Cok çirkinlestim kizlar moralim psikolijim cok bozuk:(

Gonulasyaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
87
7
3
Arkdslar 2ay kaldi doguma hamileligim cok zor gecti psikolojik olarak bosanma esiginden donduk oyle çirkin oylr cirkin lestimki anlatamam herkes yüzü dolar siser bn ise yuzden zayifladim resmen çöktüm 24 yasindayim 35 gibi duruyorum resmen cok kötüyüm lekelee cizgiler cabasi esimin yuzune bakmaya utaniyorum

Bende karakter olarak cirkinlestin sandim basligi okuyunca

icin temiz olsun da dis görünüsünü halledersin canim. salma kendini az biraz peeling ve serumlar kullan. güzellesirsin yeniden.

Eski konunu biliyorum.

O esinin senin yuzune bakmaya utanmasi gerekiyor senin degil

Hala onu dusunuyorsun bi de
Biz baristik suan hersey cok iyi yeterince uzuldum yiprandim oda ayni sekil maddi manevi olarak ama suan iyiz cok şükür

Bende karakter olarak cirkinlestin sandim basligi okuyunca

icin temiz olsun da dis görünüsünü halledersin canim. salma kendini az biraz peeling ve serumlar kullan. güzellesirsin yeniden.
Valla kar etmiyo desem cildim dengesi bozuldu mkyaj ypsamda guzel durmuyo bilmiyom cok uzuluyorum 2ay sonrada dogumum var

böyle umutsuz vaka gıbı davranırsan dahada çökersin. annelik dünyanın en güzel şeyi zaten.
bbeeğini al kucağına uçar gıder hepsi

Bence hic bi hamileye makyaj yakismiyor sahsen ben yakistirmiyorum hamileligin baska bi guzelligi var cunku

Dogumu cocugu dusunmek yerine neden esim beni begenmiyor diye dusunuyosunuz birakin begenmiyosa begenmesin hamileyken bile guzellik takintisi olan bi insana ne yapsaniz bos yaranamazsiniz

Ama kendi sagliginiz icin dengeli beslenin ve stresten uzak durmaya calisin diyebilirim sadece..

Valla kar etmiyo desem cildim dengesi bozuldu mkyaj ypsamda guzel durmuyo bilmiyom cok uzuluyorum 2ay sonrada dogumum var

dogumundan sonra salisilik asit kullan. bebek gibi cildin olur.
vitamin c serumlari.. hyaluronik asit serumlari kullanmayi simdiden baslayabilirsin mesela.
toparlarsin merak etme.. yeterli dogru icerikleri kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…