şanslısın görüyorsun şükret önemli olan iç güzellik lütfen şükret :59:

çok güzel yazmışsınız.. güzellik bu kadar basit birşey..

görme engelli arkadaşım bir gün utana sıkıla "kimseye soramıyorum sen söyle neye benziyorum yakışıklı dedikleri kişiler gibi miyim?" demişti..

kim güzel kim çirkin? güzel ne demek çirkin ne demek bilmeden yaşamak???

bir kez de "şu an konuşan kız varya o çok güzel bence" demişti.. gerçekten de çoook güzeldi.. nasıl anladın? dedim..

"sesindeki tatlı huzurdan" dedi.. mutlu olan güzel oluyor bence.. mutsuzluk kötü düşünceler çirkinleştiriyor bizi..

benimi merak ettin canım albümüme bakabilirsin arkadaşımsın nede olsa sana görünür :38::27:

Aaa unuttun mu kıss ben sana baktım hatta album dışında yorum da yaptım :)
Çok güzelsin ten rengin boyun gözlerin çok güzel :12:

Merak ettiğim tüm bunlara rağmen nasıl kıskanç diyor kocişin :)

Özguvenini kıracak birileri mi oldu hayatında?
Erkekler bu konularda çok acımasız ben bu tür olayları da biraz buna bağlıyorum bu kendiini beğenmeme veya estetikler ya da herneyse

Yani bir psikolog bile ' ben iki kişi arasından ilk izlenim olarak güzel olana daha iyi davvranırım' tarzı bir cümle kurmuştu.
Çok yanlış bence.

bişey var ama onla ilgili mi bilemedim anltmaya utanıyorum çok kücktüm bir olay

dandik birşey için dünyada ens evdiğim varlık üstüne yemin etmem zaten.bunu yapacaksam lanet olsun bana.. konu basında baya saçmalamışım evet okuyunca bende salakça olduğunu kabul ettim..ama hislerim böyle su an..
evet ben daha batılı insanları seviyorum sanırım. mesela sizin avatarınızda ki melissa hurt wood sanırım
evet o :)
bak mesela bazı guzel kızlar vardır; boy pos yerındedır, ilgi çekiyordur
ama oturup ıkı muhabbet ettın mı bu ne salak bir şey dersın.
bir erkek bır kadına ilk bakışta aşık olabilir, ama o kadında azıcık kültür, mantık, yoksa anında sogur ve dünyanın en çirkin kızı gelır gözüne bırden.
karakterınde etkısı çok büyük:34:
yani sadece dış görünüşe degıl, bilgiye, konusmaya, azıcık mantıklı olmaya da ıhtıyac var.

ben mesela bazen fiziğimi çok beğeniuyorum ama diğer yerlerimi değil.. yani dengesiz ruh halim var

Aaa unuttun mu kıss ben sana baktım hatta album dışında yorum da yaptım :)
Çok güzelsin ten rengin boyun gözlerin çok güzel :12:

Merak ettiğim tüm bunlara rağmen nasıl kıskanç diyor kocişin :)

sağol canım doğru unutmuşum :17: ay bilmem erkeklere göre bütün kadınlar çok kıskanç :27:

Ben de çok merak ettim aslında. :17:

maalesef öyle merak edilicek biri değilim :27: meryemin görüşü güzel ondan şişkoyum ben ya :27:

Sen bilirsin ama anlatırsan daha iyi olur bence senin için.

aşağlık bir duruma düşmek istemiuyorum ondan ama şöyle.7 yaslarında falan ilkokulda biri vardı ben onu çok sveiyordum cocukluk ama seviyordum hgerçekyten keske beni sevse diyordum o da benle arkadaş gbi idi. sonra baktım bir kızın adını yazıo heryere dila diye.kızda sarısındı çocuk gb o da aynıydı baya bi koydu bu bana .ama ardan çokk zaman geçti

Çok beğendim bu davranışını ya :)

Ama bence insanın kendini beğenmesi, gerçekten kşiye yansıyor bir artı olarak :31:

Kesinlikle meryem, bir kere kendini seven insan başka insanları da seviyor. Mesela bir bak kompleksli, vücuduyla barışık olmayan kadınlara hem kendilerine hem çevrelerindekilere dünyayı dar ediyorlar. Sürekli olarak başkalarında kusur arayarak mutlu olmaya çalışıyorlar, en yakın arkadaşlarını dahi aşırı derecede kıskanıyorlar, sürekli insanları fiziksel özelliklerine göre yargılıyorlar. Kendini seven insandan zarar gelmez:6: ben de biliyorum ki bir monica bellucci değilim ama mutlu omak , kendimi sevmek için olmama da gerek yok, ben de böyleyim ne yapayım, beğenmeyen küçük oğluna almasın, malzeme bu kadar:52::52:

sağol canım doğru unutmuşum :17: ay bilmem erkeklere göre bütün kadınlar çok kıskanç :27:

maalesef öyle merak edilicek biri değilim :27: meryemin görüşü güzel ondan şişkoyum ben ya :27:

Cidden şişko musun bilmiyorum ama şişman kadınların yüzleri genelde çok güzel oluyor. Bu da böyle bir tespitimdir. :1:

aşağlık bir duruma düşmek istemiuyorum ondan ama şöyle.7 yaslarında falan ilkokulda biri vardı ben onu çok sveiyordum cocukluk ama seviyordum hgerçekyten keske beni sevse diyordum o da benle arkadaş gbi idi. sonra baktım bir kızın adını yazıo heryere dila diye.kızda sarısındı çocuk gb o da aynıydı baya bi koydu bu bana .ama ardan çokk zaman geçti

:26::26::26: 7 yaşında yaşadığın bir şey için mi tüm bunlar :26:

Hayır hayır güzel görüş falan değil canım
Ben boydan fotoğrafını gördüm ve vücudun da açıktı
işte orda fiziğini çok beğenmiştim ama şimdiki halin miydi bilmiyorum yani belki geçmişteki bir fotoğraftı

Back
X