- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
-
Bende buna cevap bekliyorum.Bunları söyledikten sonra şaka yaptığını söylüyor ve siz normal evliliginize devam ediyorsunuz
Bir insanın kendini bu kadar degersizlestirmesine anlam veremiyorum.Yani rek sorun adamın Dr yanına beraber girmemesi olsa.ona gelene kadar neler var işte...
Kocam çocuğumu elledi mi? Ben mi yanlış okuyorum bu Hanım'ın böyle bir konusu mu vardı? Ve hala bosanmadi mi? Allah'ım ben böyle şeyler duyunca sanki nefes alamıyorum. Dünya üstüme yıkılıyor. Aç kalırım açıkta kalırım çöpten yerim de evladıma kimseyi dokundurmam. Yarabbim sen yardım et bütün yavrulara.Bunalimin çözümü burda her gün aynı sorunlar üzerine dönen konular açmak mi?
Sayfalarca öneri geldi, ne yaptınız? Kaç yıldır bakteriniz var üstüne çocuk yapmışsınız yok kocam çocuğuma elledi evi terk ettim.
Burada vakit oldureceginize sorunlarınızı çözün.
Acil uzmana görünün.
Hayır yanlış anlamissiniz.Kocam çocuğumu elledi mi? Ben mi yanlış okuyorum bu Hanım'ın böyle bir konusu mu vardı? Ve hala bosanmadi mi? Allah'ım ben böyle şeyler duyunca sanki nefes alamıyorum. Dünya üstüme yıkılıyor. Aç kalırım açıkta kalırım çöpten yerim de evladıma kimseyi dokundurmam. Yarabbim sen yardım et bütün yavrulara.
Ay çok şükür. Konuyu bilmeden öyle mesajı okuyunca için öyle kötü oldu ki. Bu neymiş yahu? Saçma sapan şeyler. Tövbe yarabbim. Takıntılı sorunlu bir tip herhalde bu hanım abla? Sizi de gördüm kusura bakmayın boş boş şizofrenik bir hikaye için.Hayır yanlış anlamissiniz.
Kadında bir bakteri varmış, adam da banyodan çıkınca kadının poposunu ellemis, sonra da ellerini yıkamadan çocuğun yüzünü yikamis. İşte Kadın da çocuğa bakteri bulasacak diye çok korkup evi terk etmiş.
Ama bakteri öyle mühim bir şey değilmiş.zaten cocuktan önce de varmış ama tedavi olmamış. Şimdi de korkuyormus ama çocuğu temizlemek yerine evden kaçmış.
Yani bu hikaye nereden tutsan elinde kalıyor.
Yok Estağfurullah ne demek :)Ay çok şükür. Konuyu bilmeden öyle mesajı okuyunca için öyle kötü oldu ki. Bu neymiş yahu? Saçma sapan şeyler. Tövbe yarabbim. Takıntılı sorunlu bir tip herhalde bu hanım abla? Sizi de gördüm kusura bakmayın boş boş şizofrenik bir hikaye için.
onada böyle yaptıysa kadın dayanamamış boşanmıştır kesin ablacım..
Kendisi demekki super yakisikli degil ablacim bulamiyodur bi angelina jolie kendineŞöyle bişi var adam madem güzel peşinde niye 2.kez aynı hataya düşüyor da gidip dünya güzeli briyle evlenmiyor.
Kendisi demekki super yakisikli degil ablacim bulamiyodur bi angelina jolie kendine
Cok guzel dedin ablacim agzina saglikKendi çirkinliğini güzel hatunlarla kapatmaya çalışıyor demekki:)) geneldede öyle olur ya
Cok guzel dedin ablacim agzina saglik
Kadın kadına sohbet etmek sorularınız sormak tartışmak gizli isimsiz sorularınızı sormak istermisiniz facebook ta kadınca gurubumuza beklerizEki Görüntüle 2277848
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?