cok cirkinsin seninle nasil evkendim.

nerede izlediğimi hatırlamıyorum ama bir adama dünya kadar para teklif edip sadece seni hepimiz sabah akşam aşağılayacağız diyorlardı adam bir süre sonra dayanamadı dayansa bile artık onursuz gurursuz bir insan olacaktı. peki size dünya kadar para da teklif edilmiyor niye çekiyorsunuz? sizden utanan bir insan ile kalmanın lüzumu nedir? boşandığı için utanıyorsa hiç boşanmasaymış bu ne

Ayrıca çok onur kırıcı ne demek esın senı doktor a götürünce eşi olduğunu soylemenı ıstıyor , bostan korkuluğu mu??? Affedersin ama çok sınırlendım , boylesıne çok yüz vermeyecen ya ben daha sana esım dedım senı onurlandırdım da sen kimsın ki benı kabul edemıyorsun

Her gün zaten size düzenli olarak boş ol diyordu zaten. Her gün aynı konularla ilgili farklı soru açmaktan bikmadiniz mi? Dr a tek gidin. Onla gitmek zorunda misiniz?
İnsanlar belirli bir olgunluğa erismeden evleniyor, ustune bir de çocuk yapıyor. Önce kendinizi buyutseydiniz keske

Bak hele zorla aldı sanki sizde verin lafını bunlarn aklinzia takıldığını söyleyin ciddi ciddi ama oda kurmasin böyle cümleler bidaha.

sagolun masil nir bunalim yasttigini bilmiyorsunuz

sagolun masil nir bunalim yasttigini bilmiyorsunuz
Bunalimin çözümü burda her gün aynı sorunlar üzerine dönen konular açmak mi?
Sayfalarca öneri geldi, ne yaptınız? Kaç yıldır bakteriniz var üstüne çocuk yapmışsınız yok kocam çocuğuma elledi evi terk ettim.
Burada vakit oldureceginize sorunlarınızı çözün.
Acil uzmana görünün.

Oy
öyle demeyın lütfen ya konu açan arkadası da sızı de tanımıyorum ama ınsan eşi ile gitmek ıstıyor ılgı ıstıyor sevgi beklıyor , şahsen esım evde olsa ben doktor a gıtsem kırılırım

Önceki konuları biliyor musunuz bilmiyorum ama eşi zaten boşanmak istiyormuş. Her gün boş ol boş ol diyormus.
Neden hastaneye tek başına gidemesin ki böyle bir adama muhtaç değilken ?
Hamile değil bir şey değil . Adam istemiyor her gün türlü hakaret duyup da beni hastaneye götürmedi diye sizlanmak normal mi sizce?

eski eşiynin ayrılması pis koymuş sizden sağlam bir yumruk bekliyor belli ki buna müsaade eden sizsiniz gideceksiniz sağlık ocağına ben karısıyım diyeceksin nereye girmeye çekiniyorsa ben ali velinin karısıyım diye ilanda bulunacaksın ,ilk evliliğini sürdüremedi bu densiz ,bu kafayla bende boşayacam haberiniz olsun diyeceksin

Yok eskı konuları bılmıyorum sadece arkadası anlamaya çalışıyorum , tabıkı bıtecek bır ilişkıyı uzatmamak gerek ayrıca ınsan tek basına degıl doktor a dünyanın ötekı ucuna gıder . Kimseye muhtaç degılız demek ıstedıgım arkadaş eşi ile ilgılı beklentıye gırmıs doktor konusunda ve haklı bır beklentı olmuş

Beğenmiyorsa poponuza da ellemesin bir zahmet.

Eşiniz çok üslupsuz, kaba bir insan ama siz de biraz özeleştiri yapın. Neden kadın doğuma, doktorlara tek başınıza gidemiyorsunuz. Eşinizin ağzına bakıyorsanız muhtaç davranıyorsanız zaten kaba olan bir insan böyle sözleri söylemekte çekinmez.

Hastalığınız için randevu aldınız galiba yanılmıyorsam psikologdan da randevu almıştınız. Böyle adımlar atın çok güzel ama eşiniz konusunda da bir adım atın.

İşte ortada beklentiye girecek bir eş yok ki?? .

Bu kadar başkaları için yaşıyorsa ve boşanmak da bu kadar kötü bir şeyse, boşanmasaymış, deli midir nedir? Size azıcık saygısı yok. Saygısı olsa elalemin ne düşüneceğini değil, sizin ne düşüneceğinizi, nasıl hissedeceğinizi umursardı. Bu hazmedilebilecek, görmezden gelinecek bir durum değil bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…