- 18 Haziran 2025
- 10
- 2
- 1
- 40
- Konu Sahibi Goldengate
-
Merhaba arkadaşlar, hukuki bir probleminiz olursa bana ulaşın, sizi cabbar bir avukat önereceğim
Reklam değil arkadaş lazım olursa birgün aklınızda olsun, her yardımsever diğer avukatlar gibi ucmuyor ücrette hem de cok cabbar, sen reklam olarak algilayabilirsin senin problemin, sonuçta burda herkes birbirine yardımcı oluyor bende insan olarak yardımcı oluyorum boş beleş sonuçlar yaşanmasın diye,kapişBitmiyor arkadaş bugün reklamlar bitmiyor
Reklam yasagi olan bir meslek grubunun reklamini yapmak mesleki suctur. Siteden ip’nizi talep edip (vermezlerse savcilik araciligiyla bulup) bagli bulundugunuz baroya ve TBB’ne sikayet edecegim siziMerhaba arkadaşlar, hukuki bir probleminiz olursa bana ulaşın, sizi cabbar bir avukat önereceğim
Ben avukat değilim kiReklam yasagi olan bir meslek grubunun reklamini yapmak mesleki suctur. Siteden ip’nizi talep edip (vermezlerse savcilik araciligiyla bulup) bagli bulundugunuz baroya ve TBB’ne sikayet edecegim sizi
Ayrıca isim de vermedim bilgi de vermedim büronun adını da yazmadım reklam yapmadım, reklamın ne demek olduğunu bilmiyorsun sanirimBen avukat değilim ki
Gerçek bir avukat olmalısınız sanırımReklam yasagi olan bir meslek grubunun reklamini yapmak mesleki suctur. Siteden ip’nizi talep edip (vermezlerse savcilik araciligiyla bulup) bagli bulundugunuz baroya ve TBB’ne sikayet edecegim sizi
Sayfadaki konuları gezip boşanma konusu açanlara iyi bir avukat tavsiye ederim die yazıp duruyorsunuz yaAyrıca isim de vermedim bilgi de vermedim büronun adını da yazmadım reklam yapmadım, reklamın ne demek olduğunu bilmiyorsun sanirim
Bu aciklamanizi yakininiz olan avukat disiplin sorusturmasi gecirirken sahit sifatiyla gerekli yerlere yaparsiniz artikBen avukat değilim ki
Düşünsene avukat lazım olursa sana yazarmışBu aciklamanizi yakininiz olan avukat disiplin sorusturmasi gecirirken sahit sifatiyla gerekli yerlere yaparsiniz artik
Ay ben hic almiyim, neticede reklamin ne oldugunu bile bilmiyorum ben akzhakznDüşünsene avukat lazım olursa sana yazarmış
Aaaa aşk olsunAy ben hic almiyim, neticede reklamin ne oldugunu bile bilmiyorum ben akzhakzn
Sende yazmayasin banaAaaa aşk olsun
çok cabbar tanıdıkları olanlar var sayfada lütfen recaaa ediyorum
Sizin yuvası yıkılması üzerine konu açmış ınsanlara ,üstelik avukat talebinde bulunmadıkları halde duygusuzca gecenın şu saatinde pazarlama yapar gibi fiyatı uygun avukat var cabbar tuttugunu koparır yazmanızdan daha mı tuhaf ?Tuhaf ya
Sende yazmayasin bana
Canim benim ne kadar abarttiniz,sonuçta burası bı yerde yardım platformu, siz lazım değilse neden bu kadar yorum yaptınız kiSizin yuvası yıkılması üzerine konu açmış ınsanlara ,üstelik avukat talebinde bulunmadıkları halde duygusuzca gecenın şu saatinde pazarlama yapar gibi fiyatı uygun avukat var cabbar tuttugunu koparır yazmanızdan daha mı tuhaf ?
Burası yardım platformu değil siz olayı yanlış anlamışsınız Ayrıca sizin yaptığınız da yardım değilCanim benim ne kadar abarttiniz,sonuçta burası bı yerde yardım platformu, siz lazım değilse neden bu kadar yorum yaptınız ki
Emin misin istersen Google dan bir ara sor bakalımBurası yardım platformu değil siz olayı yanlış anlamışsınız Ayrıca sizin yaptığınız da yardım değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?