• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok çok acil

Hadi isim cok bilindik, Soy isimlerin ayni olduğunu da mi fark etmemis?
olmaz o is, cok sakat.
kaynimla öpüstugumu dusunuyorum da iyyyyy

Eşimin eskiden görüştüğü kız Şu an benim eltim. Bütün huzursuzluğumuz bu kız yüzünden çıkıyor kısacası bu iş OLMAMALI. Sonra çok sıkıntı çekersiniz.
:KK57::KK57: Yerinde olsam delirirdim herhalde, umarim siz coktan asmissinizdir...

Konuya doneyim;

Cocuk kendi kardesine hic mi bahsetmemis onceden surda okumus, simdi burda, adi su yasi su, memleketi bu diye...
Ya da hic mi kardesinin adiniz bilmiyor kiz, ad soyad benzerliginden hic mi dusmemis jeton...
Hem de 3 yil boyunca...
Neyse cok kotu bir durum, olmaz bu is...

Sevgilisinin soyadından bahsetmiyorum, kardeşinden bahsediyor isim eskiyle aynı soy isim de aynı okuduğu okul bölüm de aynı ben olsam bir acaba derdim. Hem farklı ülke diyorsunuz da memleketi de aynı. Neyse olan olmuş fark edememiş nasılsa.
Haaaa evet,ızmırdeler ,cocuğun ısmı Serkan ,farkedemedım diyor,çocuğun resmı gormemıs,anneyı gormuş bı tek,kardeşiyle zaten uzun gorusmemıs,tek taraflı aşk yaşamıs,çocuk da ılgılenmemıs ayrılmış sonra,bır kac kezbuluşmuslar

:KK57::KK57: Yerinde olsam delirirdim herhalde, umarim siz coktan asmissinizdir...

Konuya doneyim;

Cocuk kendi kardesine hic mi bahsetmemis onceden surda okumus, simdi burda, adi su yasi su, memleketi bu diye...
Ya da hic mi kardesinin adiniz bilmiyor kiz, ad soyad benzerliginden hic mi dusmemis jeton...
Hem de 3 yil boyunca...
Neyse cok kotu bir durum, olmaz bu is...
İşte onu bılmıyoruzkı,ya bahsettı ama kardeş çaktırmadı,ya da çocuk belkıde bahsetmedı bile,daha yenı ogrendık durumu,henüz soramadı kız

hangisini tembihlerse tembihlesin neticede onlar kardeş, saklamasın, olduğu gibi önce sevgilisine anlatsın ama eksiksiz. abiye anlatma işine karışmasın, sevgilisi konuşur. yüzyüze gelince her şey öğrenilir zaten.
off kuzeninizin durumu çok zor.

Haaaa evet,ızmırdeler ,cocuğun ısmı Serkan ,farkedemedım diyor,çocuğun resmı gormemıs,anneyı gormuş bı tek,kardeşiyle zaten uzun gorusmemıs,tek taraflı aşk yaşamıs,çocuk da ılgılenmemıs ayrılmış sonra,bır kac kezbuluşmuslar

kötü senaryo, eskinin yüz vermediği, ilgisiz davrandığı için kızın özellikle ağabeyini tavladığını sanması olur :cry:

Kızın şimdiki sevgilisi eski sevgiliyle kardeş ve kardeşler bunu bilmiyor doğru mu anladım
çok dert etmesin bile bile evlenen bir tanıdığım var belki onlar içinde sorun değildir

Kızlar,bır yandan faceden yazışıyoruz kuzenle,cocuğa yazarak anlatmaya karar verdık,opusme kısmına gırmeden,sadece bır kac çıktık ve bılmıyordum o oldugunu,ayrılmak ıstersen anlarım vs yazacak

Dürüstçe anlatmaktan başka yapabileceği bir şey yok.

Saklar da sonradan ortaya çıkarsa hepten kötü olur iyisimi bir kerede söylesin kurtulsun hayırlıysa olur zaten.

Kızlar,bır yandan faceden yazışıyoruz kuzenle,cocuğa yazarak anlatmaya karar verdık,opusme kısmına gırmeden,sadece bır kac çıktık ve bılmıyordum o oldugunu,ayrılmak ıstersen anlarım vs yazacak
Bence de böyle yapsın, saklamak hoş olmaz. Hem belki hiç takılmaz ikisi de

film gibi ya.. hiç mi kardeşinin resmini göstermemiş. soyadından hıc mı kıllanmamış ilginç..

keşke yüzyüze anlatsa.

Yazamıyorum diyor kızlar,tepkısınden korkmus,yazıp sıldım dıyor

Back
X