- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bahsetsede,işte kardesım Serkan'da dokuz Eylül'de ısletmeyı bıtrdı,istanbulda çalışıyo,kız dokuzeylulde malıye okumus,farklı yas grupları,nereden bilsin kıbana da tuhaf geldi üç senede insan her zaman kardeşinden ailesinden bahseder
Soy isimden de mi çakmamış o zaman, çok enteresan ya.Ya bahsetsede,işte kardesım Serkan'da dokuz Eylül'de ısletmeyı bıtrdı,istanbulda çalışıyo,kız dokuzeylulde malıye okumus,farklı yas grupları,nereden bilsin kı
ya ama mümkün değilYa bahsetsede,işte kardesım Serkan'da dokuz Eylül'de ısletmeyı bıtrdı,istanbulda çalışıyo,kız dokuzeylulde malıye okumus,farklı yas grupları,nereden bilsin kı
Onun bilemiyoruz,çocuk istanbuldaymış,gösterdıyse ve çocuk tepkı veremediyse daha fena zatenYoksa siz bir türk filminde misiniz??
Diyesim geldi.
Neyse...
Fena bir rastlantı olmuş.
Şuanki sevgili kardeşine kız arkadaşım bu falan diye fotoğraf göstermemiş mi hiç?
Kafama takıldı.![]()
Hayal gücü kullansam kocamın kardesıne asık oldum derdım,ellı tane konum var,canı sıkılman laf olsun diye yorum yapıyoHayal gücünüze hayran kalıyor insan.
Walla benımde ıkı sevgılımın soyadı aynıymıs gecen sene çaktım,bırkac aylık ılışkıde ülke bıle farklı,onu mu dusunur insanSoy isimden de mi çakmamış o zaman, çok enteresan ya.
Sevgilisinin soyadından bahsetmiyorum, kardeşinden bahsediyor isim eskiyle aynı soy isim de aynı okuduğu okul bölüm de aynı ben olsam bir acaba derdim. Hem farklı ülke diyorsunuz da memleketi de aynı. Neyse olan olmuş fark edememiş nasılsa.Walla benımde ıkı sevgılımın soyadı aynıymıs gecen sene çaktım,bırkac aylık ılışkıde ülke bıle farklı,onu mu dusunur insan
İşte opusme mevzunu karıstırmadan ıkı ay konuştuk desem diyo?kardesıne de tembıhleyıp?Kardeş bunlar, bayramda seyranda birbirlerinin evlerine illaki girip çıkacaklar. Uzak akraba,kuzen vs. olsalar yine bir nebze ama bu şekilde huzursuzluk olur. Kim zamanında karısıyla öpüşüp koklaştığını bilerek kardeşinin yüzüne bakabilir ki? Hem diğer kardeşin eşi için de büyük problem olur ilerde. En çok da ona yazık.
Kendisi kaldırabilecekse budurumu, konuşsun 1 numarayla aramızda kalsın desin. Ama ilerde ortaya çıkarsa beni kandırdınız deyip kıyamet koparmasın 2 numara? Hem gizledikleri için şüphe de duyar sonra çık işin içinden çıkabilirsen..İşte opusme mevzunu karıstırmadan ıkı ay konuştuk desem diyo?kardesıne de tembıhleyıp?