• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok çok acil

Amerikan filmi gibi. :KK53: İş ilerde çok büyüyebilir, saklarsa kötü patlak verir, anlatması lazım. Ayrılığa da alıştırsın kendini şimdiden. Sonu pek parlak görünmedi bana.

bana da tuhaf geldi üç senede insan her zaman kardeşinden ailesinden bahseder
Ya bahsetsede,işte kardesım Serkan'da dokuz Eylül'de ısletmeyı bıtrdı,istanbulda çalışıyo,kız dokuzeylulde malıye okumus,farklı yas grupları,nereden bilsin kı

Ya bahsetsede,işte kardesım Serkan'da dokuz Eylül'de ısletmeyı bıtrdı,istanbulda çalışıyo,kız dokuzeylulde malıye okumus,farklı yas grupları,nereden bilsin kı
Soy isimden de mi çakmamış o zaman, çok enteresan ya.

ya ama mümkün değil
yani hadi bahsetmeyi anlarımda , yani üç senede bir aile resmi felan görmemesi tuhaf
yani telde felan kapak resmi yapar , ne bileyim cüzdanında taşır gibi gibi işte

Yoksa siz bir türk filminde misiniz?? :KK53:
Diyesim geldi.

Neyse...
Fena bir rastlantı olmuş.
Şuanki sevgili kardeşine kız arkadaşım bu falan diye fotoğraf göstermemiş mi hiç?
Kafama takıldı. :KK64:

Hiç zaman kaybetmeden anlatmalı, aynı zamanda da ayrılmaları gerektiğini belirtmeli.
İçlerinden biri bu konuyu ısıtıp ısıtıp ortaya koyar. Büyük olasılıkla sorun olur.

Gerçekten çok zor bir durum.Bu işin sonu çok iyi gibi gözükmüyor maalesef.Erkekler söz konusu olduğunda,arkadaşlarının bile eski sevgilisi ile birliktelik yaşarken sorunlar çıkabiliyor.Kaldı ki kardeşten bahsediyoruz, Allah yardımcısı olsun kuzeninizin.

Yoksa siz bir türk filminde misiniz?? :KK53:
Diyesim geldi.

Neyse...
Fena bir rastlantı olmuş.
Şuanki sevgili kardeşine kız arkadaşım bu falan diye fotoğraf göstermemiş mi hiç?
Kafama takıldı. :KK64:
Onun bilemiyoruz,çocuk istanbuldaymış,gösterdıyse ve çocuk tepkı veremediyse daha fena zaten

Ouvvv film gibi olmus vay beee sen git 75 milyonun icinde bula bula kardesini bul

Kardeş bunlar, bayramda seyranda birbirlerinin evlerine illaki girip çıkacaklar. Uzak akraba,kuzen vs. olsalar yine bir nebze ama bu şekilde huzursuzluk olur. Kim zamanında karısıyla öpüşüp koklaştığını bilerek kardeşinin yüzüne bakabilir ki? Hem diğer kardeşin eşi için de büyük problem olur ilerde. En çok da ona yazık.

Ya nasıl anlamış anlamamısı bırakın,ben bıldıgımı söylüyorum,çocuğumı anlatmalıyız,kardesıne bahsetme mı demelıyız ulaşıp?

Walla benımde ıkı sevgılımın soyadı aynıymıs gecen sene çaktım,bırkac aylık ılışkıde ülke bıle farklı,onu mu dusunur insan
Sevgilisinin soyadından bahsetmiyorum, kardeşinden bahsediyor isim eskiyle aynı soy isim de aynı okuduğu okul bölüm de aynı ben olsam bir acaba derdim. Hem farklı ülke diyorsunuz da memleketi de aynı. Neyse olan olmuş fark edememiş nasılsa.

Kardeş bunlar, bayramda seyranda birbirlerinin evlerine illaki girip çıkacaklar. Uzak akraba,kuzen vs. olsalar yine bir nebze ama bu şekilde huzursuzluk olur. Kim zamanında karısıyla öpüşüp koklaştığını bilerek kardeşinin yüzüne bakabilir ki? Hem diğer kardeşin eşi için de büyük problem olur ilerde. En çok da ona yazık.
İşte opusme mevzunu karıstırmadan ıkı ay konuştuk desem diyo?kardesıne de tembıhleyıp?

İşte opusme mevzunu karıstırmadan ıkı ay konuştuk desem diyo?kardesıne de tembıhleyıp?
Kendisi kaldırabilecekse budurumu, konuşsun 1 numarayla aramızda kalsın desin. Ama ilerde ortaya çıkarsa beni kandırdınız deyip kıyamet koparmasın 2 numara? Hem gizledikleri için şüphe de duyar sonra çık işin içinden çıkabilirsen..

Back
X