çok çok korkuyorum ne olur bakın.

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
arkadaşlar araba kullanmaya yeni başladım.ehliyetim var tabi arabam da var.biraz önce 1 buçuk saatlik yoldan geldim.etraf karanlıktı.geldiğim yer uçurumdu aslında.ama cesaret edip geldim eve tek başıma 1 buçuk saat sürdü yol.ben araba sürerken hafif bir tümseğin üzerinden geçtim neydi bilmiyorum.ama çok korkuyorum ya birine çarptıysam? ya bir yayaya çarpıp ölümüne neden olduysam diye çok korkuyorum ne olur şimdi demeyin biz nerden bilelim diye öyle diyecekler hiç yazmasın moralim bozulmasın daha çok.çarpmış olsaydım anlar mıydım? bir çocuğa veya çarpmış olduğumu?

Insana carpsaydin oyle heidi gibi gule oynaya gelemzdin sanirim
Insan ya da cocuk yolun ortasinda yatiyor hali yok
Carpsan boydan carparsin oyle degil mi
Poffff diyorum yani

Merak etmeyin birsey yoktur. Yada haberleri takip edin. O yol guzergahinda kaza olduysa haberlere cikar zaten. Birisi carpip kacti diye. Ama hem ucurmdu yol hem yeni ehliyet almissiniz buyuk ihtimal yavas kullaniyordunuz. Carpsaydiniz haberiniz olurdu. Anlardiniz. Yoktur birsey. Tumsektir. Arabalar yavas gitsin diye.

Öyle bir gümbürtü duyardınız ki, değil anlamak sarsılırdınız arabada. Elbette çarpmamışsınızdır merak etmeyin. En kötüsü küçük hayvanları ezme ihtimali göremeyebilirsiniz ama onda bile hissederdiniz diye düşünüyorum, tümsekten geçer gibi olmaz, arabanın tabanında gümbürtü hissederdiniz muhtemelen, farklı duyardınız, merak etmeyin, tümsektir, içiniz ferah olsun..

Ben senin yerinde olsam böyle kara kara düşüneceğime elime bir fener alırdım aşağı inip arabama bakardım kan izi var mı diye...

Araba kullanmaya Korkarak yaklaştığınız için taşın üstünden bile geçseniz kuş sanarsınız onu çünkü baştan endişeli başlamışsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…