Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ay gününde olmuyoruz,mevsimsel bile olabiliriliski sonrasinda iki kez regl oldum ve 45 gun sonra yaptığım idrar testim negatif ama 3.reglim gecikti sizce neden
gebelikacisindan sordum evet ama neden imkansiz dediniz pekiHer ay gününde olmuyoruz,mevsimsel bile olabilir
Gebelik için soruyorsanız imkansız. Yakın zamanda ilişkiniz olmadıysa.
gebelik durumu pekiKim bilir, havalardan, kullandığınız ilaçlardan, stresten. Her şeyden olabilir
2 kere regl olmuşsunuz, test negatif çıkmış. İçiniz rahat değilse kan da verin bir de öyle baktırın ama sanmıyorumgebelik durumu peki
İlişki üzerinden 2 kez adet oldum demediniz mi ? İmkanlı mı sizcegebelikacisindan sordum evet ama neden imkansiz dediniz peki
2 kere regl olmuşsunuz, test negatif çıkmış. İçiniz rahat değilse kan da verin bir de öyle baktırın ama sanmıyorum
normal regl olmaya devam eden gebeler varmis ondan demistim ve afedersiniz ama bu ara fazla yogun akintim oluyor gebelik belirtisi diye okumustum ondan dedimİlişki üzerinden 2 kez adet oldum demediniz mi ? İmkanlı mı sizce
Daha dün konun vardı durup durup neden aynı şeyi sorup duruyorsun 11 kasimdan beri hep aynı konu bu kadar telaşın varsa git hastaneye test yaptıriliski sonrasinda iki kez regl oldum ve 45 gun sonra yaptığım idrar testim negatif ama 3.reglim gecikti sizce neden
Valla biraz okuyun,öğrenin nasıl hamile kalınır veya nasıl korunulur diye.normal regl olmaya devam eden gebeler varmis ondan demistim ve afedersiniz ama bu ara fazla yogun akintim oluyor gebelik belirtisi diye okumustum ondan dedim
yanlışınız var adet görerek hamile olanlarda var bende bj yüzden actim konuyu :)Nasıl hamile kalınır. Hamile kalınca adet olunmaz. Gibi konuları bilmeden ilişki yaşamayın. Yaşıyorsanız da sonuçlarını düşünüp katlanın. Katlanamayacağınız ilişkinin içinde de olmayın. Daha ne deyim![]()
yaptirabilsem yazmam zatenDaha dün konun vardı durup durup neden aynı şeyi sorup duruyorsun 11 kasimdan beri hep aynı konu bu kadar telaşın varsa git hastaneye test yaptır
Buraya konu acıyor yorumlara cevap veriyor hatta tersliyorHer konunuz olmayacak gebeliğinizle ilgili . Ya sevişmeyin ya da nasıl bebek olur öğrenin. Salın bizi artık
ne alaka ya soru soruyorum usluba bak istemiyosan verme cevaoHer konunuz olmayacak gebeliğinizle ilgili . Ya sevişmeyin ya da nasıl bebek olur öğrenin. Salın bizi artık
hastaneye gidemiyorum demekki ve hâlâ regl olmadım gerginliğim bu yuzdenBuraya konu acıyor yorumlara cevap veriyor hatta tersliyor
Buraya harcadığı zamanı enerjiyi niye gidipte saglik ocağına hastaneye test yaptırmıyor cidden tuhaf
Dalgamı geçiyor trol mu ne
kasım ayı bitti halen hamilemiyim derdinde
O zaman cinsellikle yasiyacaksan korun yada yapma bu kadara korkun varsayaptirabilsem yazmam zaten
anlamadigim iliskimin nasil oldugu neden ilgilendiriyor insanlarin hayatina hemen müdahale etmek neden hosunuza gidiyor soru sormusum sacma sapan yorumlar regl olmadim diyorum yeniden konuyu acmamin sebebi buAy düzgün cevap verdim sonra profile baktım, bir de sürtünmeli ilişkiymiş. Pişmanıımm