cok cirkinsin seninle nasil evkendim.

Doktorlar eşiniz demek çok yakışıklı ki akılda kalıcı ki ; eski es , yeni eş aa bu boşanmış felan diye konuscaklarından korkuyor. Çok mühim bi eşiniz var anlasılan. Bu tiple ömür geçermi

cirkinsin.erkek gibisin.aklinin yarisi yok senin.
Valla doğrumu bilmiyorum ama ben olsam madem çirkinim ne kadar ekmek o kadar köfte sen nesin ki dünya güzeliylemi evlenicektin derdim. Benim aklımın yarısı yoksa senin tamamı olsaydı benimle evlenmeseydin derdim. Belki yanlış ama ona yedirirdim o lafları ben şuan bile sinirlendim. Hatsiz

niye dr eski karısının getirdiği için bosandıgının duyulmasını istemıyorki. benımle oldgunu duyurmak ıstemeyen bırı evet gercekten ya benden utanıyordur yada baska bırılerı daha vardır.yada eski karısını bı arar,bırlıkte olmak ıster diye.olası kısmet ihtimallerinimi kapatıyor... kafamda deli sorular

Adam zaten siz iistemiyor boşanmak istiyor diyordunuz niye hala bu hakaretleri dinliyorsunuz anlamıyorum?
Hayır birde şaka yaptım dediğinde inanmak istiyorsunuz adam resmen açık açık hakaret ediyor yahu açın biraz gözünüzü.
Hiç mi kendinize saygınız yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…