çok çok çok çok acillll !...

su2011

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
47
1
16
Ankara
kızlar en son 23 ocakta adet oldum.3 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum tabi klomen + çatlatma iğnesi.adetim 3 gün geçti.dün idrarda gebelik testi yaptım 2 tane.ikiside silikte olsa pozitif çıktı.hemen hastaneye gidip beta hcg (kan testi) yaptırdım.malesef negatif çıktı.ama hala adette olmadım.sizce bu ne? :(:(

kızlar en son 23 ocakta adet oldum.3 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum tabi klomen + çatlatma iğnesi.adetim 3 gün geçti.dün idrarda gebelik testi yaptım 2 tane.ikiside silikte olsa pozitif çıktı.hemen hastaneye gidip beta hcg (kan testi) yaptırdım.malesef negatif çıktı.ama hala adette olmadım.sizce bu ne? :(:(

catlatma ıgnesının etkısıyle testlerın pozıtıf cıkabılme ıhtımalı var.
Ancak onunda etkısı adet gununden sonra kaybolur sanırım.
3 gunum gectı dıyosun. Belkıde kan testı hatalıydı buda bı ıhtımal..
Bence bıkac gun daha bekleyıp adet olmazsan kan testını yenıle.
Insallah guzel haber verırsın.

kan degerlerındekı gebelık hormonu bazı bayanlarda az salgılanır dolayısıyla kanda o yuzden cıkmamış olabılır. telaşlanma hemen yada günün erkendir sabır et stres yapma tekrar kan testı yaptır 5 ve uzerı cıkarsa kan testını 3 gun sonra tekrar yaptır artıs varsa ınsallah pozıtf demektır bu. kendinide şartlama ki hayal kırıklıgı yaşama düzenlı bı adet döngün yoksa ondan da olur.piskolojık hallerımız adetı etkıler.sen içini ferah tut dua ile iste canım :) Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah :)

catlatma ıgnesının etkısıyle testlerın pozıtıf cıkabılme ıhtımalı var.
Ancak onunda etkısı adet gununden sonra kaybolur sanırım.
3 gunum gectı dıyosun. Belkıde kan testı hatalıydı buda bı ıhtımal..
Bence bıkac gun daha bekleyıp adet olmazsan kan testını yenıle.
Insallah guzel haber verırsın.

inşallah canımm güzel haberler veririm :) bugün gidicem tekrar kan testine hadi hayırlısı bana dua et olur mu? :)

kan degerlerındekı gebelık hormonu bazı bayanlarda az salgılanır dolayısıyla kanda o yuzden cıkmamış olabılır. telaşlanma hemen yada günün erkendir sabır et stres yapma tekrar kan testı yaptır 5 ve uzerı cıkarsa kan testını 3 gun sonra tekrar yaptır artıs varsa ınsallah pozıtf demektır bu. kendinide şartlama ki hayal kırıklıgı yaşama düzenlı bı adet döngün yoksa ondan da olur.piskolojık hallerımız adetı etkıler.sen içini ferah tut dua ile iste canım :) Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah :)

amin inşallah canım :) bakalım bugün size haber veririm dr'a gidicem hayırlısı.sen de bana dua et olur mu? :)

Back
X