cok cırkınlestım aynaya bakamıyorum:((

XtUrkiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
608
1
96
Ordu
slm kızlar 18haftalık gebeyım dr yuzde 90 kız dedı ama daha kesın degıl sorun benım kendımı begenmemem kızlar kendımı hıc begenmıyorum önceden makyajsızken bıle kendımı cok begenırdım sımdı makyajlıyken bıle begenmıyorum tek ben degıl cevremde kac kısı söyledı cok cırkınlemıssın dıye sıvılce cıkmayan yerlerımde sıvılceler cıkıyor ve bırı bıtıp bırı cıkıyor esımın bıle bana bakmsını ıstemıyorum esım degısmedın hala guzelsın desede benı uzmek ıstemedıgı ıcın kızlar hep bakımlıyımdır ama eskısı gıbı gusel gelmıyorum kendıme bakıslarım bıle degıstıı sankı ayna görmek ıstemıyorumm

hiç sorma bende çok çirkinleşmiştim hemde öle böle deil.hatta doğumdan sonra bi sekiz ay daha bu böle sürdü ama sonradan toparlıyo insan yavaş yavaş eski haline geliyosun

Ayyy canım kıyamam yaa..Anne olmak bir mucizeye sahip olmak dünyanın en güzel şeyi...opuyorumnanaktan

duyduguma göre kiz bebisler annelerinin güzelliklerini aliyormuslar, yani annenin güzelligi bebise geciyor, ama sonradan toparlaniyormus

oglan bebisler de anneye güzellik katiyormus

asli var mi bilmem

tatlımm hormonların altüst şuanda... normal sivilce çıkması yada kendini eskisi kadar güzel hissetmemen ama sen moralini bozdukça ve kötü hissettikçe bu yüzünede yansır... uykuna dikkat et.. hamileler için çok tatlı espirilli kıyafetler var onlardan al.. her şeyden önce kendini öirkin hissetme sivilcelerini fondotenle kapat, her zamankinden daha neşeli ol,çevrenden yada medyadan çocuk doğurmuş ama şuan gayet iyi görünen kişileri düşün... vee bütün bu sürecin geçici olduğunuu bil hatta emin ol... iyi bayramlar hayırlı doğumlar..

cok tşk arkadslar ama kendımı cok kotu hıssedıyorum cevremdekı cogu kısı cırkınlesmıssın dedıkce bıde esımın yanında moralım cok daha bozuluyor

ay canım yaa..sen hamilesinnn..içinde bi mucize taşıyosunn..boşver takma sivilceyi filan..içinde bi can büyüyo senin..demekki çok çok güzel bi kızın olacak ki güzel annesindende bişeyler alıyoo..doğumdan sonra çok daha güzel olursun merak etmee..hem hamile kadın hep güzeldir sevimlidr yaa..valla nefes alışları bile çok güzel olur..sanki koşturuyo gibi nefes alırlar..doğum yapalı 8 ay oldu...ç.oktaann toparlandımm.çok daha güzel oldumm..hemde yanımda yakışıklımı yakışıklı minicik bi adam varrr..daha ne olsunn..bu güzel günlerin tadını çıkar..çünkü 9 ay çok çabuk geçioo..:))

minik güzel kızını ve seni öpüyorum..

bu arada herkesin KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUNN..ıı BAYRAMLARRRR...

hamile bayan en güzel bayandır,bunu dünya biliyor ,ve sadece en güzel değildir en seksi(pardon)ve en çekicidir,senin biraz depresyon var,şu an senin eşin seni daha da kıskanır,sen onun için çoook özelsin,allah çok güzel bir varlık yaratmış dişi,sadece dişi (bayan)doğurabilir yane başka bir varlığa can verir,bu çok özel ve mühteşem bir şey,
opuyorumnanaktan

Bende kız bebek bekliyorum ama yüzümde hiç bir değişim olmadı :) lekem bile yok yüzümde etrafımdaki herkesde söylüyor leken yok dahada guzel oldun diye. herkesde öyle değil takma kafana sen kendini güzel gör ki herkes öyle görsün pozitif düşünce

canim hic kendini uzme,
ben hic cirkin hamile gormedim. hamilelik her bayana yakisir
ve yapilan arastirmalara gore hem bayanlarin hem erkeklerin gozunde hamile bayan silueti en hos gorunen en cekici bulunan kadin siluetiymis. bunu unutma canim.

sivilcelerin varsa makyajla ortmeye calisma,
hafif bi pudrala yuzunu, bir rimel, bir ruj.
sacini hafifce fonle, kolay kullanilan bi model kestir
cici hamilelikler al
moralin yerine gelir cnm

ben ce cok da guzelsindir ayrica

Bende kendimi berbat hissediyorum evden bile çıkmak istemiyorum  ne giyindiğim yakışıyor ne makyaj yakışıyor birde oğlan güzellik verir derler inanın aynaya bakasım bile gelmiyor..normalde ev hanımı olmama rağmen mutlaka fön çekerdim makyaj yapardım ama şimdi hiç içimden gelmiyor  eşim bazen dile getiriyor şakasına bazende güzelleştin canım diyor ama ben yemiyorum  biran önce eski halime dönmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…