• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok çok acil

hep bu tarz konular sahte oluyor ama bayağı ilgi çekiyor
zaten o kadar yıl farkedilmemesi saçma
sinemalarda bu tarz saçmalıklar oluyor ama o kadar da değil
bırak kardeşi,arkadaş bile olmaz.

Telefonlarimiz aile fotograflariyla dolu minimum son 5 yildir. Insan merak etmez mi nasil bir ailen var memlekete gittiginde cek mutlaka diye.

Her zamanki gibi insanlarimiz kizin nasil ogrenemedigini abisi ilgisizse neden yakinlastgini vs sorgulamis. Sanki bize sorulan yardim istenen konu buymus gibi cok bilmis toplumumuz her konuda gorus beyan etmis. Ustumuze vazife olmayan seyleri ben de dahil ne cok irdeliyoruz. Herkes kendi gibi olsun dusunsun oyle yasasin derdinde. Kiz bakmamissa bakmamis iste onemsememis demek ki. Ben de oyleyik hic bir erkek arkadasimin ailesini gormedim fotograflarda bile, fb kullanmam kim kuzeni kim annesi bakmam benim tlfnmda aile fotograflari yoktur yanimda vesikalik tasimam. Herkes sizin gibi sulaleyi didiklemek zorunda degil.

Soruya gelince konu sahibi, opusup koklasmis ne var bunda olur yani kac sene gecmis uzerinden. Erkeklern ben gibi dusunecegini sanmiyorum ama. Once abi ile konusulup olay anlatilabilir. Dusuncesi kiza bakisi ogrenilir kardesin ne sekilde tepki verecegi hemen hemen anlasilir zaten. Olmadi ayrilacak hic uzatmayacak.

Kızlar biraz önce olmayacak birşey öğrendik,konu kuzenim

Kuzenim önce izmirde okudu bir üniversitede,burda bir kaç ay bir çocukla çıktı,farklı bölumden,farklı yas grubu ve sınıftan,kuzen maliyedeydi,çocuk üst sınıflarda işletme,gayet düzgün bir çocukmuş,aşık oldu, ama anlaşamadıkları için ,çocuk ilgisiz davranmış vs medenice ayrılmışlar,öpusup yakınlaşmışlar ama.

sonra kuzen tekrar sınava girdi Kıbrıs'ta hukuk okudu, Kıbrıs'a geçmiş kazanınca,Burdada ikinci yılında biriyle tanışıyo,altı ay normal arkadaş sonrasında sevgili oluyorlar.çok da ıyı anlaşıyolar,okulu uzadı kızın bu sene,inşallah bu dönem mezun olacak,çocuğun okulu bitti trye dönmüş,ama yazın kızla kalmış tabi Kıbrıs'ta uzun süre,kuzen Ankara'da çocuk izmirde normalde,aileler orada yani,neyse bu yaz söz düşünüyorlar,buraya kadar güzel ama....

Çocuğun fb hesabı yoktu,Eylül'de açmış evde internet var diye,kızda bugun çocuğun paylaştıklarına bakarken bir yorum görüyo,o izmirdeki sevgilisi,bızım kız pek girmediği için dikkat etmemiş daha önce,bakıyo soy isim aynı,akrabasımı acaba derken aklına geliyo kardeşinin ismi,aynı..e kız isim vererek anlatmamış geçmişi,çocukda bitek kardeşim dokuzeylul işletmede okumuş demiş,ıkısı kardeş,bende baktım şimdi kardeşler,soktayız,dunya bu kadar mı kucuk ya,şimdi ne olacak?uc yıllık beraberlık var,Kıbrıs olunca aıleler hep konuşmada gecmıs,tanıtılmamış kı,fena oldu çok fenaaa,çocuğa akşam nasıl anlatmalı?
resmen şaka gibi. Bu kadar tesadüf olmaz dedirtiyor insana ama dünya küçük?
Bence anlatmadan ayrılmalı.

FB açmasaymış direk nikah masasında "hayır evlenemezsiniz " diye bir ses duyacaklardı sanki.
Gerçekten hiç mi tesadüf gelmez cepten resimlere falan.

soyadından da mı aklına gelmemiş??

çok ilginç bir olay.

muhtemelen şimdiki sevgilisi istemeyecektir evlenmeyi, olayı öğrenince.

Her zamanki gibi insanlarimiz kizin nasil ogrenemedigini abisi ilgisizse neden yakinlastgini vs sorgulamis. Sanki bize sorulan yardim istenen konu buymus gibi cok bilmis toplumumuz her konuda gorus beyan etmis. Ustumuze vazife olmayan seyleri ben de dahil ne cok irdeliyoruz. Herkes kendi gibi olsun dusunsun oyle yasasin derdinde. Kiz bakmamissa bakmamis iste onemsememis demek ki. Ben de oyleyik hic bir erkek arkadasimin ailesini gormedim fotograflarda bile, fb kullanmam kim kuzeni kim annesi bakmam benim tlfnmda aile fotograflari yoktur yanimda vesikalik tasimam. Herkes sizin gibi sulaleyi didiklemek zorunda degil.

