cok cirkinsin seninle nasil evkendim.

kendime baksam duzelir mi
Tabiki ayrilmak degil denemek istiyorsaniz kendinize daha fazla bakabilceginize inaniyorsaniz elinizden geleni yapin. Esiniz haksız tamam ama belki kafasindan gecenleri söylemeden yapamiyordur biraz kendime benzettim cunku ben de esimin gorsel acidan daha fazla ugrasmasini istiyorum ve cok lafini yapabiliyorum daha cok ugrassin diye.. Ya yapar ya da laflarima katlanir hesabı hepimizin sorumlulukları var cunku. Tabi yine de karakterini bilemeyecegim, amacini...
Kendizi iy hissetmek adina yapin oncelikle yapabilceginiz seyler varsa.
Diğer konu icin bisey diyemem soylemedigi seyler vardır belki..

ben o lafların şakasınıda kabul edemem,tavır alın bence

Içim şişti. Artık su toplum baskısı bitsin yaaaa. Evlenmemesi gereken herifler toplumdan baskı görmemek için evlendirilip elalemin kızının başını yakıyor. Evlilik kocana göre değil demek ki. Ama evlenip üstüne de çocuk yapıyor mübarek (!)

@yildizliveyagmurlugeceler zaten okb hastasının ve bu herif seni iyice hasta ediyor. Lütfen evladına acı ve bir an önce tedavine başla. O s.l.k kocana söyle okb yi araştırsın salak salak şakalar yapmasın.

Reactions: 000
Bunları da ağlarken yazdınız herhalde, okunmuyor da...
Sağlık ocağındaki hemşireler duysa eminim kurum çalkalanır kocanızın boşandığı haberiyle ahskahkdjak. Eşiniz ne yiyip içiyor da bu kafayı yaşıyor acaba? Ona birinin gerçekleri hatırlatması lazım. Doktor onu hatırlayıp tanımaz bile, rahat olsun. Ve dönsün aynaya baksın.

ben aynı şekildeona davranırdım , dışarıya çıktım mesela onunla az ötede yürü kocam olduğunu anlamasınlar derdim.
yada ne bileyim arabaya / otobüse bineceğiz diyelim acaba ben yürüsem mi ya kocam ollduğunu anlayacaklar beraber binersek derdim.
alışverişe mi gittik tam kasada ben dışrıda bekleyim de kocam olduğunu anlamasınlar derdim.
elini falan asla tutmazdım.
sorarsa da aman şaka şaka derdim.

Bu adam niye boşandı diye hiç sorgulamadınız mı, evlenmeden önce hiç mi belli olmadı saygısız biri olduğu? Nerden bulur da ayıla bayıla evlenirsiniz bu kekolarla anlamam. Saygısızlık düzelmiyor. Düzelse de bazı laflar unutulmuyor.

Siz zaten eşinizle ilgili o kadar çok konu acmissiniz ki !.en son bosaniyorum demissiniz hala onu dedi bunu dedi derdindesiniz.diğer konularınızı okudum.sizin tek sorun eşiniz değil.pskolojik olarakta kötüsünuz
Bu adam size iyi gelmiyor.burda konu açarak her gün bi fayda saglayamassiniz
.boşanın ve iyi bir tedavi olun.bebeğinizle yeni bir hayat kurun.inanın başka ihtimal yok

Sebep???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…