Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin eskiden görüştüğü kız Şu an benim eltim. Bütün huzursuzluğumuz bu kız yüzünden çıkıyor kısacası bu iş OLMAMALI. Sonra çok sıkıntı çekersiniz.
Haaaa evet,ızmırdeler ,cocuğun ısmı Serkan ,farkedemedım diyor,çocuğun resmı gormemıs,anneyı gormuş bı tek,kardeşiyle zaten uzun gorusmemıs,tek taraflı aşk yaşamıs,çocuk da ılgılenmemıs ayrılmış sonra,bır kac kezbuluşmuslarSevgilisinin soyadından bahsetmiyorum, kardeşinden bahsediyor isim eskiyle aynı soy isim de aynı okuduğu okul bölüm de aynı ben olsam bir acaba derdim. Hem farklı ülke diyorsunuz da memleketi de aynı. Neyse olan olmuş fark edememiş nasılsa.
İşte onu bılmıyoruzkı,ya bahsettı ama kardeş çaktırmadı,ya da çocuk belkıde bahsetmedı bile,daha yenı ogrendık durumu,henüz soramadı kızYerinde olsam delirirdim herhalde, umarim siz coktan asmissinizdir...
Konuya doneyim;
Cocuk kendi kardesine hic mi bahsetmemis onceden surda okumus, simdi burda, adi su yasi su, memleketi bu diye...
Ya da hic mi kardesinin adiniz bilmiyor kiz, ad soyad benzerliginden hic mi dusmemis jeton...
Hem de 3 yil boyunca...
Neyse cok kotu bir durum, olmaz bu is...
Belki kardeşinin mutluluğunu bozmamak için çaktırmamıştırİşte onu bılmıyoruzkı,ya bahsettı ama kardeş çaktırmadı,ya da çocuk belkıde bahsetmedı bile,daha yenı ogrendık durumu,henüz soramadı kız
Anlatsa mı kı cocuğa?Belki kardeşinin mutluluğunu bozmamak için çaktırmamıştır
Haaaa evet,ızmırdeler ,cocuğun ısmı Serkan ,farkedemedım diyor,çocuğun resmı gormemıs,anneyı gormuş bı tek,kardeşiyle zaten uzun gorusmemıs,tek taraflı aşk yaşamıs,çocuk da ılgılenmemıs ayrılmış sonra,bır kac kezbuluşmuslar
Saklaması daha kötü olur gibi, bence konuşmalı ama kaybetme riski de var. Ben kardeşinle de çıktım diye nasıl söylenir kiAnlatsa mı kı cocuğa?
Anlatsa mı kı cocuğa?
Bence de böyle yapsın, saklamak hoş olmaz. Hem belki hiç takılmaz ikisi deKızlar,bır yandan faceden yazışıyoruz kuzenle,cocuğa yazarak anlatmaya karar verdık,opusme kısmına gırmeden,sadece bır kac çıktık ve bılmıyordum o oldugunu,ayrılmak ıstersen anlarım vs yazacak
Kızlar,bır yandan faceden yazışıyoruz kuzenle,cocuğa yazarak anlatmaya karar verdık,opusme kısmına gırmeden,sadece bır kac çıktık ve bılmıyordum o oldugunu,ayrılmak ıstersen anlarım vs yazacak
Çocuk izmirde kız Kıbrıs'ta,bakalım whatappdan yazıcaktıkeşke yüzyüze anlatsa.
Çocuk izmirde kız Kıbrıs'ta,bakalım whatappdan yazıcaktı