Çok çok başarılı bir avukat biliyorum tuttuğunu gerçekten kopartiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar, hukuki bir probleminiz olursa bana ulaşın, sizi cabbar bir avukat önereceğim

Bitmiyor arkadaş bugün reklamlar bitmiyor
Reklam değil arkadaş lazım olursa birgün aklınızda olsun, her yardımsever diğer avukatlar gibi ucmuyor ücrette hem de cok cabbar, sen reklam olarak algilayabilirsin senin problemin, sonuçta burda herkes birbirine yardımcı oluyor bende insan olarak yardımcı oluyorum boş beleş sonuçlar yaşanmasın diye,kapiş

Merhaba arkadaşlar, hukuki bir probleminiz olursa bana ulaşın, sizi cabbar bir avukat önereceğim
Reklam yasagi olan bir meslek grubunun reklamini yapmak mesleki suctur. Siteden ip’nizi talep edip (vermezlerse savcilik araciligiyla bulup) bagli bulundugunuz baroya ve TBB’ne sikayet edecegim sizi

Reklam yasagi olan bir meslek grubunun reklamini yapmak mesleki suctur. Siteden ip’nizi talep edip (vermezlerse savcilik araciligiyla bulup) bagli bulundugunuz baroya ve TBB’ne sikayet edecegim sizi
Ben avukat değilim ki

Canim benim ne kadar abarttiniz,sonuçta burası bı yerde yardım platformu, siz lazım değilse neden bu kadar yorum yaptınız ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…