Soruya gelince konu sahibi, opusup koklasmis ne var bunda olur yani kac sene gecmis uzerinden. Erkeklern ben gibi dusunecegini sanmiyorum ama. Once abi ile konusulup olay anlatilabilir. Dusuncesi kiza bakisi ogrenilir kardesin ne sekilde tepki verecegi hemen hemen anlasilir zaten. Olmadi ayrilacak hic uzatmayacak.
Öpüşüp koklaşmış ne mi var bunda? Valla erkek değilim ama ben bile sizin gibi düşünmüyorum.

dogru oldugunu sanmiyorum.
sevgilisinin soyadini biliyor.
eski sevgilinin de
kardesinin adini biliyor
ad + soyad ve hatta memleket (bilinmese linc edilir trde insanlar)
bu kombinasyondan insan merak eder arastirir.
mumkun degil bu hikayenin gercek olmasi.

soyadından anlamamış ise, ya cocuklar aynı babadan değil ki ne fark eder
yada konu sahte

Bizim bir tanıdık vardı biri ile sevgili olmuş ondan ayrılmıştı sonradan kardeşi ile sevgili olup evlendi aile kızı kabullenmedi ama oğlan ayrılmam kızı çok seviyorum dedi aile bunları dışladı görüşmüyor abiside sürekli içki içip salakça hareketler yapmaya başlamış en sonunda kafayı yemiş akıl hastanesinde yatıyo şuan kızın eşide kendini aldattı ve metresinin eski sevgilisini öldürdü hapiste .. Uzun lafın kısası bu iş OLMAZ..

o kız sen sin yemedikk yaniii her neyse ayrılman en hayırlısı kimse vazgeçilmez değil

bir kere sevgilinin kardesi ayni donemlerde ayni unide okumus, elinde bu bilgi dahi var kizin.
Allah askina mimkun mu boyle birsey? bu kiz ya oyun oynadi bile bile basladi saf ayagina yatti.
ya da bizimle oynaniyor asil oyun.
olmasi gereken muhabbet sudur:
benim de bi kardesim var serkan , o da 9 eylulde okudu.
kiz titrer, soyadlar ayni serkan 9 eylulden ulan ya bu benim eski manitaysa... caktirmamaya calisarK bilgiler alir.
aa belki tanirim nasil biriysi vs.
ama yok. kiz serkani biliyor. 9 eylulu biliyor. ve hiiicc suphelenmiyor.

Anlatılır, anlatılmaz diye bir şey yok.
Belki orta bir noktada uzlaşılır, ne de olsa yıllar geçmiş üzerinden, devam edilir.
Bunlar sorun değil de. Yarın bir gün, birbirlerinin evlerine girip çıkmaya başladıklarında sorun olacaksa, çocuk kızın kafasına kakacaksa, oturup bir düşünsün derim ben. Çünkü siz şu an kuzeninin açısından bakıp da şoka giriyorsunuz. Bir de çocuğu düşünün. "sevgilim, kardeşimin eski sevgilisi" psikolojisi olacak.

:KK57:Ay konuyu okudum ama sizin yorumunuza böyle bakakaldım. Evlerden Irak.

Eğer önce eşimin kardeşi ve o kız evlenselerdi ben eşimle evlenmezdim :(
Ama onlar bizden 2 sene sonra kaçarak evlendiler şimdi 2 ay sonra çocukları olacak :( çok zor durum gerçekten ben asla görüşmüyorum

Arkadaşınız yeni öğrendiğine emin mi?

Zira ya izmirdeki kardeş ile adını, soyadını, bölümünü bile bilmeden birlikte oldu, ya da su anki sevgilisi kardeşinin adını ve nerede okuduğunu söylediğinde umursamadi ama iş ciddiye binince tutuştu.

Baska bir ihtimal mümkün görünmüyor.

Insanin belli bir universitenin belli bir bölümünde x isimli bir sevgilisi olmuşsa ve bu üç şartı taşıyan birinden bahsedildiginde aklında hiç soru isareti olmuyorsa orada sorun var demektir.

bencede olsa bile boyle bir birliktelik sonu kesinlikl huzursuzluk olur mutlaka basina kakilir bu durum bide opusme ve yakinlasma da var Insallah en dogru karari verirsin canim benim

Eğer önce eşimin kardeşi ve o kız evlenselerdi ben eşimle evlenmezdim :KK43:
Ama onlar bizden 2 sene sonra kaçarak evlendiler şimdi 2 ay sonra çocukları olacak :KK43: çok zor durum gerçekten ben asla görüşmüyorum
Gerçekten zor bi durum,eşin ve ailesi ne tepki verdi peki?

Back
X