- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
-
Tabiki ayrilmak degil denemek istiyorsaniz kendinize daha fazla bakabilceginize inaniyorsaniz elinizden geleni yapin. Esiniz haksız tamam ama belki kafasindan gecenleri söylemeden yapamiyordur biraz kendime benzettim cunku ben de esimin gorsel acidan daha fazla ugrasmasini istiyorum ve cok lafini yapabiliyorum daha cok ugrassin diye.. Ya yapar ya da laflarima katlanir hesabı hepimizin sorumlulukları var cunku. Tabi yine de karakterini bilemeyecegim, amacini...kendime baksam duzelir mi
Ya okuduğuma göre senın kocan düzelmez arkadasım sen kendine baksan da adamın sneı nasıl gördüğü bellı bu adam senı kaybetmekten korkarsa belkı duzelır ama sen ona o sansı verme ya bırak sürünsün bırak gıtkendime baksam duzelir mi
kafalar pırıl pırıl vallakendime baksam duzelir mi
Haklısınız okuduğum kadarıyla bende anladım ortada beklentıyı geç bır koca yok afedersınız bır höduk varİşte ortada beklentiye girecek bir eş yok ki?? .
O ne alaka kiDemet akalın?
ben o lafların şakasınıda kabul edemem,tavır alın bencekocamla berbat gunler geciriyoruz.beni kadin dogum.drna goturecekti.tanidigi iyi biri varmis ama dedi ki o olmaz cunku onun yanina eski esimle gitmistik simdi anlar bosandigimi diyor.sadece vu degil.aaglik.ocagini degistirdi benimle evlenince.simdi ordaki hemsireler anlar bosnaip heniden evkendigimi diye.boyle daha var birkav tane.benden utaniyorsun dedigimde hayir ben sevmiyorum bosandigimin duyulmasini vs diyor.oyle bir konusuykr ki onan hak verirsiniz dinleseniz.seni o dr a gotururum ama iceri girmem sen dd bahsetme benim karim oldugundan diyor.sizce neddn boyle davraniyor
esim bana saka oldugnu soyleyerek soyle cumleler kuruyor.seni nasil aldim ben.cok.cirkinsin.erkek gibisin.aklinin yarisi yok senin.vs..sadece yorumlarinizi istiyorum.ben bir girdaba girdim.
Bunları da ağlarken yazdınız herhalde, okunmuyor da...kocamla berbat gunler geciriyoruz.beni kadin dogum.drna goturecekti.tanidigi iyi biri varmis ama dedi ki o olmaz cunku onun yanina eski esimle gitmistik simdi anlar bosandigimi diyor.sadece vu degil.aaglik.ocagini degistirdi benimle evlenince.simdi ordaki hemsireler anlar bosnaip heniden evkendigimi diye.boyle daha var birkav tane.benden utaniyorsun dedigimde hayir ben sevmiyorum bosandigimin duyulmasini vs diyor.oyle bir konusuykr ki onan hak verirsiniz dinleseniz.seni o dr a gotururum ama iceri girmem sen dd bahsetme benim karim oldugundan diyor.sizce neddn boyle davraniyor
esim bana saka oldugnu soyleyerek soyle cumleler kuruyor.seni nasil aldim ben.cok.cirkinsin.erkek gibisin.aklinin yarisi yok senin.vs..sadece yorumlarinizi istiyorum.ben bir girdaba girdim.
Sebep???ben aynı şekildeona davranırdım , dışarıya çıktım mesela onunla az ötede yürü kocam olduğunu anlamasınlar derdim.
yada ne bileyim arabaya / otobüse bineceğiz diyelim acaba ben yürüsem mi ya kocam ollduğunu anlayacaklar beraber binersek derdim.
alışverişe mi gittik tam kasada ben dışrıda bekleyim de kocam olduğunu anlamasınlar derdim.
elini falan asla tutmazdım.
sorarsa da aman şaka şaka derdim.
Artık sizin trol olduğunuzu düşünüyorum!kendime baksam duzelir mi
Hep yazım yanlışı yapıyor bu hanımefendi gibi yazıyor hep . Internette bayağı konusu olmuştu onun için yazdım :)O ne alaka ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?