- 4 Mayıs 2015
- 182
- 136
- 103
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
-
Bak hele zorla aldı sanki sizde verin lafını bunlarn aklinzia takıldığını söyleyin ciddi ciddi ama oda kurmasin böyle cümleler bidaha.kocamla berbat gunler geciriyoruz.beni kadin dogum.drna goturecekti.tanidigi iyi biri varmis ama dedi ki o olmaz cunku onun yanina eski esimle gitmistik simdi anlar bosandigimi diyor.sadece vu degil.aaglik.ocagini degistirdi benimle evlenince.simdi ordaki hemsireler anlar bosnaip heniden evkendigimi diye.boyle daha var birkav tane.benden utaniyorsun dedigimde hayir ben sevmiyorum bosandigimin duyulmasini vs diyor.oyle bir konusuykr ki onan hak verirsiniz dinleseniz.seni o dr a gotururum ama iceri girmem sen dd bahsetme benim karim oldugundan diyor.sizce neddn boyle davraniyor
esim bana saka oldugnu soyleyerek soyle cumleler kuruyor.seni nasil aldim ben.cok.cirkinsin.erkek gibisin.aklinin yarisi yok senin.vs..sadece yorumlarinizi istiyorum.ben bir girdaba girdim.
sagolun masil nir bunalim yasttigini bilmiyorsunuzHer gün zaten size düzenli olarak boş ol diyordu zaten. Her gün aynı konularla ilgili farklı soru açmaktan bikmadiniz mi? Dr a tek gidin. Onla gitmek zorunda misiniz?
İnsanlar belirli bir olgunluğa erismeden evleniyor, ustune bir de çocuk yapıyor. Önce kendinizi buyutseydiniz keske
Bunalimin çözümü burda her gün aynı sorunlar üzerine dönen konular açmak mi?sagolun masil nir bunalim yasttigini bilmiyorsunuz
öyle demeyın lütfen ya konu açan arkadası da sızı de tanımıyorum ama ınsan eşi ile gitmek ıstıyor ılgı ıstıyor sevgi beklıyor , şahsen esım evde olsa ben doktor a gıtsem kırılırımHer gün zaten size düzenli olarak boş ol diyordu zaten. Her gün aynı konularla ilgili farklı soru açmaktan bikmadiniz mi? Dr a tek gidin. Onla gitmek zorunda misiniz?
İnsanlar belirli bir olgunluğa erismeden evleniyor, ustune bir de çocuk yapıyor. Önce kendinizi buyutseydiniz keske
Önceki konuları biliyor musunuz bilmiyorum ama eşi zaten boşanmak istiyormuş. Her gün boş ol boş ol diyormus.Oy
öyle demeyın lütfen ya konu açan arkadası da sızı de tanımıyorum ama ınsan eşi ile gitmek ıstıyor ılgı ıstıyor sevgi beklıyor , şahsen esım evde olsa ben doktor a gıtsem kırılırım
Yok eskı konuları bılmıyorum sadece arkadası anlamaya çalışıyorum , tabıkı bıtecek bır ilişkıyı uzatmamak gerek ayrıca ınsan tek basına degıl doktor a dünyanın ötekı ucuna gıder . Kimseye muhtaç degılız demek ıstedıgım arkadaş eşi ile ilgılı beklentıye gırmıs doktor konusunda ve haklı bır beklentı olmuşÖnceki konuları biliyor musunuz bilmiyorum ama eşi zaten boşanmak istiyormuş. Her gün boş ol boş ol diyormus.
Neden hastaneye tek başına gidemesin ki böyle bir adama muhtaç değilken ?
Hamile değil bir şey değil . Adam istemiyor her gün türlü hakaret duyup da beni hastaneye götürmedi diye sizlanmak normal mi sizce?
İşte ortada beklentiye girecek bir eş yok ki?? .Yok eskı konuları bılmıyorum sadece arkadası anlamaya çalışıyorum , tabıkı bıtecek bır ilişkıyı uzatmamak gerek ayrıca ınsan tek basına degıl doktor a dünyanın ötekı ucuna gıder . Kimseye muhtaç degılız demek ıstedıgım arkadaş eşi ile ilgılı beklentıye gırmıs doktor konusunda ve haklı bır beklentı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?